|
“Süper Grip” tehlikesi: DSÖ, yoğun grip salgını nedeniyle aşı olmayı önerdi
-
-
Virüse karşı elimizde büyük bir koz var: Yakalanmamak.
_____________________________ -
Aşı falan olmam ben de bu sene 2 kere grip oldum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
hahha mrna yiyecekleri arıyorlar yine :D
5 sefer corona geçirdim, ama Allah'a şükür birşey olmadı. bu sene şükür hiç hastalanmadım da. akraba evliliği veya ölümcül bir hastalığım yok. o yüzden mrna gibi genetik zehri vücuduma enjekte etmeye niyetim yok.
Haberi okuduktan sonra aynı cümleyi yazaktım erken davranmışsın ahahaha
-
Şaka maka çok ağır geçiyor. 1.5 ay sürdü, yeni kendime geldim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benden çok yaşayacaksınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Mrna ile grip aşısı ne alaka abi ne alaka ya. Bir de akraba evliliği yazmış :))) Kızamık, çocuk felci, çiçek hastalığı bunlar nasıl ortadan kaldırılmış çok bildiğin google'dan araştır bakalım biraz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||
''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...'' -
ben viral aşılardan mı bahsetmişim? bir de "google dan bak" yazmış. mrna mantığı neymiş çok bildiğin google'dan araştır bakalım biraz.
Asıl bu DSÖ mikrobundan kurtulmak lazım...reis sağ olsun iyice sardı basımıza..Allah sonumuzu hayr etsin
-
Çok iyi yapmışsın aferin, 5 az olmuş, başka kimleri enfekte ettin acaba o da önemli onu da yazsaydın. Akraba evliliği??? İnfluenza aşısı mRna aşısı değil konu nasıl oraya geldi? Okuyun biraz ya İkra İkra!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Asus Rog Strix x570-E Gaming Wifi Anakart---AMD Ryzen 9 3900X İşlemci---NZXT Kraken X62 Sıvı İşlemci Soğutucusu---Gigabyte RTX 3070 Eagle OC Ekran Kartı---GSkill Trident Z Neo RGB 2X16Gb 3600Mhz CL16 RAM---ADATA XPG Gammix S50 1TB PCI-E 4.0 SSD---Seagate Ironwolf Pro 4TB HDD---Creative Sound Blaster AE-7 Ses Kartı---Seasonic Focus Plus 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı---Asus TUF Gaming GT501 Kasa---Razer Nommo Pro 2.1 Ses Sistemi---LG 32GK850G Gaming Monitör---Razer Blacwidow Elite Klavye---Razer Deathadder Elite Fare -
mrna aşısı olunca virüsü öldüreceğini sanan birisi daha :)
dur dur.
sen kesin amerikancısındır da ... yeşil chp seçmeni...
yani sövüp saydığınız akplilerden farkınız yok. bilginiz yok ama illa bir yorumunuz olacak :) ama yalan yok. sizler amerika istediği için, akp cenahı yeni peygamber efendileri haşmetlileri istediği için bu aşıyı yaptırmışlardı.
ne diyeyim. Allah akıl fikir versin.
Yok yok Allah akıl fikir vermesin; sabır versin bize sabır…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Asus Rog Strix x570-E Gaming Wifi Anakart---AMD Ryzen 9 3900X İşlemci---NZXT Kraken X62 Sıvı İşlemci Soğutucusu---Gigabyte RTX 3070 Eagle OC Ekran Kartı---GSkill Trident Z Neo RGB 2X16Gb 3600Mhz CL16 RAM---ADATA XPG Gammix S50 1TB PCI-E 4.0 SSD---Seagate Ironwolf Pro 4TB HDD---Creative Sound Blaster AE-7 Ses Kartı---Seasonic Focus Plus 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı---Asus TUF Gaming GT501 Kasa---Razer Nommo Pro 2.1 Ses Sistemi---LG 32GK850G Gaming Monitör---Razer Blacwidow Elite Klavye---Razer Deathadder Elite Fare -
bencede... o sıralarda ip gibi sıraya dizilip beklemek vs... sabır işi olsa gerek.
Bende öyle öksür babam öksür sanarsın sigara içiyorsun öyle öksürük. Anca toparladım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tüh yazmışsınız çoktan :D
-
Adam sana grip aşısı mRna aşısı değil ki demiş, kaldı ki mRNA aşıları öcü mü değil mi o başka bir konu.
Sen siyasetçi gibi cevap vermişsin. O ne yazıyor sen ne anlatıyorsun?
"Haklısın, karıştırmışım. Ben mRNA aşısı sandım" demek zor mu? Egoya bak.
yazdıklarım mı karmaşık? tamam 130 IQ ölçtüler almanlar ama yani ille kelime kelime açıklamalı mıyım?
Ben bahsettiğim olan sence normal yani viral aşı ile "zehirlenme" olayı mı? yoksa mrna diye daha 2019 öncesine kadar insanlı testlerinde bile mahkeme kararı gerektiren mrna denilen yahudi diretmesi mi? evet girip aşısı derler ama aşı olarak viral değil de insanlara gizliden mrna olarak iteleyebilirler. ben bundan bahsettim. ben viral girip aşısı bir defa yaptırdım. yaklaşık 10 sene önce. kasım ayında doktorum bana grip önerdi. ben istemedim. istemiyorum diyince doktor bana otomatik olarak "yeni aşılardan (mrna) değil" dedi. ama ben nazikçe yine istemedim. doktoruma güvenirim ama yapan firma artık alman bile olsa güvenemiyorum.
çünkü Alman devletini 70 yıldır almanlar yönetmiyor.
Uff arkadaş sen neymişsin böyle. Sağlık uzmanı, tarih uzmanı, en az 130 iq lu.
Böyle devam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
elinin altında internet vardır. gerçi artık AI çıktı. onlardan birine sor mesela 2018 de MRNA aşılarını insanlar üzerinde test etmek serbestmiymiş vs.
|
Mrna ile grip aşısı ne alaka abi ne alaka ya. Bir de akraba evliliği yazmış :))) Kızamık, çocuk felci, çiçek hastalığı bunlar nasıl ortadan kaldırılmış çok bildiğin google'dan araştır bakalım biraz. |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt