Şimdi Ara

Sulu Elektrik Süprgesi Sistemleri(Rovus, Thompson, Fakir v.s) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
170.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: candogan62

    Bence sulu arıyorsanız Thomas'a bakın.Fakir'de su köpürmesin diye bir solüsyon alınması gerekiyormuş ve hemen bitiyormuş.Yani fazla masraf.Sanırım bu olay Thomas'ta yok.Ayrıca Alman malı bence Thomas.Onun da fiyatı biraz fazla ama suluların bence en iyisi.



    Önerin için teşekkürler. Değerlendireceğim.
  • arkadaşlar topiği açan kişi olarak kendime ihanet ettim ve toz torbasız bir süpürge aldım.
    philips 8716 modelini aldım, şu ana kadar çok memnunum.
    çekiş gücü çok iyi ve hiç azalmıyor, çıkışındada hepa filtresi var.
    neden sulu almadın derseniz, koku yapması ve haznesinin küçük olması dolayısıyla bir defada süpürülemmesi vede işin bittikten sonra devamlı boşaltmak zorunda kalmamız yüzünden vazgeçtim.
  • Fakir Prestige Duo ile Rovus Aqua Power kucuk farklarla ayni makinadir.

    Fakir 1500 watt yazar, Rovus 1400 ama ben motorlarininda ayni oldugunu dusunuyorum.Distan 1400 watt yazip icinde 1200 wattlik motor olan supurgeler gordum. Bu iki supurgede bende yok acip bakamiyorum. Cinlilerin ayni seyi ayri pakete koyup sattigi bilinen birsey.

    Birde Fakirde havanin yonunu degistirmek icin bir parcayi tutup ceviriyorsunuz, Rovusta hortumu cikarip cikisa takiyorsunuz. Rovusta bu parca olmadigi icin daha az sizdirma yapip azda olsa daha bile verimli olabilir.

    Fakir Prestige Duo 500 kusur YTL.
    Rovus Aqua Power 300 YTL.

    Dahasi var eger topshop'in kadikoydeki magazasina giderseniz orada Rovus Aqua 3000 adinda bir model varki buda Rovus Aqua Power ve dolayisiyla hava yon degistirme aparati disinda Fakir Prestige Duo ile ayni Fiyati 220 YTL.

    Ayni makina 500 kusur, 300 ve 220 Ytl fiyatlarla satiliyor.

    Biri klimalarin Cinden 80 dolara geldigini soylemisti. Bencede bu supurgeler 30 dolarin altinda bir fiyata geliyor satis fiyatinin ne olacagi pazarlamacinin takdirine kalmis.

    Birde fark olarak Fakirin alman mali oldugunu soylerler. Fakirin sahibi avusturyada kayitli "C.M.P. CHINESE MEDICAL PRODUCTS TRADING GMBH" sirketidir. Isimdeki Chinese kelimesini tercume etmem gerekirmi?



    Birde KING ECOVAC var. Buda SINBO 3414 ile ayni. Su hazneleri sekil olarak farkli, Eger sizin icin onemliyse SINBO 3414 un hava cikisina hortum takip ufleme yapamiyorsunuz, birde King daha fazla aksesuarla geliyor, doner firca Sinboda yok. King 1400 watt yaziyor Sinbo 1200 watt ama bence
    ikisininde motoru ayni zaten Kingin fabrikasinin sitesindede 1400 watt degil 1200 watt yaziyor. Yalniz Sinbonunda King gibi iki hava cikisi var bu iki cikistada hepa filtre oldugundan emin olun, ben bunu teyit edemedim.

    KING ECOVAC 220 ytl,
    SINBO 3414 130 ytl. Ikiside ayni supurge.


    Yukarida bahsettigim Fakir-Rovus makinalar cikis havasini yukari veriyor bu yerdeki tozu az dagitmak
    icin daha iyi, King-Sinbo yanlara veriyor. Ama King-Sinbo'nun su haznesi daha buyuk suyu daha az
    degistirmek gerekiyor.

