Şimdi Ara

superonline 5 i 1 yerde kampanyası nakil??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Superonline 5 i 1 yerde kampanyasına geçeli yaklaşık 7-8 ay oldu. Başka bir eve taşınma durumum var fakat gideceğim yerde fiber altyapısı yok. Süreç nasıl işleyecek nakil yaparsam aynı kampanya adsl şeklinde mi aktarılacak? ya da iptal mi olacak? iptal olursa cayma bedeli çıkartırlar mı? şimdiden teşekkürler



  • Okuduğum kadarıyla nakil için en pis tarifeyi seçmişsiniz. Burada superonline ve turkcell olmak üzere iki firmaya taahhüt vermiş oluyorsunuz. Superonline sizi 4 haneli cayma bedeli ile korkutarak kazık fiyattan adsl itelemek için uğraşacaktır. Abonelik sözleşmeleri yönetmeliği madde 16-2'ye göre cayma bedeli olmadan fesih hakkınız var ama gsm kısmında iş nasıl olur tam bilmiyorum. Siz sadece yönetmeliğin size tanıdığı hakkı kullanarak superonline fiber ve tv+ sözleşmenizi feshediyorsunuz, turkcell sözleşmeniz aynen devam ediyor. Bu sözleşmelerden herhangi birinin feshi durumunda hepsi için cayma bedeli alırım diyor. Bu işi ancak tüketici hakem heyeti çözer.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    durum biraz komplike desenize kötü oldu bu iş :( yani en kötü ihtimal adsl e geçsem turkcell mobil tarifem devam etsein gibi bir seçenek var mıdır?
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    şimdi müşteri hizmetleriyle görüştüm. Hem superonline internetin hem de turkcell mobil tarifemi cayma bedeli olmadan fesih edebileceğimi öğrendim. Altyapı sağlanmayan yerler de böyle bir uygulama mevcuttur dediler. içim rahatladı açıkçası. size de teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilonur -- 9 Eylül 2017; 19:42:34 >
  • devilonur kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Yokuş yapmamasına şaşırdım açıkçası, her ihtimale karşı görüşme tarih ve saatini not edin.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Forumun bu bölümünü takip ederim sürekli.



    Özellikle bir süredir turkcell kullanıcının bu tarz şeylerde canını sıkmamaya özen gösteriyor. Nakil varsa ve fiber alt yapı yoksa taşınacagi yerde cayma bedelsiz iptal ediyor. İşi yokuşa sürmeden. Adsl/vdsl kullanıyorsan, memnun değilsen ve sürekli arıza kaydı bırakıyorsan, kısacası arızaya çözüm bulamıyorlarsa iptal talebinde bulunduğun zaman aynı şekilde cayma bedeli almadan iptal ediyor.



    Şimdi yukarıdaki bahsettiğim durumlarda turkcell kullanıcısını düşünüp şimdi mağduriyet yaşatırım ama ilerde benden acısı çıkar diye bu şekilde kullanıcı lehine karar vermiş yani ileriyi düşünmüş olabilir. Geçen bir arkadaş söyledi. Yakın bir arkadaşı yurt dışına taşınıyormus. Taahhütlü superonline aboneliğini iptal etmek istemiş. Bu adam temelli taşınıyor. Bir daha turkcell ile belki hiç işi olmayacak. Yani bu saatten sonra asla turkcell seçmem deme gibi bir durumu yok. İstese de seçemez. Gider ayak sağlam bir kazık atayim diye düşünebilirdi turkcell . Ama yurt dışında kalacağına orada yaşayacağına dair bir oturum izni ya da bir belge ile ispat etmesi koşulu ile cayma bedeli talep etmemiş.



    Şu kotalı sistemi getirdiler diye bir yandan çok sövüyorum turkcell e ama is ahlaki olarak Türk Telekom dan daha organize çalışıyorlar.



    İptal talebinde bulunduğun hattı dondurup 6 ay sonra habersiz açıp bir 6 ay da fatura kesip sonra kaba bir avukatla ödemezsen haciz yollarım kime itiraz ediyorsan et tarzı bir olay olmuyor bu adamlarda. Bu yüzden de adam sana kotalı tarife satıyor diye dilimizde tüy bitse bile insanlar superonline ni seçiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.