Şimdi Ara

Süperlig'de En Mantıklı Transferleri Hangi Takım Yaptı ? (Güncel) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Trabzonspor sosa için masadan kalktı. Sosanın beşiktaşa gelme ihtimali çok yüksek. Şuan Beşiktaş'ta kontenjan dolu.bazı oyuncuların satılması bekleniyor Vida+ba anlaşma yapıldı.sosa da dönmek için uğraşıyor. An itibari ile sosa Milan'da kadro dışı kaldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transfer güncellemesi yapıldı.
  • Diğer takımları da takip eden arkadaşlar yorumlarsa güzel olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilas

    Ndiaye'ye 7.5 verilerek devrim yapıldı.


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taraftarı olduğum için söylemiyorum Galatasaray'ın oluşturduğu kadro kesinlikle rakiplerinin çok üstünde oldu. Yapılan transferler kaleci hariç direk 11'e konacak isimler. Nitekim öyle oldu zaten son 3 transferden önce olan 8 transfer direk 11'e adapte edildi. Semih, Carole, Cavanda gibi çöplerden kurtulmak ise cabası. Hani taraftarın gazı alınsın diye yapılan transferler değil. Direk eksik mevkilere odaklı geldiler. Ha Asamoah'ta gelse zirve olur muydu? Kesinlikle. Ama Avrupa arenasında olmadığımızdan bu kadro kesinlikle ligin üstünde.
  • ImPerspektif I kullanıcısına yanıt
    Haklısınız fakat şu da bir gerçek. Alınan futbolcular için ödenmesi vaad edilen,bankalardan teminat gösterilen rakam yaklaşık 130.000.000 €. Bu paralara 1-2 seviye daha iyi bir kadro da kurulabilirdi işin gerçeği. En azından Belhanda,Denayer,Latovlevici,Maicon yerine daha kaliteli,üst seviye oyuncularda alınabilir/kiralanabilirdi diye düşnüyorum. Aynı durum Fenerbahçe için de geçerli.
  • Transferlere sadece ilk 11 bazında bakmamak lazım. Mesela Beşiktaşın elindeki tek sağ beki sakat Gökhan Gönül. Medel Necip Mitrovic oynar demeyin, kademede hücumda elbet aksayacaklar sağ kanatta. Kaldı ki önde Quaresma var. Sağ bekte Adriano oynuyordu o da yaşı ilerlediği için sakatlık sorunu yaşıyor ister istemez.

    Galatasaray eksiklerine güzel transferler yaptı, ama yedek rotasyonu yetersiz. Fernando, Ndiaye ve Gomisin yedeği yok. Gerçekten yok. Ndiaye Tolga Fernando orta alanından biri çıkıp Selçuk girince aksıyorlar. Bu ciddi bir sorun.

    Fenerbahçe keza öyle. Mevki olarak eksik görünmesekte Valbuena sakatlansa ortada kalacağız direk. Valbuena Dirar Aatıf Alper kanat rotasyonu yetersizim diye bağırıyor.

    Bana göre en başarılı ekip Başakşehir. Forvet Adebayor, Mevlüt, Napoleoni, Mehmet Batdal, kanat rotasyonu Frei, Tunay, Elia, Visca. Orta sahasında Emrenin yedeği yok o konuda sıkıntıları var. Biraz da stoperde ama Chedjou gelince bunu da aşacaklar gibi.




  • Transfere 9 Milyon Euro Harcadık

    Bursaspor Kulübü bu dönemde sekiz futbolcuyu transfer etti. Üç futbolcu ile profesyonel sözleşme yapıldı. Takımdan iki isim bonservisi ile ayrılırken, dört oyuncu ise kiralık gitti. (Ozan Can Kökçü geçtiğimiz sezon içinde transfer edilmişti.)

    1.Titi (Kasımpaşa)
    2.William Troost-Ekong (Gent)
    3.Baris Yardımcı(Gaziantepspor)
    4.Mikel Agu (Porto)
    5.Emmanuel Badu (Udinese)
    6.Yusuf Erdoğan (Trabzonspor)
    7.Dzon Delarge (Osmanlıspor)
    8.Jirès Kembo-Ekoko (Rennes)

    Bursaspor U-21 takımından ise Paschal Onyedika Okoli, Yusuf Abdullah ve Kofi Amoako Atta ile profesyonel sözleşme yapıldı.

    Bursaspor A Takım kadrosunda bulunan Mert Günok Medipol Başakşehir’e, genç oyuncu Mert Örnek ise Giresunspor’a bonservisi ile verildi. Boban Jovic Polonya takımı Slask Wroclaw‘a kiralanırken Tomas Necid ise Çekya ekibi Slavia Prag’a kiralandı.

    Yine Bursaspor‘un geçtiğimiz sezon kiralık olarak Pilot Takım Yeşil Bursa‘ya verdiği Bünyamin Kasal Karacabey‘e, Emirhan Aydoğan ise İnegölspor‘a, Berat Jonathan Ustabaşı da Yeşil Bursa‘ya kiralık olarak verildi.




  • Başakşehir dh ölücüsü gibiydi bu yaz
  • Sivasspor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mitokondri.

    Göztepe bence.

    Fikrim aynı yönde, görüyor ve ekliyorum.

    Galatasaray, Malatyaspor, Kayserispor, Sivasspor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri. -- 9 Eylül 2017; 12:32:54 >
  • Galatasaray ilk 11'i neredeyse komple değiştirmesine rağmen ilk 3 hafta sonunda ligin açık ara favorisi olduysa, bunu da küfür etmekten bıktığımız Özbek-Tudor yaptıysa mantık sınırlarını zorlasa da Galatasaray'dır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BAYOKAN84

    1.Başakşehir bencede...Gelen adamlar gidenlerden ve geldikleri bölgenin eskilerinden net daha kaliteli isimler...Başakşehir güçlendi...

    2.Beşiktaş...İhtiyacı olan bölgelere 3 sağlam adam aldılar bence üçüde nokta atışı...bi stoper daha alınca geriye birşey kalmıyor...

    3.Fenerbahçe...lens ve kjaer gibi geçen yılın en iyi iki ismi gitti,ekici,valbuena ve isla iyi transferler ama dirar konusu şüpheli...

    4.Galatasaray...çok paraya dolu transfer yaptılar ama şino ve bruma büyük kayıp, belhanda-gomis-maicon çöp, mariano-fernando-feghouli iyi transferler...

    5.Trabzonspor...Burak-kucka-bongonda üçüde bölgeleri için olumlu transferler...



    Belhanda gomis ve maicon'a çöp demiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.