    Ben 130 ytl lik Sinbo 3414 u bir dukkanda gordum cekisi bence son derece iyi. Yukaridaki makinalarin hepsinin cekisi bence son derece iyi. Bunlarin cekisi kotudur diyenlerede soyle hak vermek gerekirki
    Su filtreli makinalarin cekisleri her zaman siklonik makinalardan dusuk oluyor. Buna sebep cekisi bir
    seviyede tutup motora su kacisini engellemek gibi gorunuyor. Ama su filtresinin verimliligi bu
    dezavantaji bence karsiliyor.


    Birde Ihlasin Temizlik Robotu Aura Cleanmax diye birsey var. Saticilar israrla bunu Turk mali oldugunu soyluyor. Bu sahane makinayi dizayn eden Turk muhendislerle tanismak, fabrikanin nerede oldugunu ogrenmek isteriz. Buna kiymet verenler icin belirteyim Bu makina esas dizayni yillar once Amerikada yapilmis Rainbow taklidi olup, malezyada imal edilmektedir. Kaynanamda Ihlas var.Hicte fiyatina degecek bir performans farki yok Rainbowda cok farkli olmamali.


    Rainbowda ve ihlasta bulunan Separatorun faydasinin abartildigini dusunuyorum. Bu iki makinaya binlerce dolar vermeyi dusunenlere, once 130 ytl'cik verip bir SiNBO 3414 alip bir deneme yapmalarini tavsiye
    ediyorum. Sonra ihlascilari tanitima cagirsinlar ve sonra bir daha dusunsunler ama SiNBO 3414 hali yikamaz degilmi? Alin hali sampuanini suya karistirip haliya surun, dokun, spreyleyin. Sonra da Su filtreli
    herhangi bir marka supurgenizle su cekme modunda supurun, aman fazla kopurtmeyin, kopurdukce dokun zaten iyi hali sampuani kopurmemeli. Iste Su filtreli supurgeniz hali yikama makinesine donustu. Gule gule kullanin.

    Not: Eger alacaksaniz Sinbo 3414 un iki cikisindada hepa filtre olmasina dikkat edin.

    Siklonik (Dyson, Philips Marathon) tipi supurgelerle, Su filtreli Supurgelerarasinda bir karsilastirma: Aslinda Su filtreli supurgelerde Sikloniktir yani kati maddeler siklonikte oldugu gibi, Yon degistirmekte olan havadan momentumlari sebebiyle duz giderek ayrilirlar. Su filtrelilerde duz giden kati madde suya carpar ve tutulur. Siklonikte kenarlara carpa carpa toz haznesine inmeye calisir. Sulu sistemin burada extra avantaji var gibi.

    Her makinanin malzeme kalitesinden filan bahsedilebilir maalesef daha pahali olan muhakkak daha kaliteli olmuyor.




  • Size katılıyorum cengizumur.Ama bana kalırsa Thomas şu an en iyi süpürge.Fiyatı fazla ama hakediyor bence.Ayrıca ben şu meseleyi anlamıyorum.Madem bu torbasız(sulu-siklonik)süpürgeler tozu iyi ayrıştırıyor o zaman neden hepa filtre gibi şeylere ihtiyacı var?Demekki yeterince başarılı değiller.Ben hala torbalı süpürgelerden yanayım kim ne derse desin.Nedeni de sulu süpürgelerin koku pislik yapması,temizliğinin pratik olmaması haznenin çabuk dolması;Sikloniklerin de temizliği sırasında toza maruz kalınması ve zor temizlenmesi.Torbalı süpürgelerde torba dolunca toza bulaşılmadan çöpe gidiyor.Yerine yenisi geliyor.Hepa filtre olursa toz da atmıyor.Ben hala torbalıdan yanayım.130YTL'lik Alman Profilo'mdan çok memnunum.Emiş gücü gayet iyi.
  • Candogan92

    quote:

    Size katılıyorum cengizumur.Ama bana kalırsa Thomas şu an en iyi süpürge.Fiyatı fazla ama hakediyor bence.


