Şimdi Ara

Süper futbolun yanında yeni stadyumda hakemleri etki altına sokacak tezahürat yapılma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Süper futbolun yanında yeni stadyumda hakemleri etki altına sokacak tezahürat yapılmalı

Ben bu sene beşiktaştan çok keyif alıyorum golü attıktan sonra yatmıyor devamlı baskı hızlı oynama 18 içinde verkaçlar yapılması diğer takımlardan farkı getiriyor

Geride pas yapıp oyun üstünlüğünü kuran takım değil bir futbol takımın kalitesi 18 içinde yaptığı pas kalitesi belli eder (bu yüzden sezonun başında 2 maça baktım bu takım şampiyonluğa oynar dedim yanıltmadı)

Q7 - İsmail - Kerim - Gomez - Atiba - Marcelo - Oğuzhan - Olcay - Sosa - Töre - Tolgay - Tolga

Bu oyuncular hiç bir Türk takımda yok dün altyapıda izlediğim bir futbolcu var fizik gücünü arttırırsa bir yıldız daha geliyor (yetenek var fizik gücü zayıf)

Son haftalarda Kerimi (hızlı karınca) izleyince futboldan zevk almaya başladım

İnşaallah bu sene visca yı alırsak sağ kanat mükemmel olur (Yetenek var + fizik gücü var + yaşı genç)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.