Şimdi Ara

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon (869. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.641
Cevap
69
Favori
603.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 867868869870871
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Idare eder bir bolumdu. Bana artik pek tat vermiyor. Gelecek bolumde Chuck donecek. Bakalim neler olacak. The Empty'de gelseydi iyiydi. Amara & Chuck vb. gibi buyuk toplarin aksiyonlarini ozledik...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14.20


    Gerçekten şaşırttı diyebilirim Jack'i Dean'in öldürmeyeceği belli olunca anladım kesin Chuck'a sıkacaklar diye ama oraya kadar belli etmedi kendini final. Sonda seçtikleri God was never on your side şarkısı da chuck oturmuş:P Diziyle ilgili beni üzen tek şey şu oldu sanırım artık geri dönüşü olmayan bir şekilde bitiyor dizi belki uzar bir şey olur demiştim ama...
  • 14x20 Supernatural 'in açık ara en uçuk ve çılgın bölümü oldu. Önümüzdeki sezon dünya dizi tarihinin en büyük savaşını izleyeceğiz. Fakat prodüksiyon tarafında üstlerine çok fazla iş düşüyor . Çok para harcayıp, çok fazla emek göstermeleri gerekiyor . Yoksa pek bir şeye benzemez .


    Bölümün finalinden anladığım kadarıyla tüm kozmik varlıklar Tanrı'ya karşı işbirliği yapacak. Bu savaşta en önemli karakter Amara olacaktır . Hangi tarafta olursa o taraf ipi çeker.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • final sezonunda büyük kapışma olacak...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -BurakBey

    5.sezonda izlemeye başlamıştım 15 yaşındaydım bugün 24 yaşındayım ve 25 olduğumda bitmiş olacak. Koskoca 10 sene dilekolay, ilk yabancı dizim ilk göz ağrım bu diziyle büyüdüm resmen. Ne yalan söyleyeyim çok özleyeceğim.

    Saving people hunting things the family business.
    aynı zamanda başlamışız ve yaşlarımız da aynı lise 1'deydik sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katakulate -- 27 Nisan 2019; 4:3:46 >
  • efsane bir final sezonuyla bitirecekler anlaşılan, yakışanda bu olurdu
  • Son sahnede gözlerim yellow eye demon'u aradı ama çıkmadı...Bakalım belki final sezonunda onu da görürüz..
  • OnlyJ kullanıcısına yanıt

    Chuck, Amara'yı etkisiz hale getirmiş olabilir. Belki kilitlemiştir. Ayrıca Empty'nin Chuck ve Amara'dan daha güçlü olduğunu düşünüyorum. Hatırlarsanız Castiel ile konuşurken Chuck ve Amara'dan önce ne vardı diye sormuştu.. Cas ise Empty demişti. Yani acayip bir kozmik varlık. Bazı SPN fanları Cas'den önce, Empty'yi ilk uyandıranların Chuck ve Amara olduğunu söylüyor. Üstelik Chuck'ın onun mekanında hiçbir hükmü yok. Tamamen etkisiz kalıyor. Final'de Chuck'ı oraya atabilirler. Empty ise tam tersi Heaven'a girmişti. Hatta alt üst etmişti.
  • final bölümünü beğenmedim, çok basit bitirdiler bence
  • Dizi bir yana da Jared Padalecki gerçekten kötü oyuncu. İkinci sınıf mimikleri 14 yıl önce neyse hala öyle.
  • SPOILER

    SPOILER

    SPOILER

    SPOILER butonu çalışmıyor



    Amara konusunda size katılıyorum hocam , eminim chuck bize anlattığından çok çok daha güçlüdür. Bölümün başında jack ile başa çıkamayacağını söylerken sonunda jacke tek atması ve bunu sadece hikayenin ilerlemesi için yaptığını söylemesi en büyük kanıttır . Bence chuck amaradan çok çok daha güçlü, hatta yüksek ihtimalle empty denen varlıktan da çok daha güçlüdür. Sonuçta empty yeterince güçlü olsaydı billie ve jackle iş birliği içinde olmazdı, kendi işini kendi hallederdi ... İhtimaller çook fazla ve bizi efsane bir sezon bekliyor.

    SPOILER

    SPOILER

    SPOILER

    SPOILER

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnlyJ kullanıcısına yanıt

    Aynen Chuck arızalı çıktı. Ama Jack'i hazırlıksız yakaladı. Hatırlarsanız önceki sezonlardan birinde Death, Dean'e bir gün Tanrı'yı da öldüreceğim demişti. Dean bayağı şaşırmıştı. Empty'nin ne yapacağını bilmiyorum. Ama Jack oraya düştüğü için o da haliyle güldü. Ortada iş birliği yok. Acaba ne konuşacaklar.. Dediğiniz gibi efsane bir sezon olacak. Söylentiler Dean/Sam, Jack, Castiel, Death ve Empty'nin takım olacağı yönünde.
  • Olaylar olaylar. Son sezon şahane olacak. Gelde bekle şimdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler

    Spoiler

    Hadi her şeyi anlıyorum ama yaratıcının karşısında bizimkilerin ne şansı olabilir ?? Muhtemelen dean michael 'in sam de lucifer 'in özüne sahip olacak ve savaş başlayacak. Empty en azından bunu sağlayabilir gibime geliyor

    Spoiler


    Spoiler

    Edit : Mobilde spoiler butonu bazen çalışmıyor:(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyJ -- 28 Nisan 2019; 2:17:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölümde tebessüm ettim vallahi
  • son bir kaç sezonunu sürekli olarak takip etmiyorum biriktirip izliyorum ama seneye son sezonu olacağını öğrenince hafif bir burukluk yaşadım açıkçası ama vakti de gelmişti doğrusu. son sezonu da haftasonu bitireyim bakalım neler olmuş :)
  • Son bölümler yığınla kurgu hatalarına ve bozukluklara sahipti. Ama yine de sezon finali heyecanlandırdı. Bu sefer gerçekten bir son geliyor. Bakalım 5. Sezon finali kadar güzel olacak mı bu son.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim bilir hangi sezonda kaldım

    yardımcı olacak var mı torrent çekeceğim boşuna indirmek istemiyorum izlediğim sezonları. en son şunlar oldu diye hatırlıyorum


    tanrıyla kız kardeşi el ele tutuşup gitti. sonraki sezonun ilk bölümünde harflerin adamları sam’i -sanırım- kaçırdı. başka da bir şey hatırlamıyorum. o sezon hangi sezon?


    yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt
    11 veya 12 olması lazım hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt
    11. Sezonu bitirmiş, 12. Sezonda kalmışsınız.
  • 
Sayfa: önceki 867868869870871
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.