    Thomas kotudur demedim. Iyi olabilir, ben gorup incelemedim. Bir onceki mesajimda hicbir supurgeyi tavsiye etmedim. Ayni supurgelerin degisik isim ve kilifta cok farkli fiyatlarla satilmasi bana enteresan gelmisti onu yazdim. Soyledigim ihlas veya rainbow alacaklar once bir sinbo 3414 alip denesin lafi tavsiyeden daha cok fantazi mahiyetindedir, ben oyle yapardim o ayri.

    quote:

    Ayrıca ben şu meseleyi anlamıyorum.Madem bu torbasız(sulu-siklonik)süpürgeler tozu iyi ayrıştırıyor o zaman neden hepa filtre gibi şeylere ihtiyacı var?Demekki yeterince başarılı değiller. Ben hala torbalı süpürgelerden yanayım kim ne derse desin.


    Burada tozu (kati maddeleri) havadan ayristirmak icin kullanilan uc ayri teknolojiden bahsediyorsunuz. Siklonik, su filtresi ve torba.

    Torbali sistem bir suzgectir. Torba gozeneklerinden hava gecer kati maddeler takilir gecemez. Su filtreli ve siklonik supurgelerde bulunan Hepa filtrelerde torbanin aynini yapar. Dolayisiyla bu noktada bu uc sistemi kullanan sistemler en azindan esittir, torbanin Hepa kalitesinde olmasi sartiyla. Torbayi koruk gibi katlayin iste size siklonikteki veya su filtrelideki hepa kagit filtre.

    Siklonik ve su filtreli sistemlerde bu kagit suzgece ek olarak siklonik veya su filtreside isin icine girmektedir. Bu filtrelere hic is yapmiyor dememek lazim. En kotu siklonik veya su filtreli supurgenin bile haznelerinde biriken pisligi gormezden gelemeyiz degilmi?

    Pekiyi nihayetinde hepsinde suzgec filtre yani Hepa veya torba varsa ondeki suya veya siklona ne gerek var? Siklonik veya su filtreleri sondaki suzgec (Hepa, Torba) filtrenin yukunu azaltirda ondan. Bence bu iyi birsey soyleki, bu on filtrelerin varligi Hepa filtrenin omrunu uzatir, bu torbali sistem icin malesef gecerli degildir.

    kendimce genel bir karsilastirma yaparsam;

    -Torbali sistemde daha once topladiginiz pislik hala filtrenin (torbanin) icindedir. Bu hava akimini bloke ederek cekisi dusurur. Sulu veya siklonda buna mecbur degilsinizdir, onceki pisligi bosaltabilirsiniz.

    -Torbali sistemde filtre omruyle ilgili tek kriteriniz torbanin dolup dolmadigidir ama aslinda torba dolmadanda filtre yani torba tikanip verimi dusurebilir, mesela ortamda cok ince toz varsa torba daha dolmadanda tikanabilir. Bir avuc alci veya cimentoyu supurgeye cektiginizi dusunun. Torba daha bos sayilir ama gozenekler dolmus, isi bitmistir. Hepa filtre olsa cikarir silkelersiniz ama torbada bu olmaz. Tersi bir durumda yani buyuk taneli pislik cektiginizde mesela bol miktarda kum veya kedi tuyu gibi. Torbanin gozenekleri tikanmaz ama torba dolar yine torbayi atarsiniz Sulu sistemdeyse suyu dokersiniz, siklonda hazneyi bosaltirsiniz ayni filtreyle ise devam edersiniz.

    -Arti olarak sulu sistem potansiyel olarak hepa,siklon veya torbanin tutabildiginden daha kucuk taneleri tutabilir. Sulu sistemin alt siniri yoktur bir atomu bile tutabilir.

    quote:

    Nedeni de sulu süpürgelerin koku pislik yapması,temizliğinin pratik olmaması haznenin çabuk dolması;Sikloniklerin de temizliği sırasında toza maruz kalınması ve zor temizlenmesi.Torbalı süpürgelerde torba dolunca toza bulaşılmadan çöpe gidiyor.Yerine yenisi geliyor.Hepa filtre olursa toz da atmıyor.Ben hala torbalıdan yanayım.130YTL'lik Alman Profilo'mdan çok memnunum.Emiş gücü gayet iyi.


