Şimdi Ara

Superonline'a Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2.5 ay sonra TTNET'ten kurtulup Superonline'a geçmeyi düşünüyorum. Sordum soruşturdum 25mbit 100GB AKN Fiber (VDSL)'e geçeceğim. Şu an kullandığım TTNET'ten farklı olarak, sadece AKN kotası 25GB daha fazla Superonline'da.

    Tekirdağ/Çorlu'da ikâmet etmekteyim. Görüşlerinizi almak istiyorum performansla ilgili. Amacım TTNET'ten ve ev telefonu zorunluluğundan tamamen kurtulup, bunlara para kaptırmamak. TTNET'ten geçen senenin başında, Zyxel VMG3312-B10B model VDSL destekli modem almıştım. Superonline'a geçtiğimde onlardan bi modem almamı mı önerirsiniz, yoksa bu modemle devam mı edeyim? Sıkıntı çıkarır mı? Teşekkür ederim şimdiden.



  • Superonline kendi modem veriyor size her türlü ancak abonelik bitişinde modemi çalışır bir şekilde geri istiyor güzel bir uygulama bedavaya modemini kullandırtıyor. Performansından memnun kalmazsan kutusuna koyup kendi modeminle devam edebilirsin.
  • Yalnız hocam bir konuda bilgi vereyim 25 mbit olanlar superonline fiber ışık hızında internet sekmesinde olanlar, sizin bakmanız gerekenler super hızlı internet sekmesi altındaki kampanyalar orada 24 mbps kadardan başlıyor hızlar
  • Turkcellin 25 mbit akksiz 100 tl kampanyası var çorludada ana hatlarda var süperonline ben olsam o tarifeden alırım normqlde 70-80 ödiyceğine 100 ödersin ne kota olur ne yavaşlama kafa rahat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.