Şimdi Ara

Super mario galaxy 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://m.youtube.com/watch?v=LiUKzxtZwj8



    Nintendo garip bir sirkettir temelleri agir japon geleneklerine dayanir asla taviz vermez sirket icinde kati saygi kurallari gecerlidir ancak calisanlarina her imkan taninir switch ileride cok kiymetli bir cihaz olabilir ancak su anda satis stratejisi hic dogru gitmiyor nintendo nun gelecekte sega nin akibetine dusmemesini saglayan tek sey hayran kitlesi ancak nintendo nun bu kitleyi dinledigi pek soylenemez.wii u nun bas asagi gittigini gormelerine ragmen yine de starfox f zero gibi satis basarisi kesin kozlarini kullanmadilar super mario galaxy 3 su anda fikir asamasinda bir oyun wii nin dusuk gucune gore tasarlanmis bir yapisi var ancak nintendo ya bu oyunun devamini yapmasi icin buyuk baski var.nintendo nun agir kurallari burada devreye mi girecek yoksa bu sefer nintendo insanlari dinleyip. Dogru yola mi girecek gorecegiz..bence nintendo odyssey ile bir seyler ispatlama moduna girdi ama yine de switch gucsuz densede nintendo ruhu icin yeterli.nintendo nun asil korkmasi gereken sey hayranlari nin bikmasi onlar giderse nintendo da gidecektir..agir kurallari yuzunden nintendo sunu yapacak demek zordur ama dedigim gibi ya deveyi gudecek ya da...ama bence bu oyunun cikma ihtimali cok yuksek cunku dogrusu bu..switch ileride cok degerli bir konsol olacak fakat henuz erken ulkemizde ise sadece merak giderme ozelligi var..ya biri cikip haklarini alacak ya da turk nintendocularin hep agzinin suyu akacak.
    Super mario galaxy 3



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 19 Ekim 2017; 9:24:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Nintendo için hayranlarını dinlemiyor ve satış stratejisi iyi gitmiyor demek cidden çok yanlış. Belki de Nintendo’nun en iyi ilk yılı olacak Switch’in çıkış yılı. Tek tek tüm oyunları saymayacağım ama resmen bir yılda 3 goat koydu hayranlarının önüne. Yani Breath of the Wild, Odyssey ve Xenoblade 2 ilk sene geliyor ve hayranlar dinlenmemiş oluyor öyle mi? Satış olarak ise konsol şu an yok satıyor zaten. Bakış açınızı anlayamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satis stratesisi tek gidisati degiskendir her an degisebilir ancak sonu hep ayni yere varir


    Nintendo taslarla dolu toprak yolda kosan hussein bolt gibi ayagi bir takilirsa yere cakilir kimsede kaldiramaz.mesela xbox u gecemez o hayal gececegi tek yer japonya satislari..madem bu kadar cok satiyor bu ulkede neden kimse burada satip zengin olmayi dusunmuyor..

    Amerika japonya kore almanya cin..nintendo nun en guclu oldugu topraklar bunlar dunya nin geri kalaninda.playstation her zaman kazanir xbox ikinci olur.

    Bakisim benim bakisim fikirler degisebilir fanatiklik gercegi gormemizi engeller soruyu degistirelim o halde.


    https://m.youtube.com/watch?v=SQ8Ux9bpl1I

    Yeni bir New super mario bros oyunu gelir mi



    Cevap soyle olurdu.


    https://m.youtube.com/watch?v=WXCWzN51_Zw


    Her zaman gelecek switch te olmazsa digerinde..cunku nintendo yu nintendo yapan ilk super mario bros oyunudur mario nun temeli bu.ha adi new super mario bros 3 olmaz da super mario bros legend ya da.super mario ultimate stories gibi bir sey olur ama nintendo dan bir super mario sunshine 2 beklemeyin oyunun adi simdi odyssey..nintendo aslinda mario nun golgesinden bikmis durumda yeni bir seyler ariyor ancak mario diye bir karakter olmasaydi nintendo coktan batmisti..oyunun sac bas yolduran oynanis mekanigi olmasaydi bu tesadufi karakterde hic bir ise yaramazdi..mario nun yaratim sureci tam bir tesadufler zinciri shigeru amcamiz onu yaratirken mecburiyetle yaratmisti..bir sirketin alinamayan bir lisansla mecburen degisen kaderi.mesela miyamoto nun oyunun yapildigi cihazin hafizasi nin eksikligi sebebiyle piksellerden tasarruf etmek icin bu karaktere agiz cizmemek adina biyik taktigini boyun cizmemek icin tulum giydirdigini sac animasyonu olmasin diye sapka giydirmek zorunda kaldigini ve tum bunlari mecburiyetten yaptigini biliyormusunuz..iste buna kader denir tanri bu dunyada boyle bir ruhun var olmasini istedi ve oldu..buna japon muhendislerinde zekasi eklenince insanlarin pesinden gitmemesi dusunulemezdi..cunku boyle olmasi gerekiyordu....simdi soru su...nereye kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 19 Ekim 2017; 9:27:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam bu dediginiz seylerin daha fazlasını biliyorum merak etmeyin:) kader falan degil bu o zamanın teknolojik şartları. Xbox One ı geçme ihtimali çok guçlü Switch’in. Ayrıca ps hep kazanır diye bir şey yok xbox 360 zamanı basabas gitmisti ps ve xbox. Ne anlatmaya calisiyosunuz hala anlamadım. Biraz karışık gibi fikirleriniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.