Şimdi Ara

Sulandırılan Millet Kıraathanesi konusu. (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
1
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 16 yılda 14 kez eğitim sistemi 6 da bakan değişti bu ülkede, eğitim sistemini yap boz gibi sürekli değiştirmek yerine en baştan bir kez değiştirilseydi emin olun eğitim ve kültür seviyesi çok daha yüksek olurdu.Kıraathane ile falan eğitim seviyesi kültür seviyesi değişmez gençlerin gideceği farklı bir mekan olur o kadar. Okumak için sadece kıraathane de gerekmiyor okumak isteyen kişi bu alışkanlığı edinen kişi her ortamda okur ancak bizim ülkemizde bireylere okuma alışkanlığı edindirilmiyor öğrenciler sürekli sistem değişikliğiyle okuldan soğutuluyor.

    Ülkenin en önemli sorunu ekonomi, ekonomi hiç iyiye gitmiyor mevcut parti 16 yıldır tek bir fabrika açmamış özelleştirme adıyla da ülkede satmadığı kalmamış şimdi de zarar ediyor dediği şeker fabrikalarını birer birer satıyor, madem zarar ediyordu 16 yıldır niye bekledin satmadın? Çünkü öyle zarar falan etme olayı yok niye satıyor çünkü satacağı başka bir şey kalmadı, sıra orman arazilerine falan geldi sanırım. Yol yapmış havaalanı yapmış sağolsun Allah razı olsun yaptıklarından yana kimsenin bir şey dediği yok ama 16 yıldır tek bir fabrika kurulmamış aksine ne var ne yok satılmışken şimdi bir kıraathane olayıyla mı işler çözülmüş oluyor. Bu millet önce iş ve aş ister diğerleri sonra gelir kıraathane ile de eğitim seviyesi yükselmez.
  • Bunun gibi bir proje birkaç yıl önce yapılmamış mıydı bir şehirde? Sonradan herkes normal kahveye çevirmişti orayı, kitap filan okuyan yoktu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kek nedir yıl 2019 sufle veya muffin dese daha iyi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cidden bu dediklerinize inanıyor musunuz hocam yaa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna okumayın sonunda ZEBANİ çıkıyor.
  • Şaka mı bu? Türk milleti kıraathaneye gidip, kek yiyip kitap okuyacak? Bu millet bilerek cehaleti tercih etmiş. Boş konuşmayın.

    "Haşmet okey mi batak mı atalım?"

    Cidden hayal aleminde yaşıyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mind-traveller

    Bunun gibi bir proje birkaç yıl önce yapılmamış mıydı bir şehirde? Sonradan herkes normal kahveye çevirmişti orayı, kitap filan okuyan yoktu
    Evet bizim mahalledeki kahvede o kitaplık hala duruyor tozlu kitaplarıyla.
  • Fotoğrafı verilen yer bir kütüphane, muhtemelen üniversite kütüphanesi. Bu ve bunun gibi binlerce kütüphanemiz var, vardı. Olan bir şey için neden sevinelim ki?
    Mesele kek yemek mi?
  • halk kütüphanelerine ne oldu
  • savkar kullanıcısına yanıt
    Animal Farm, 1984 ozellikle yasak.
  • Sean john kullanıcısına yanıt
    Onlar kek vermiyor, cay da ucretli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Wilde -- 13 Haziran 2018; 18:33:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sir Wilde

    Onlar kek vermiyor, cay da ucretli.
    amaç okumak değil mi ? aç isen iş versin para zam versin , sen kendin alırsın kekini
  • hoca sen bu geriden gelen zekalı arkadaşlara ne ispat etmeye çalışıyorsun :)

    Bugün bunlar konuşuyorlar, yarın git hepsini orada bulursun emin ol...

    Okumaya gitmeyen beleş çaya gider, karnı acıkır beleş keke giderler..


    Ama emin ol sen ben okumak için giderken senden benden daha çok bunlar yeme içmeye gidecekler..

