Şimdi Ara

Sunset Overdrive %100 Türkçe Yama - CidQu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
11
Favori
16.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, yamanın durumu nedir acaba, oyunu türkçe oynamak için sabırsızlanıyorum. Kolay gelsin.

  • kolay gelsin son durum nedir?

  • Yama iptal olmuştur.

  • Siz bu adamlar delirtmek mi istiyorsunuz :D Adam başlığa kocaman yazmış aralık - ocak demiş.

    Bu adam ücretsiz bir çeviri yapıyor. Siz bu hizmetin karşılığında bir şey ödüyor musunuz ki sürekli böyle rapor istiyor veya acele edilmesini istiyorsunuz?

    Yaklaşık bir aydır stellaris çevirileri için grubu takip etmekteyim ve gerçekten size iyi mental koruyorlar. Ben hobi olsun diye çeviri yapacak olsam asla uğraşmazdım bu kitleyle :D

  • U2ME2 kullanıcısına yanıt

    Bence de iptal aylardır ses yok.

  • Ethan-Winters kullanıcısına yanıt

    Arkadaş iki hafta önce bilgilendirmiş.

  • Cidqu'dan yama bekleyeceğinize çölde su bekleyin daha mantıklı.  

  • U2ME2 kullanıcısına yanıt

    Hayır Bide Bebe Kandırdıklarını Sanıyorlar En Nefret Ettiğim Şey Sunset Overdrive Yama Yapacaklarmış Yaparsın Nasıl Yama Olacak Biliyoruz

  • Beğenmeyen oynamaz. Size zorunlu tutmuyorum oynayın diye. DH'ye girmeme sebebim de bu zaten. Outsider One DH'den çıktığında ben de DH'den çıkmam gerekirdi. Bu kadar toksik bir kullanıcı kitlesi olamaz. Ben yamayı yapıp bitirip yayınlayacağım.


    İPTAL OLMAMIŞTIR. @U2M2 KİM BİLMİYORUM TANIMIYORUM.


    @AhmetHakanBey Merhabalar, yamalarımızdan hoşnut değilseniz aşağıdaki iade formunu doldurup bana gönderin. Ödediğiniz tüm yama ücretlerinin iadesini gerçekleştireceğim.


    İADE FORMU:


    İsim:

    Soyisim:

    Kullandığınız Yama:


    İade Ücreti: 0.00₺


    Bu formu doldurup onay@cidqu.net 'e gönderin, iade talebinizi gerçekleştireceğiz.


    Ben her zaman pozitif davranmaya çalışıyorum ediyorum, istemiyorsanız kullanmayın bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum. Demon Slayer yamasını biriniz açıp oynamamış ki, en son yaptığımız hatalarımızdan ders çıkarttığımız yama. Biriniz açıp oynamadı çünkü torrente düşmedi. Buradaki kitlenin %90'ının o yüzden oynamadığı bir oyun. Oyun torrente düşünce açar oynar yama kalitesine bakarsınız. He yine de görmek istiyorum diyorsanız youtube kanalımda 10+ kesit paylaştım yama ile ilgili. En güncel yamamızdır gidip görebilirsin.


    Bana ulaşmak isteyenler bir yere kaçtığım da yok, DH'ye girmiyorum sadece. Her gün Discord Steam Instagram gibi platformlarda aktifim, konuşmak yama durumunu sormak isteyenler her zaman kapım açık. Bir kişiyi Discordumdan bu sinirle göndermedim ben.