    Bu soylediginizden supurgenin topladigi pisligi supurge disina alip atma konusunda sikintiniz oldugunu anliyorum. Bu sizin tercihinizdir kimse size yanlissiniz diyemez. Dolayisiyla seciminizi buna gore yapmanizi saygiyla karsiliyorum. Karsilikli diyalog halinde oldugumuzdan sizinkilerden farkli dusuncelerimi yaziyorum;

    -Siklon, sulu ve torbali sistemler icinde en cok koku yapma potansiyeline sahip olan torbali sistemdir.
    Biriktirdiginiz cop uzun sure boyunca makina icindedir. Torba doldukca koku artar. Evinde kopek besleyip torbali sistem kullanan bunu bilir. Eskiden annemin torbali supurgesinden cikan kokuyu motor kokusu zannederdim, simdi ne oldugunu biliyorum.

    -Sulu sistemde pis suyu degistirmeyip tekrar tekrar kullanirsaniz torbali sistemdeki gibi ve hatta daha kotu koku yapabilir ama bu sizin tercihinizdir. Sulu veya siklonik sistemler torbanin aksine size her defasinda tertemiz bir makina ile ise baslama sansi vermektedir.

    -Hazne temizligi bana zor gelmiyor. Ben siklonik sistem kullaniyorum sululari inceliyorum. Bence hazneyi bosaltmak bir surahinin kapagini acip dokmek ve bir kac kere calkalamak kadar kolay.

    Candogan92 kiymetli yorumlarinizi zevkle takip ediyorum. Fikir ayriliklarimiz olmasini normal karsiladiginizi ve sizi kirmadigimi umuyorum.

    Uzun yazdigim icin herkesten ozur diliyorum.




  • Yoo cengiz bey hiç sorun değil.Bence gerçekçi yani mantıklı oldukça değişik yorumlar hoşuma da gider çünkü karşılıklı dayanışma dolayısıyla da gelişme olur.Fikirlerinize saygılıyım.Zaten böyle olmasa piyasada onca çeşit süpürge modeli ve markası olmazdı.Önemli olan memnuniyet.Saygılar,güzel paylaşımlar.
  • Benim de alerjim var, hatta senelerdir ilaç alıyorum bunun için. Özellikle toza karşı alerjim var. Bende yeni bir süpürge almayi düşünüyordum. Çok araştırdım ilk önce Rainbow alıcaktım pahalı, çok sesli ve ağır oldugu için vazgeçtim. Sonuçta alerjim olduğu için kolay ve sık kullanılabilir bir makinaya ihtiyacim var. Dyson DC15 modelini tam alıcaktim ki, dün doktor kontrolüm vardi, ve doktoruma sordugumda, "hangi makinayi alırsan al, sulu sistem olsun. Tozla temasin olmasin" dedi. Ve bir anda kararim Thomas'a dogru degişti. Çünkü benim derdim, "toz". Eşim internetten satın almama karşı çıktığı için( daha önce kartımız kopyalanmıştı) magazadan almam gerekiyor. Ama istanbul/anadolu yakasinda nerelerde satılıyor bilgisi olan var mı? Birkaç hafta önce gazetede reklami vardi ama kaybettim. Yardimci olursaniz sevinirim. Bu arada alerji hastasi olduğu için süpürge almak istiyenler "benim doktorumun dediği sonuçta bu alerji, olucağı varsa yine oluyor, çok pahalı bir makina almaniza hiç gerek yok, sadece sulu sistem olsun" diyor.

    aslında dogru da söylüyor...