    Reisin her dediğini zaten önce bi hazmetme süreçleri oluyor bunların, sonra hazmettikçe de benimsiyorlar, meraklanma bunu da bir seneye kalmaz benimser kullanmaya başlarlar diğer hizmetler gibi :)
  • Sabahtan akşama kadar kitap okuyan, sıradan bir AKP seçmeninin serzenişi...





    Şaka şaka, bunlardan çıkan başbakan okuma yazmayı bile tam bilmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni çılgın proje....Millet Altın Günü Evleri

    Bedava kek söylemiyle başlatılan çılgın proje Millet kıraathanelerinin kadınlı erkekli olmasını istemeyen ha-kp bayanları da unutmadı.Buna göre her semtte kadınlar için altın günü evleri açılacak.Üstelik kısır,patates salatası,çiğ köfte,marul ve dost ayran da ücretsiz olarak ikram edilecek.Ancak minik ortak Mahape nin belli bir bölgeyi çağrıştırdığı için çiğ köfte fikrine sıcak bakmadığı onun yerine lokumlu püskevit önderdiği söyleniyor.Ayrıca yapılacak her gün için birer adet çeyrek altın hediye edilmesi düşünüldüğü ancak maliye bakanlığının buna itiraz ettiği belirtiliyor.maliye bakanlığı yetkililerinin madem bizde çeyrek veriyoruz sıra bize geldiğinde de bize birer çeyrek versinler dedikleri kulislerde konuşulanlar arasında.Çeyrek işinden şimdilik vazgeçen hükümet bu projede yandaş sanatçıları da değerlendirmek istiyor.Korhan Bencebay,Selda Bayan,Fulya Koçyiyen,Yalışan gibi sanatçılar ücretsiz olarak günlere katılıp şarkı söyleyip göbek atacaklar…Oluşacak talebe göre millet kına gecesi bahçeleri,millet nişan salonları açılması gündemde.



    (Not: yazı hayal ürünü olup günümüz Türkiyesi ile bir ilgisi yoktur)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gktgemre

    Cidden bu dediklerinize inanıyor musunuz hocam yaa.
    yokbe kendileride inanmıyor :) rte reklamı yapmak için şirinlik yapıyorlar işte.
  • Kütüphane yapacaklar işte şaşalı isim vermeye gerek yok.
  • İşsizlik had safhaya ulaşınca içinde yatıştırıcı olan keklerle milleti uyutup olası bir isyanın önüne geçip, boş yığınları kontrol altında tutmanın güzel bir yöntemi.

    Bunu Sovyetler dağıldığında uygulamıştı ve tutmuştu halen ekmeğini yiyiyor. Tabi orada beleş kek yerine beleş votka dağıtıyorlardı halen dağıtılan yerler var.

    Bizde votka tutmaz o yüzden ilaçlı kekler, börekler yanında da çaylar tam isabet
  • Sulandırılan Millet Kıraathanesi konusu.

    Öncelikle koyduğun resmin Türkiyeden olmasına özen göster akp'li google'dan bulduğun yurt dışındaki tesislerin resimlerini paylaşma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 13 Haziran 2018; 22:41:37 >
  • konuyu açan en son kitabı ne zaman okudu acaba ya, yada hayatında kaç kitap okudu da bir anda kitap sever oldu? baksanıza sanki yıllardır bu anı bekliyormuş
    yahu sen akp'ye oy atan adamsın, senin kültürle, sinemayla, sanatla, şiirle ne işin olur? sana şunu oku derler okursun en fazla daha fazlasını yapamazsın. gelmiş burada insanlar kitap okuyacak diye maval okuyor. kitap okusan zaten şu yazdıklarını yazmaz, olaylara tek taraflı bakmazsın. yarın reisleri çıksın kitap kafir işidir desin ilk bu tipler kütüphaneleri yakmaya gider.

    kitapları siyasal islam kafasıyla süzgeçten geçirip kütüphane diye millete yedirdiğin, içinde de heryeri engellediğin interneti olan kütüphanen senin olsun.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.