https://www.youtube.com/results?search_query=yks+%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fma+g%C3%BCnl%C3%BC%C4%9F%C3%BCm Özellike Doğa Güneri,Bersu Eraslan ve Zeynep Bostancı her sene sınava hazırlanıyorlar sanki Yaman reisi falan saymıyorum zaten < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnkr21 -- 28 Kasım 2020; 0:26:29 > |
Babadan zengin elemanlar zaten. Dünya umurlarında değil çoğunun. Hele bunları nasıl çalıştığını örnek alıp ciddi ciddi izleyen elemanlar ilk 100 bine bile giremezler. Çok da takılmamak lazım. Görmezden gelin. Kendi kendilerine debelenip dursunlar. |
şöyle bir düşününce burada çalışma günlüğü yapanlarla aynı mantık bunlar da. tkr nin deneme günlüğü=youtube study bloggerları
![]() |
Yukarıda arkadaşın dediği gibi çoğu babadan zengin,baba parası olan tipler.Ortaokulda bundan bir tane vardı.Sürekli kendisinin çok zeki olduğunu iddia edip beni küçümsüyordu.O kadar özel derse,dershaneye rağmen özel bir üniversitenin mühendisliğini ücretli olarak ucu ucuna tutturmuş.Başka bir ortaokul arkadaşım ben üniversiteyi bırakıp hazırlanıyorum diye benle lise 6 diye dalga geçmişti.Şuan paralı diş hekimliği okuyor ve tamamen babasının köleliğini yapıp ettiği her hakarete boyun eğiyor.Eğer itiraz ederse babasının onu okuldan alacağını biliyor çünkü.Bu forumda bu sene sınava hazırlanan ya da ilerde hazırlanacak arkadaşlara söylüyorum:Oturun dişinizi sıkın insanın kendi emeğiyle bir yere gelmesinden daha güzel bir şey yok.Ailenizden kimseye maddi anlamda güvenmeyin bu ülkede bir günde fakir kalmak çok kolay.
|
Olum güzel kız olsa da izlesek la bunlar ne akü kim tıklıyor bunlara :d |
Suç bunlarda değil ki bunları izleyen geri zekalılarda. Adamlar şaka maka yamana "abi nasıl çalışmalıyız" diye soruyorlar :DD
|
Babadan zengin elemanlar zaten. Dünya umurlarında değil çoğunun. Hele bunları nasıl çalıştığını örnek alıp ciddi ciddi izleyen elemanlar ilk 100 bine bile giremezler. Çok da takılmamak lazım. Görmezden gelin. Kendi kendilerine debelenip dursunlar. |
|
|
Aga genelde özel üniye gidip keyif çatıyor bu tarz insanlar. Yani adamların hayat derdi yok. Onların 20 matematik yaparak girdiği bölüme biz ancak fulleyerek girebiliyoruz.O yüzden youtube okul falan zevkine çalışıyorlar bence. Bunlara özenmek ise normal öğrenciler için çok tehlikeli. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Olum güzel kız olsa da izlesek la bunlar ne akü kim tıklıyor bunlara :d |
|
ARKADAŞLAR MOTİVASYON VİDEOMU İZLEMEK İÇİN YUKARI KAYDIRIN!!! FOSFORLU KALEM ÇEKİLİŞİ VAR!!! |
Güneşi selamlayalım güzel insanlar. Bakın ben selamladım |
bu söylediklerim geçen sene de sınava hazırlanıyorlardı hatta geçen sene bunları incelediğimde 1 sene öncesinden de videoları vardı daha geçmişi de varsa öh yani ve işin ilginci izlenmeleri de hemen hemen aynı ve hepsi aynı şeyleri yapıp izleniyor |
Pussyci çok awk ülkesinde
|
Yalnız digerlerini bilmiyorum ama bersu her ne kadar fosforcu gibi gözüksede lisenin çoğunu ankarada yüksek puanlı bir anadolu lisesinde okudu ve yks sayısalda ilk 20k içerisindeydi galiba < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 28 Kasım 2020; 11:28:42 > |
Güneş güzel insanları selamlıyorsa,çirkin insanlar hipotermi geçiriyor o zaman ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layt_selamii -- 28 Kasım 2020; 10:39:53 > |
|