    Yama durumunu açıklayacağım lütfen sakin olun. Yarın Kimya sonra Fizik sınavım var, bi bitsin açıklayacağım yamayı sizden kaçırmıyorum, sizi kandırmıyorum. Yamanın çalışma görüntüleri var, yamanın toolunu yapan kişinin ismi var, gönderdiğim mailler var, Iska'nın yaptığı dokular var. Yama gerçek yani, inanmayan olursa.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CidQu -- 28 Aralık 2022; 20:9:39 >




  • CidQu kullanıcısına yanıt

    İlk olarak sizi tahrik edici bir mesaj görmeden buraya uğrayıp 7 aydır yamanın akıbetini takip edenleri tabir-i caizse iplemeyerek, çoğunlukla bir ayı aşkın sürelerde cevap dahi yazmadığınızı göstermek istedim. Şuraya insan gibi yamanın ne olduğunu soran kitleyi umursamadığınız böylece ortaya çıktı.


    Bir diğer husus 'buradaki kitle' diyerek insanlara hırsız damgası vurmuşsunuz alanen. Doğal olarak tanımadan etmeden... Hırsızlık hırsızlıktır, buna katılıyorum ama oyunun indirimsiz fiyatı 600 TL'ye yakındı yanlış anımsamıyorsam. Sırf yamayı denemek için dahi imkanım olsa satın alıp bakardım nitekim sizin bugüne dek yaptığınız her büyük çaplı iş falso çıktı. Torrent'e düşmüş olsa yine indirip sırf yamanızı denemek için bakardım; oyunu beğenseydim de siler param olmasını beklerdim. Videosunu da keyifle izlerim elbette.


    Deathloop olayı meydanda. Bloodstained yayından kalkmıştı en son sonra ne oldu bilmiyorum. Stellaris dediniz %17'de duruyor 35 senedir. Arada da zaten 2-3 bin satır var yok bilemediğim bir iki oyun var. Onların da translate olduğu ile ilgili çok büyük iddialar var.


    Ben buradaki genel kanının aksine sizin insanları kandırdığınızı, aldattığınızı vs. de düşünmüyorum. Eminim bu yama üzerinde çalıştınız, çalışıyorsunuz.


    Sadece hayali bir tarih belirliyorsunuz ve sonra yamanızı bekleyen insanları habersiz bırakarak hayalet gibi haftalarca ortadan kayboluyorsunuz. Bu bir gönül işi burası tamam ama siz, sizi destekleyen, buradan yamayı bekleyen kitleyi de iplemiyorsunuz. Şahsen ben arada böyle bir dürtükleyip en azından yamayı bekleyenlerin bir haber almasını sağlıyorum kendi çapımda. İnsan gibi sorulduğunda cevap bile vermiyorsunuz çünkü arkadaşlara. :)


    Umarım kendimi ifade edebildim. Kolaylıklar.





  • Öyle bir yamayı bitirmeden elli tane yamaya saldırırsan sonuç bu olur.

  • U2ME2 kullanıcısına yanıt
    Hocam Translate falan olduğunu düşünmüyorum, ben eğer Iska'yı azcık biliyorsam Translate'çilere yardım etmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biraz sabırlı olalım, oyun 8 sene olmuş çıkalı, kimse el atmamış, neredeyse unutulacak. Adamlar uğraşıyor, ayrıca ücretsiz çıkarıyorlar. Heveslerini kırmaya hakkımız yok, çıkaracaz diyorlar

  • Microphone Not Found M kullanıcısına yanıt

    Translate Birader Translate Çıktı Meydana Translate Kullandıkları Iskayada Helal Olsun Dedektif Gibi Adam

  • AhmetHakanBey kullanıcısına yanıt
    Daha denemedim, bir şey diyemem ama benim fikrim bu sadece.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belliydi böyle olacağı..

  • Adam hayrına yama yapıyor abi salsanıza adamı bittiği zaman paylaşır  

  • Bir deli kuyuya taş atıyor zaten atlamaya meyilli olanlar da balıklama atlıyor kuyuya. Arkadaşlar yama iptal edilmedi. Yavuz'u (Cidqu) bıktırdınız gerçekten. Yamayı takip etmek isteyenler Cidqu discord sunucusuna gelebilir.

  • Son durum nedir?

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.