Şimdi Ara

SÜPANGLE VE PROFİTEROL TEKRAR BİM'DE!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Konuyu hortlatıyorum ; Arkadaşlar bilmiyorum hangi şehirlerde yaşıyorsunuz ama ben Konya'da okuyorum ama Ankara'da yaşıyorum normalde.Ankaradaki Bim'den aldığım profiterolle Konya'dan aldığım arasında dağlar kadar fark var . Kremasından üstündeki çikolata sosuna kadar farklı . Konya'dan aldığımın sosu puding gibi ve lezzetsiz çikolata tadı gelmiyor muhallebi gibi , Ankara'dan aldığımsa çok çok daha iyi yediğiniz zaman iliklerinize kadarçikolata tadı geliyor . Yazın Ayvalıktaydım oradan da aldım oradaki de tıpkı Konya'daki gibi kötüydü . Tarihlerinde herhangi bir sorun yoktu fakat benim düşüncem şehrine göre üretiyor bu adamlar bunu.Ankara dışında yediklerim resmen 2.sınıftı . Sınıf sınıf ürettiklerini düşünüyorum .... Bunu farkeden oldu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaydo -- 21 Eylül 2012; 18:48:10 >

Orijinalden alıntı: jaka­®

Konuyu hortlatıyorum ; Arkadaşlar bilmiyorum hangi şehirlerde yaşıyorsunuz ama ben Konya'da okuyorum ama Ankara'da yaşıyorum normalde.Ankaradaki Bim'den aldığım profiterolle Konya'dan aldığım arasında dağlar kadar fark var . Kremasından üstündeki çikolata sosuna kadar farklı . Konya'dan aldığımın sosu puding gibi ve lezzetsiz çikolata tadı gelmiyor muhallebi gibi , Ankara'dan aldığımsa çok çok daha iyi yediğiniz zaman iliklerinize kadarçikolata tadı geliyor . Yazın Ayvalıktaydım oradan da aldım oradaki de tıpkı Konya'daki gibi kötüydü . Tarihlerinde herhangi bir sorun yoktu fakat benim düşüncem şehrine göre üretiyor bu adamlar bunu.Ankara dışında yediklerim resmen 2.sınıftı . Sınıf sınıf ürettiklerini düşünüyorum .... Bunu farkeden oldu mu

haha :) ben de bu yaz aynı durumu yaşadım. istanbulda her zaman lezzetle tükettiğimiz profiterolü konyadaki bimde de aldık ancak tadı gerçekten çok farklıydı. bir de fazla almıştım aldığıma pişman oldum. ilk başta bozuk gibi gelmişti ama ondan kaynaklanmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcalisan

quote:

Orijinalden alıntı: jaka­®

Konuyu hortlatıyorum ; Arkadaşlar bilmiyorum hangi şehirlerde yaşıyorsunuz ama ben Konya'da okuyorum ama Ankara'da yaşıyorum normalde.Ankaradaki Bim'den aldığım profiterolle Konya'dan aldığım arasında dağlar kadar fark var . Kremasından üstündeki çikolata sosuna kadar farklı . Konya'dan aldığımın sosu puding gibi ve lezzetsiz çikolata tadı gelmiyor muhallebi gibi , Ankara'dan aldığımsa çok çok daha iyi yediğiniz zaman iliklerinize kadarçikolata tadı geliyor . Yazın Ayvalıktaydım oradan da aldım oradaki de tıpkı Konya'daki gibi kötüydü . Tarihlerinde herhangi bir sorun yoktu fakat benim düşüncem şehrine göre üretiyor bu adamlar bunu.Ankara dışında yediklerim resmen 2.sınıftı . Sınıf sınıf ürettiklerini düşünüyorum .... Bunu farkeden oldu mu

haha :) ben de bu yaz aynı durumu yaşadım. istanbulda her zaman lezzetle tükettiğimiz profiterolü konyadaki bimde de aldık ancak tadı gerçekten çok farklıydı. bir de fazla almıştım aldığıma pişman oldum. ilk başta bozuk gibi gelmişti ama ondan kaynaklanmıyor.

Aynen öyle bozuk değil resmen 2. kalite üretiyor adamlar :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.