Şimdi Ara

Sunbeam CCF AM2-AM3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi fanı kısa bir süre hariç kullanılmamıştır, macunu mevcut değildir.Yapraklarında genel itibariyle baya düzgün, sadece en alt 1-2 yaprakta ufak tefek yamulmalar var onlarda zaten ilk montajda oluşan şeyler,performansada görüntüyede etkisi yok.Bakır kısımlar zamanla kararmış ama bauhaus koçtaş vs yerlerden parlatıcı alıp (3-5tl) parlatabilirsiniz, tabanında da çizik yok denecek kadar az, zaten pütürlü bir taban yapısına sahip olduğu için.Parlatıcı olayını bilerek yapmadım çünkü uzun zamandır kullanmıyorum ve kullanacak pc de yok, parlaklığında performansa etkisi yok zaten,dileyen alır yapar dileyen bu şekilde kullanır.
    Satılma sebebi yerine H100 alınmasıdır./ürün yakın bir arkadaşıma aittir.Önceden ilanda olan lga1155 versiyonu sahibinden.com dan satıldı.

Ürünle beraber verilecekler:
    -Orjinal fanı(gayet kuvvetli bir fandır)
    -Fan tutucuları(teller)
    -Fan kontrolcüsü
    -Kutusu(kutunun iç kımındaki plastiklerden biri yok ama kargolamaya,taşımaya engel değil)

SATILDI

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9006 -- 2 Eylül 2012; 17:47:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.