Şimdi Ara

Süpermarket ürün gruplarında xml bayiliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • XML'imizde ağırlıklı olarak bebek bezleri ve süpermarket ürünlerinde xml hizmeti vermekteyiz. Direk dropshipping olarak müşterinize gönderim sağlamaktayız. Dropshipping hizmeti almamaktayız. Her platforma uygun xml verebiliyoruz ve her platforma özel 2 çeşit xml vermekteyiz. Bunlardan biri satıcı öder yani ücretsiz kargo olarak gönderilen ürünler, diğer ürünlerde alıcı öder olarak gönderilen ürünler 2 xmlide aynı anda kullanabilirsiniz.

    Çalışılan markalar Prima, Molfix, Bingo, Papia, Familia, Selpak gibi kendi alanlarında ana markalardır. Bildiğiniz üzere giyim, tv ürünleri, araba parçaları gibi piyasada bir çok xml mevcut. Bizim farkımız süpermarket kategorisinde bir boşluk vardı ve biz bu boşluğu dolduracağız. Belli bir aktifliğe ulaşınca bayi sayısı xmllerden ücret talep edeceğiz yada bayi sayısını kısıtlı tutacağız. Kar marjını sizler kendiniz belirleyebilirsiniz. Site üzerinde yine kar marjlı xmller mevcut. Bu ürün grupları direk herkesin aldığı ürün grubu olduğu için 1e 1 tarzda kar marjları olmaz. Yüzde 5 kar marjı ekleseniz platform komisyonlarının üzerine 100 lirada 5 lira yapar ve günde eğer sıralamalarınız iyi ise profiliniz iyi ise en kötü 3-5 sipariş geçersiniz. Hepsiburada'da en çok satılan ürün grubu şuan bebek bezi. Çok büyük bir pazar payı mevcut. Sizde bayi olarak bu pazar payına ücretsiz ortak olacaksınız.

    Kısacası;
    Sisteminize ürünü yüklüyorsunuz, ürün satıldığında bize sipariş geçiyorsunuz. Biz direk müşterinize ürünün gönderimini sağlıyoruz. Kargo takip ile sizde sistemden kargonun nerede olduğunu kimin teslim aldığını görebiliyorsunuz. Ürünler saat 14:00'e direk müşterilerinize gönderim yapılıyor.

    Özel mesaj alabilirmiyim, bilgi alabilirmiyim gibi konuda yazmayan, sitede yazmayan bilgiler olacak ise seve seve yanıtlayabilirim. " pm lütfen" gibi boş zaman çalıcı gereksiz sorular yanıtlanmayacaktır.

    Her türlü detayı yazmaya çalıştım. Siteden bayilik talepleri onaylanacaktır.
    http://www.toptaneticaret.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.