Şimdi Ara

Sunset Overdrive Yönetmeni Devam Oyununu Yapmak İstiyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • al bir başka hoplamalı zıplamalı çöp daha. marvels spiderman çöpünden sonra miles morales rezaleti yetmemiş olacakki daha fazla çocuk oyunu yapmaya devam ediyorlar. yetişkin isteyen fallout, skyrim, evil within, perfect dark ve daha onlarcasını beklesin. çocuk oyunu isteyende ergen kezban dişi rambonun yeni oyununu beklesin :D
  • Microsof bethestayi 6 miylar dolara alana kadar insomniac î 250 milyon dolara alsaydı daha iyi ederdi bence. Sony 250 milyon dolara almıştı.
  • Hocam arkadaşın yazıları o şekilde olabilir (ki ben bizzat bu başlığa yazan PS fanı arkadaşlardan 2 tanesinden daha mantıklı yazdığını düşünüyorum) ancak bir kişinin başka sitelerde yazdığı şeyleri ya da kendisi hakkında yazılan şeyleri burada paylaşmanın pek bir anlamı yok ve bana göre hoş değil. Burada bahsi geçen arkadaş geçen hafta bir kara liste yayınladığında (içinde siz hatta bu başlığa yazan tüm PlayStation kullanıcıları vardı) ona da tepkimi göstermiştim, olayla alakasız ve bağımsız olduğu için. Aynı şekilde kişinin mesleğinden tamamen bağımsız konu, kişi ve firmalar hakkında yazılar yazdığı bu site üzerinden mesleğine ve meslek etiğine yönelik ithamlar yazmak anlamsız çünkü biz kişinin mesleği ile alakalı bir konudan bahsetmiyoruz burada. Dikkat ettiyseniz birkaç kişi olayı sürekli konudan bağımsız karakter gibi meslek gibi olgulara çekmek istiyor ki bu da anlamsız. Tartışılan konu belli, içerik belli, olayı başka yönlere saptırmaya gerek yok. Bu yazı için sizin yanıtladığınız mesajıma yanıt veren diğer arkadaşı da etiketliyorum, aynı cevabı ona da bir daha yazmaya gerek olmadığını düşünüyorum.


    @Old-Snake





  • xbox one da oynamıştım ve baya şaşırtmıştı çok eğlenmiştim şimdi sony kalite çıtasınıda işin içine katarsak harika bir şey olacaktır

  • aydınesty hakkında yazılanları bir kenara bırakalım burada ona yüklenenler gitsinler bakalım ekşisözlüğe aynı burada olduğu gibi yorumlar yazsınlar bakalım insanlar size ne diyecek? İnsan önce aynaya bakacak aynaya. Bir tanesi de Microsoft kalelerine gelen ok yazmış çocuğun yaptığı tabire bak, bir parmağınızla gösteriyorsunuz geri kalan üç parmağınızda siiz gösteriyor. Bu tipler kendi özeleştirilerini yapacak kapasitede bile değiller.
  • bu oyun için playstation alırım, ilk oyunda çok eğlenmiştim

  • Kendi gibi düşünmeyen şahsa "akıl hastanesinden kaçmış" diyor ya, cidden ayıp terbiyesizlik bu, umarım sınırsız ban atarlar.
  • İlki bu yaz PS5'e gelirse güzel olur, devam oyunu gelmeden oynamış olurum. PC'de oynayasım gelmiyor genelde.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.