  • Daha once rovus aqua power ve fakir prestige duo marka supurgelerin cikis havasini yukari verdigini ve bunun king ecovac ve sinbo 3414 isimli supurgelere gore yerdeki tozu dagitmamak acisindan ustunluk oldugunu yazmistim. Yanilmisim. Fakir ve rovusun ikinci bir motor sogutma hava akis devresine sahip oldugunu ve bunun hava cikisinin yere dogru oldugunu ogrendim. Dolayisiyla fakir ve rovus bu konuda daha ustun degil.

    Yazmisken simtel'in tornado adli supurge hortumuna takilan aparatina dikkatinizi cekerim. Bu siklonik yapida bir filtre. bunu alip su filtreli supurgenizin onune takarsaniz hem siklonik, hem su filtreli hemde hepa'li bir supurgeniz olur. Tornado kaba kiri tutar dolayisiyla su filtre hemen camurlasmayip ince kiri daha uzun sure tutmaya devam eder, toplam performans artar. Bu aparat ogrendigime gore rovus ve fakirin hortumuna uyuyor oburlerini bilmiyorum.
  • Televizyonda reklâmlarını gördüm.
    Arnica Hydra. Arnica marka herhangi bir ürünü kullanan var mı? Nasıldır acaba?

    http://www.siberstore.com/urun_bilgisi.php?products_id=70463
  • Arnica,fantom gbi ürünler düşük kaliteli ürünlerdir.Paranıza yazık olur.Kesinlikle önermiyorum.
  • Bende Thomas twin TT var. Suya çekme özelliği iyi fakat alet çok hantal ve kullanımı zor. Bir bayan için agır, eşim kullanmakta zorlanıyor. Halı yıkama konusundada haznesi ufak ve hemen suyu bitiyor. Annem için daha ufak bir model bakıyorum. Sinbo 3414 veya arnica hydra'nın boyutları nasıl acaba? Bilgisi olan varmı???
  • Hantal olduğ doğru bizdeki aynı kasa Siemens'i de annem kullanmakta zorlanıyordu,ondan küçük Profilo aldık çok memnunuz.Ama sinbo ve arnica daha da hantaldır benden söylemesi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ESNA

    Benim de alerjim var, hatta senelerdir ilaç alıyorum bunun için. Özellikle toza karşı alerjim var. Bende yeni bir süpürge almayi düşünüyordum. Çok araştırdım ilk önce Rainbow alıcaktım pahalı, çok sesli ve ağır oldugu için vazgeçtim. Sonuçta alerjim olduğu için kolay ve sık kullanılabilir bir makinaya ihtiyacim var. Dyson DC15 modelini tam alıcaktim ki, dün doktor kontrolüm vardi, ve doktoruma sordugumda, "hangi makinayi alırsan al, sulu sistem olsun. Tozla temasin olmasin" dedi. Ve bir anda kararim Thomas'a dogru degişti. Çünkü benim derdim, "toz". Eşim internetten satın almama karşı çıktığı için( daha önce kartımız kopyalanmıştı) magazadan almam gerekiyor. Ama istanbul/anadolu yakasinda nerelerde satılıyor bilgisi olan var mı? Birkaç hafta önce gazetede reklami vardi ama kaybettim. Yardimci olursaniz sevinirim. Bu arada alerji hastasi olduğu için süpürge almak istiyenler "benim doktorumun dediği sonuçta bu alerji, olucağı varsa yine oluyor, çok pahalı bir makina almaniza hiç gerek yok, sadece sulu sistem olsun" diyor.

    aslında dogru da söylüyor...


    Türkiye dıstribütörünün sitesi :http://www.sanikom.com

    bende de twin tt var. kullanımı çok pratik olmayabilir ama performansı mükemmel. alet zaten ingiltere alerji enstitüsünden ödül almış, aynı zamanda tasarım ödülleri falan da var. ayrıca Alman yapımı olması da çok önemli.

    evde çocuk varsa veya evcil hayvan varsa kesinlikle su filtreli elektrik süpürgesi alınmalı. zaten trende de bakarsanız, insanların tozu yerden alıp havaya saçmaya yarayan aletlere pek rağbet etmediğini tespit edebilirsiniz. (tabii aile bütçesi önemli bir faktör)




