Şimdi Ara

Super LCD Sorunsuz Olduğu İçin Mi HTC Kullanmakta Israr Ediyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sene 2017. Çerçesizlik ve yüksek ekran/kasa oranları moda olmuşken, HTC, bu ikisi ile ilgili hiç bir geliştirme yapmayıp, üstüne bir de büyük ekran koymak isteyince tablet bilgisayar gibi bir şey çıkmış ortaya. U 11'den bahsediyorum tabii ki... Ancak performans donanımları açısından her şey güzel görünüyor. Hatta kamerada da çağ atlamış sanırım.

    Ama kullanıcıyı bunların yanında ilk önce iki şey etkiliyor. Dış tasarım ve ekran görüntü kalitesi. Tasarımdaki "3 yıl önce de yapılabilirdi", yorumumu bir kenara bırakıp, neden hala Super LCD'de ısrar ediyor, bunu düşünüyorum. Retina'yı Apple'dan başkası kullanamıyor, Super Amoled ve IPS panellerinde, "ghost screen", renk tonlarında kayma gibi sorunlarından dolayı, Super LCD daha mı sorunsuz diye mi kullanıyor, merak ediyorum...







  • Haklı olabilirsin düşününcede mantıklı geliyor.Amoledde gölgelenme,ips de ısınınca sararma oluyor.Mantıklı bir tercih eğer görüntü kalitesi iyi ise.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LCD türevi ekran genel olarak iyidir bence ya ölü piksel yada sararma vs olmazsa amoled ekranlardaki burn in olayı çok iğrenç arkada ince bi gölge oluyor amoled te kaçış zor o ekran yanmasından. Htc modellerinde de ekran kasa oranı fazla geliyor bana, biraz daha özen göstermeli bu ekran kasa oranı olayında, htc desire 728 kullanıyorum 5,5" ekran kasaya 6inch ekran sığar. Boy olarak iphone plus boyutunda ekran kasa herşeyi tek avunduğum ekran altında üstünde bulunan çift hoparlör en azından boşa yer kaplamıyor. Birde ekrandaki sanal menü tuşları iyimi kötümü görecelide bence gereksiz, yeni modellerde kurtulmaya başladılar artık iyi oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.