Süleyman Soylu seçimi nasıl virgülüne kadar biliyor?
1 Mobil
-
-
İstihare ye yatmıştır 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kardeşim yaptıkları hangi iş dürüst? Tek bir iş var mı dürüstçe yaptıkları?
_____________________________ ustam! aklım firarda. gözbebeklerimde müebbet hüzün, dilimde ay kesiği bir yara, düşüm kırık dökük, bir öksüzün omuzlarında sukut. yüreğim sana emanet sıkı tut. tut ki, kancık pusulara düşmesin. bir hain kurşunu gelip deşmesin. ustam, ne zaman o senin bildiğin zaman, ne sevda gördüğün masallardaki. eskiden, halı tezgahında dokunurdu aşklar, nakış nakış, körpe kız ellerinde.mendillere yazılırdı isimler, yüreklere kazılırdı gizlice. sevdalılar asil ve de yürekli. sevdalar, kavgalar iki kişilik. oysa şimdi;çorak gönüllere ekiliyor sevdalar seher vakitlerinde. meşru sevdalardan, gayrı meşru acılar doğuyor kundaklara, günahkar gecelerden. beni herkes sevdaya asi sanır, oysa aşk, beni nerde görse tanır, hasret tanır, zulüm tanır, ölüm tanır, yüzüm yüzümden utanır. yorgunum ustam; ne katıksız somun isterim senden, ne bir tas su, ne taş yastıkta bir gece uykusu. var gücünle asıl sükunetime, çığlığım kopsun, uzat ellerini güneşe dokun, uyandır uykusundan, tut yüreğimden ustam tut. tut beni, sür güne... -
Hangi tarihli konuşması bu bulabilir misiniz acaba?
_____________________________ -
Seçimin üzerinden 2 gün geçti, CHP'nin daha hangi sandıktan ne oy çıkmış haberi yok, isteyen istediği gibi değiştirir tabi. Yapılacak şeyler haftalar önce anlatıldı, Kılıçdaroğlu ise Onursal Adıgüzel'e toz konduramadığı için zamanında tekmeyi vurmadı. Sandık görevlisi imza yerine parmak basacak, evrakın değiştirilme olasılığı ortadan kalkacak, çıkan sonuçları da CHP'ye gönderip rahatına bakacaktı. Anlık güncellenmesi gereken sitede 2 gün geçti, hala doğru bilgiler yok. Sayılan, onaylanan sandıkların hepsinin anında sisteme düşmüş olması gerekiyordu. Elinde bilgi olmadan Onursal denen herif herhalde kafasından salladı %49 öndeyiz diye.
Boş boş muhabbetler her seçim aynı dalga
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Seçimde ne olduğuna dair kimsenin fikri yok zaten. Yspye verilen oyların Mhpye geçtiği, KK’ye verilen oyların RTE ve İnce’ye geçtiği tutanakları gördük twitterda. Ne olduğu belli değil. Baya birşey dönmüş ama belli ki..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Teşekkürler.
Bu seçim de yine böyle geçip gider, bir şey çıkmaz.
Madem bu kadar büyük olaylar var ben muhalefetten ciddi bir baskı bekliyorum. O ciddi baskıyı yapmaya başlarlarsa ben de sonuna kadar desteklerim kendilerini.
Adam Togg surerken elinde telefonla cektigi resimden insanlarin hayat hikayesini goruyordu. Simdi dusunun tum vatandaslarin bilgileri e devlettir e nabizdir vs mutlaka dijital ortamda loglanmistir ve kimin hangi Partiye oy atabileceklerini dahi cozebilirler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Döneceği bariz değil mi zaten? Sen her sandığa oy sayımında 2 kişi koyup, sayım bitince tutanağa parmak bastırıp tutanağı da sistemine yükletmeyi beceremiyorsan oylar çalındı diye ağlamayacaksın. Seçim gecesi anlık bilgi akışı almamız gereken sitede bugün bile doğru oyları göremiyoruz. Kemal ve Onursal her şeyi eline yüzüne bulaştırdı, oylarımıza sahip çıkamadıklarını itiraf etmemek için çalınan oylara itiraz bile edemiyor utanmaz adamlar. Kemal'in kazanamayacağı belliydi ancak mecliste çok fazla oyu uçurdular.
optimar tutturdu ondan aktroll anket diye gömüyodunuz.