  • Thomas twin'in su haznesinin kapasitesi nedir? Fakir gibi 0.6 litre falan mı?
  • iki üç ay kadar araştırıp fakir prestige duo da karar kıldım.estetik açıdan diğerlerinden güzel.işlevsellik bakımından çok memnunum.her türlü kullanım mevcut.ister sulu ister susuz.aroma terapi ve balsamik fonksiyonuda bir diğer özelliği.ayrıca kompressör olarak kullanımı çok güzel.çiçekleri yada özel tablolarınızı yıpratmadan temizleyebilirsiniz.bide sölemeden geçmeyelim prestige duo avrupa yapımı olduğu için tercih sebebimdi.kolay kolay arıza yapıcağını sanmıyorum.500 ytl ye 8 ay taksitle bir mağazadan aldım.bu arada isteyenler için turbo başlıkta var motorlu ve halıdaki tozları çırparak kaldırıyor.buda 95 ytl civarı.kesinlikle bir kenara atıp kullanmayacağınız bir makine değil.her türlü kullanımı olduğu için vericeğiniz paraya değiyor.şiddetle tavsiye ediyorum...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: joseph551

    iki üç ay kadar araştırıp fakir prestige duo da karar kıldım.estetik açıdan diğerlerinden güzel.işlevsellik bakımından çok memnunum.her türlü kullanım mevcut.ister sulu ister susuz.aroma terapi ve balsamik fonksiyonuda bir diğer özelliği.ayrıca kompressör olarak kullanımı çok güzel.çiçekleri yada özel tablolarınızı yıpratmadan temizleyebilirsiniz.bide sölemeden geçmeyelim prestige duo avrupa yapımı olduğu için tercih sebebimdi.kolay kolay arıza yapıcağını sanmıyorum.500 ytl ye 8 ay taksitle bir mağazadan aldım.bu arada isteyenler için turbo başlıkta var motorlu ve halıdaki tozları çırparak kaldırıyor.buda 95 ytl civarı.kesinlikle bir kenara atıp kullanmayacağınız bir makine değil.her türlü kullanımı olduğu için vericeğiniz paraya değiyor.şiddetle tavsiye ediyorum...


    Fakir Prestige Duo bildiğimiz kadarıyla Çin de üretiliyor ve Çin malı. Siz eminmisiniz Avrupa yapımı olduğundan. İsterseniz cihazın üzerine veya cihazın belgelerine bir bakın. Yanlış biliyorsak öğrenelim..




  • Ben de daha önce belirtiğim gibi Fakir kullanıyorum. Kutusunda ve cihazın altında "Made in Europe" yazıyor.

    quote:

    Orjinalden alıntı: ege45


    quote:

    Orjinalden alıntı: joseph551

    iki üç ay kadar araştırıp fakir prestige duo da karar kıldım.estetik açıdan diğerlerinden güzel.işlevsellik bakımından çok memnunum.her türlü kullanım mevcut.ister sulu ister susuz.aroma terapi ve balsamik fonksiyonuda bir diğer özelliği.ayrıca kompressör olarak kullanımı çok güzel.çiçekleri yada özel tablolarınızı yıpratmadan temizleyebilirsiniz.bide sölemeden geçmeyelim prestige duo avrupa yapımı olduğu için tercih sebebimdi.kolay kolay arıza yapıcağını sanmıyorum.500 ytl ye 8 ay taksitle bir mağazadan aldım.bu arada isteyenler için turbo başlıkta var motorlu ve halıdaki tozları çırparak kaldırıyor.buda 95 ytl civarı.kesinlikle bir kenara atıp kullanmayacağınız bir makine değil.her türlü kullanımı olduğu için vericeğiniz paraya değiyor.şiddetle tavsiye ediyorum...


    Fakir Prestige Duo bildiğimiz kadarıyla Çin de üretiliyor ve Çin malı. Siz eminmisiniz Avrupa yapımı olduğundan. İsterseniz cihazın üzerine veya cihazın belgelerine bir bakın. Yanlış biliyorsak öğrenelim..




