Şimdi Ara

Sunroof açıp kapama, 4 cam açıp kapama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ford focus 1.6 benzinli almaya karar verdik ilk defa Ford sahibi olacağım ama kafamda bi kaç sorular var Focusu olanlar 4 camı ve sunroofu kumandadan açıp kapatabiliyormuyuz ?? Bundan önceki aracım megane 2004 tü bu özellik vardı ama Fordda var mı veya civic, Corolla, astra bunlarda bu özellik var mı örjinallerinde ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurunuz -- 23 Mart 2016; 16:48:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2012-volkswagen polo-passat-golf
    _____THE ALEMDAR_____
  • Ghia /Titanium serilerinde vardi.Hatta bi ara trendler de vardi ama siz kac model alacaksiniz onu yazmamissiniz.

Orijinalden alıntı: Onurunuz

Arkadaşlar ford focus 1.6 benzinli almaya karar verdik ilk defa Ford sahibi olacağım ama kafamda bi kaç sorular var Focusu olanlar 4 camı ve sunroofu kumandadan açıp kapatabiliyormuyuz ?? Bundan önceki aracım megane 2004 tü bu özellik vardı ama Fordda var mı veya civic, Corolla, astra bunlarda bu özellik var mı örjinallerinde ???

2000 model ghia'larda bile 4 camı kumandadan kapatma özelliği var. Yenilerde de vardır büyük ihtimalle. Tahmin yürütmek gerekirse 2016 model style pakette kumandayla aynalar katlanıyor, camlarda katlanıyordur heralde.

Sunroof zaten titanium pakette bile yok opsiyonla alınıyor sormanız lazım.

Orijinalden alıntı: BOOSTEDTR

quote:

Orijinalden alıntı: Onurunuz

Arkadaşlar ford focus 1.6 benzinli almaya karar verdik ilk defa Ford sahibi olacağım ama kafamda bi kaç sorular var Focusu olanlar 4 camı ve sunroofu kumandadan açıp kapatabiliyormuyuz ?? Bundan önceki aracım megane 2004 tü bu özellik vardı ama Fordda var mı veya civic, Corolla, astra bunlarda bu özellik var mı örjinallerinde ???

2000 model ghia'larda bile 4 camı kumandadan kapatma özelliği var. Yenilerde de vardır büyük ihtimalle. Tahmin yürütmek gerekirse 2016 model style pakette kumandayla aynalar katlanıyor, camlarda katlanıyordur heralde.

Sunroof zaten titanium pakette bile yok opsiyonla alınıyor sormanız lazım.

Titanyum alacağım sitede fordunu tasarla diye bi bölüm var orada donanımlarda Sunroof var. Titanyumda navigasyon xenon far birde akıllı park sistemli seçenekler var hepsini seçince bi 90 bini buluyor ben sadece Sunroof seçeceğini seçiyorum 72 bin tl oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Ghia /Titanium serilerinde vardi.Hatta bi ara trendler de vardi ama siz kac model alacaksiniz onu yazmamissiniz.

2016 titanyum benzinli düşünüyorum

Yenisinde kapama/açma kesin vardır

Orijinalden alıntı: ahmet3976

Cam kapatma var ama sunroof var mı bilmiyorum.

Teşekkürler

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.