Bu saçma cümleler cidden sarfedildi mi? Vay anasını, bu simülasyon bir harika dostum.
Tele1, sözcü tv falan boş kanallar. Bir kere açıp izlemedim ama kanal değiştirirken denk geliyor boş ve gereksiz.
Sandıkta görevli olup terketmek nedir ya. Bir kere müşahitlik yaptım alakam olmayan partide ben bile 11'e kadar orada durdum. Gerektiğinde müdahale ettim. Bir de bunlar para alıyor.
Tele1 candır gerisi heyecan.
muhalefetin ortalığı ayağa kaldırması lazım ortada hile var
Çünkü fondaş medya ve sanaldaki lağım çukurlarından beslenmiyor. Halkın içinde.
_____________________________ BMW 320i First edition M Sport
|
Kardeşim yaptıkları hangi iş dürüst? Tek bir iş var mı dürüstçe yaptıkları? |
|
Seçimde ne olduğuna dair kimsenin fikri yok zaten. Yspye verilen oyların Mhpye geçtiği, KK’ye verilen oyların RTE ve İnce’ye geçtiği tutanakları gördük twitterda. Ne olduğu belli değil. Baya birşey dönmüş ama belli ki.. |
|
Hile yaptıklarını ima ediyorsan eğer 0,5 puan daha ekleyip seçimi alırlardı
Boş boş muhabbetler her seçim aynı dalga |
|
Adam Togg surerken elinde telefonla cektigi resimden insanlarin hayat hikayesini goruyordu. Simdi dusunun tum vatandaslarin bilgileri e devlettir e nabizdir vs mutlaka dijital ortamda loglanmistir ve kimin hangi Partiye oy atabileceklerini dahi cozebilirler.
|
|
Döneceği bariz değil mi zaten? Sen her sandığa oy sayımında 2 kişi koyup, sayım bitince tutanağa parmak bastırıp tutanağı da sistemine yükletmeyi beceremiyorsan oylar çalındı diye ağlamayacaksın. Seçim gecesi anlık bilgi akışı almamız gereken sitede bugün bile doğru oyları göremiyoruz. Kemal ve Onursal her şeyi eline yüzüne bulaştırdı, oylarımıza sahip çıkamadıklarını itiraf etmemek için çalınan oylara itiraz bile edemiyor utanmaz adamlar. Kemal'in kazanamayacağı belliydi ancak mecliste çok fazla oyu uçurdular. |
|
İstihare ye yatmıştır 😀
|
|
Seçimin üzerinden 2 gün geçti, CHP'nin daha hangi sandıktan ne oy çıkmış haberi yok, isteyen istediği gibi değiştirir tabi. Yapılacak şeyler haftalar önce anlatıldı, Kılıçdaroğlu ise Onursal Adıgüzel'e toz konduramadığı için zamanında tekmeyi vurmadı. Sandık görevlisi imza yerine parmak basacak, evrakın değiştirilme olasılığı ortadan kalkacak, çıkan sonuçları da CHP'ye gönderip rahatına bakacaktı. Anlık güncellenmesi gereken sitede 2 gün geçti, hala doğru bilgiler yok. Sayılan, onaylanan sandıkların hepsinin anında sisteme düşmüş olması gerekiyordu. Elinde bilgi olmadan Onursal denen herif herhalde kafasından salladı %49 öndeyiz diye. |
|
Tele1 candır gerisi heyecan. |
Benzer içerikler
- lösev güvenilir mi
- migpack apk
- 2019 sigara fiyatları
- erlik kimdir
- ay ışığı plaj yorumlar
- opel grandland fiyat listesi
- bursa istanbul arabali feribot
- togg renkleri
- doa makineleri neden kullanım dışı
- samsung a 16 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt