Şimdi Ara

Sunucu Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar benim evde 3 PC var. Bu PClerden aynı internete bağlanıyorum. Bazen bilgisayardan bilgisayara dosya aktarmam gerekiyor, 2 saat harddiski tak çıkar öbürüne götür tak çıkar çok uzun zaman alıyor.

Benim istediğim şu;

Bir sunucu bilgisayarı almayı düşünüyorum öyle yüksek özellik içermesine gerek yok. Bilgisayar olarak kullanmak için değil aynı HDD gibi kullanmak için.

Ortalama 1-2 TB(Fazla pahalıysa 100-500 gb arasıda olabilir) dosya depolayabileceğim ucuz bir sunucu. Bu sunucuyu bilgisayar kasası gibi evime getirip bir köşeye koymak istiyorum, daha sonra diğer 3 bilgisayar ile ortak kullandığım internete bağlayarak aralarında bağlantı kurmak ve ftp ile dosyaları hızlıca aktarmak veya sunucuya hızlıca dosya atmak, gerekirse evde olmadığım zamanlarda sunucu açıksa bağlanabilecek şekilde kurmak.

Site felan açmayacağım sadece gerekli dosyalarımı barındıracağım fazla yük bineceğini sanmıyorum,sonuçta sadece dosya alışverişi ve dosya saklamak için kullanacağım.

Bu istediklerimi nasıl yapabilirim bilen bir arkadaş anlatabilirse sevinirim,sunucu bilgisayarı alma vs bağlantıyı nasıl yapacağım.

Teşekkürler.

NOT : Bu sunucular fazla elektrik yakar mı? yakıyorsa az yakanını neye g

• sunucu almana gerek yok
    nas server denilen cihazlar var
    ağa bağlıyorsun ve dediklerinden fazlasını yapıyor
    (dışarıdan bağlanma olayı tüm modellerde olmayabilir)
    ve bir çok modelin içinden disk çıkmıyor ayrıca satın almak gerekiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.