|
insanoglu acizdir...en buyuk korkusunu ona iyi paraya satabilirsiniz. hep ayni sekilde duran cizgi karakterler...ayni durus ayni bakis ayni konusma ayni davranis. ancak amerika bu sahte karakterleri cocuklara ve genclere kaktirmakta cok basarili. gercektende ayni duruyorlar...hikayeler ayni. eli belinde ...bir el uzanmis ....bir ayak tasin uzerinde...gazetecidirler bir yere duserler bir kaza gecirirler elini bir sey isirir o olur...baslar duvarlarda yurumeye ucmaya kanun dagitmaya.. hayat boyle degildir....ucmaya kalkarsan asfalta yapisirsin.10 dakikada temizlerler sen tahtali koye gidersin hayat devam eder yemeyin bunlari....yazdik ya.....insanoglu acizdir. bos filmlere para sacmayin sahte seylere hayran olmayin coca cola yi sattiran icindeki bagimlilik yapan kafein maddesi tadi degil. internette fahis fiyatlarla alisveris yapip alinca kullanmadan satan tayfaya ne anlatirsin...hic bir sey. cocugum amerikan hayallerine aklinda yer acma bu dunyada hayran olacak daha gercek daha guzel seyler bulabilirsin. 1 hikaye trilyon dolar ediyor mu ediyor iste.. canitin dun ucmuyordun bugun neden ucuyorsun.....tavuk isirdi beni tavuk adam oldum ben kostumum nasil...al yumurta yersin....ya canitin sen erkeksin horoz olman gerekmiyor mu... nasil bir hayalse 100 senedir her nesil yiyiyor. kural su ...alan oldukca satan da olacak...sorun bu filmlerin kime ve neye hizmet ettigi. |
iyide hocam adam gibi bilimkurgu çekiyorlar oda seyredilmiyor. alita battle angel 10 numara filmdi. kaçınız sinemada seyretti benim gibi. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tieion Amastris -- 29 Aralık 2020; 18:15:20 > |
şimdi de cüneyt arkın sonrası türkiye denemesi akıncı çıktı e bu işte para çok linki bile uzun ![]() batman in kemiklerini sızlatmadan kaptan turkiye ye ithafen < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 1 Ocak 2021; 21:22:10 > |
iğreniyorum marvel filmlerini gördükçe < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adv11 -- 5 Ocak 2021; 19:22:54 > |
|
|
en son iron man 2'yi severek izlemiştim sanırım. sonra furya başladı acayip baydı. örümcek adamın toby maguire'lı üçlemesi de çok güzeldi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Prezidente -- 12 Ocak 2021; 14:12:27 > |