  • Evet ben de Carrefour'da incelediğimde made in europe diyordu.Bazıları Çin(torbalılar mesela),bazıları Avrupa malı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cengizumur


    Fakir Prestige Duo ile Rovus Aqua Power kucuk farklarla ayni makinadir.

    Fakir 1500 watt yazar, Rovus 1400 ama ben motorlarininda ayni oldugunu dusunuyorum.Distan 1400 watt yazip icinde 1200 wattlik motor olan supurgeler gordum. Bu iki supurgede bende yok acip bakamiyorum. Cinlilerin ayni seyi ayri pakete koyup sattigi bilinen birsey.
    ............
    Fakir Prestige Duo 500 kusur YTL.
    Rovus Aqua Power 300 YTL.

    Dahasi var eger topshop'in kadikoydeki magazasina giderseniz orada Rovus Aqua 3000 adinda bir model varki buda Rovus Aqua Power ve dolayisiyla hava yon degistirme aparati disinda Fakir Prestige Duo ile ayni Fiyati 220 YTL.

    Ayni makina 500 kusur, 300 ve 220 Ytl fiyatlarla satiliyor.

    Biri klimalarin Cinden 80 dolara geldigini soylemisti. Bencede bu supurgeler 30 dolarin altinda bir fiyata geliyor satis fiyatinin ne olacagi pazarlamacinin takdirine kalmis.

    Birde fark olarak Fakirin alman mali oldugunu soylerler. Fakirin sahibi avusturyada kayitli "C.M.P. CHINESE MEDICAL PRODUCTS TRADING GMBH" sirketidir. Isimdeki Chinese kelimesini tercume etmem gerekirmi?

    ................................



    Arkadaşımızın yazdıkları ile Made in Europe yazısı çelişiyor. Çin de üretilip şirketin merkezi avrupa da diye Made in Europe diye mi yazıyorlar acaba..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ege45


    quote:

    Orjinalden alıntı: cengizumur


    Fakir Prestige Duo ile Rovus Aqua Power kucuk farklarla ayni makinadir.

    Fakir 1500 watt yazar, Rovus 1400 ama ben motorlarininda ayni oldugunu dusunuyorum.Distan 1400 watt yazip icinde 1200 wattlik motor olan supurgeler gordum. Bu iki supurgede bende yok acip bakamiyorum. Cinlilerin ayni seyi ayri pakete koyup sattigi bilinen birsey.
    ............
    Fakir Prestige Duo 500 kusur YTL.
    Rovus Aqua Power 300 YTL.

    Dahasi var eger topshop'in kadikoydeki magazasina giderseniz orada Rovus Aqua 3000 adinda bir model varki buda Rovus Aqua Power ve dolayisiyla hava yon degistirme aparati disinda Fakir Prestige Duo ile ayni Fiyati 220 YTL.

    Ayni makina 500 kusur, 300 ve 220 Ytl fiyatlarla satiliyor.

    Biri klimalarin Cinden 80 dolara geldigini soylemisti. Bencede bu supurgeler 30 dolarin altinda bir fiyata geliyor satis fiyatinin ne olacagi pazarlamacinin takdirine kalmis.

    Birde fark olarak Fakirin alman mali oldugunu soylerler. Fakirin sahibi avusturyada kayitli "C.M.P. CHINESE MEDICAL PRODUCTS TRADING GMBH" sirketidir. Isimdeki Chinese kelimesini tercume etmem gerekirmi?

    ................................



    Arkadaşımızın yazdıkları ile Made in Europe yazısı çelişiyor. Çin de üretilip şirketin merkezi avrupa da diye Made in Europe diye mi yazıyorlar acaba..




    burada haklı olabilirsiniz bazı ürünlerde bende şu yazıyı gördüm türkçe olarak yazıyorum :made ın avrupa,fabrika made ın çin buna dikkat etmek lazım

    ama genede çin demek kötü demek degil dünyanın en iyi ürünleri artık orada üretiliyor


    iyi günler




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.