Şimdi Ara

Şükür Ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olsun, yakışıklıysa yakışıklı. Neyse düşünmek istemiyorum kafam kayıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eden Hoover -- 2 Eylül 2012; 21:24:21 >

• Ona bakarsan Afrika ile Avrupa da doğan da bir olmuyor.Afrika da doğmayı kim ister.Ama Allah ın taktiri işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: silentcity

senden iyileri olmasa sen daha iyi biri olmak için çabalamazsın senide örnek alan vardır.

adam doğruyu yazmış bizede +1 yazmak düşer
    I'm the man in the box, buried in my sh*t.
    Won't you come and save me?
    Save me.

R.I.P Darrell " Dimebag " Lance Abbott
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

İyi akşamlar. Allah'ın gücüne gitmek istemem lakin bu konuya bir cevap bulmam lazım.

Biliyorsunuz, bazı tipler yakışıklık olarak doğuyor. Hani adam hakikatten yakışıklı, benim sittin sene ayarlayamayacağım kızı, bakışı ile yapacak biri. İkimizi de eşit durumda koysalar ( maddi, manevi, ve still olarak) karşımdaki kazanır. Arkadaş bu düşünce benim beynimi kemiriyor, niye daha iyi olamıyorum ? Sonra vicdanım ağır basıyor ''Olum mallaşma, halin vaktin yerinde'' diyorum. Silin atın şu düşünceyi kafamdan.

Kıssadan hisse, bu adamlar en iyi kadınlarla birlikte olacak. Sosyal olarak önde olacak ? Niye aga ?

M.Sikkofield bu konuda "Herkes eşit doğmuyor ama cennete girmek için yapmanız gereken şeyler de eşit olmayabilir" diye bir not geçmişti.Niye daha iyi olamıyorum diye düşünmeni sağlayan şey de ego yani diğer bütün günahları doğuran günah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ökaryot

Herkesin kendine gore bir eksigi var, kimse dort dortluk degil. Adam cok yakisiklifir belki ama utangactir, konusamiyordur bir anlami kalmaz. Bunun gibi yani.

bu adamda dogru yazmış herşey tip degil mesala elim yüzüm düzgündür şişkoyumdur veya zayıfımdır veya aile problemleri vardır belkide eşcinselimdir karşındaki insan sırf görünüş degildir görünüş olanlar zaten 2 ay bile anlaşamıyorlar kendilerine ispatlayacak güzellkleri onun haricinde birşeyleri yok
  • Aynen.

Ailesi çocuğuna tonla para veriyor çocuk alemlerde aleme akıyor. Adalet mi bu?

Ben evde oturmaktan sıkılıyorum adam ise o hayattan.

Yok ya bu böyle olmayacak savaş çıksın da ölsün bunun gibilerin alayı.

-Milli Kayınço-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

quote:

İyi akşamlar. Allah'ın gücüne gitmek istemem lakin bu konuya bir cevap bulmam lazım.

Biliyorsunuz, bazı tipler yakışıklık olarak doğuyor. Hani adam hakikatten yakışıklı, benim sittin sene ayarlayamayacağım kızı, bakışı ile yapacak biri. İkimizi de eşit durumda koysalar ( maddi, manevi, ve still olarak) karşımdaki kazanır. Arkadaş bu düşünce benim beynimi kemiriyor, niye daha iyi olamıyorum ? Sonra vicdanım ağır basıyor ''Olum mallaşma, halin vaktin yerinde'' diyorum. Silin atın şu düşünceyi kafamdan.

Kıssadan hisse, bu adamlar en iyi kadınlarla birlikte olacak. Sosyal olarak önde olacak ? Niye aga ?

M.Sikkofield bu konuda "Herkes eşit doğmuyor ama cennete girmek için yapmanız gereken şeyler de eşit olmayabilir" diye bir not geçmişti.Niye daha iyi olamıyorum diye düşünmeni sağlayan şey de ego yani diğer bütün günahları doğuran günah.

En korktuğum şey. Egolu olmak.

• quote:

Çok basit. Sen diğer tarafta sana verilen imkanlarla değerlendirileceksin. O da diğer tarafta ona verilen imkanlarla değerlendirecek. Senin durumun haline şükretmek, onunki ise imkanlarını iyi yönde kullanıp daha çok şükretmek...

• daha yakışıklı diye bir şey yok aslında. hani bi derece sayılı insanlar var Kıvanç gibi...
    Ama kendine yakışan saç stilini kendine yakışan kıyafetleri, onların kombinasyonunu ayarlamak, aksesuar ve parfüm tercihleri insanları birkaç puan arttırır.
    Kendinizi 10 üzerinden değerlendirin ve üstüne hep eklemeye çalışın arkadaşlarınızada kendinizi değerlendirtin. Şahsen ben böyle düşünüyorum ve 6 ayda 4 saç stili değiştirdim hepsine göre kombinleyebileceğim kıyafetler aldım falan filan. tabi bu sana tipsiz olmadığını düşünmemen için söylediklerimdi.
    Son olarak, Allah'ın takdiri yani bu olayların aslında açıklaması var her şey rastgele değildir.r
  • kabirde soracaklar sen neden beni unuttun, çok yakışıklıydım güzelliğime aldandım karı kızla eğlendim. Cevap şu şekilde olacak Yusuf peygamber senden daha güzeldi ama namusunu korudu, ben ona bu güzelliği onu sınamak için verdim. Kimine para verir parayı nasıl harcadığına bakar, kimine güzellik verir bunu nasıl harcadığına bakar, kimine akıl verir ne yaptığına bakar, kimine bilgi verir nasıl değerlendirdiğine bakar. Bu güzellik eğer senin olsaydı bundan övünürdün ama yaşlanınca en güzeli bile çirkinleşmeye yüz tutar, parada öyle ölünce yanında götüremezsin, toprağın var diyelim ölünce başkasına yar olur. Önce sana verir eğer bu mirasın emanet olduğunu bilirsen dünyaya aldanmazsın, ama senin sanarsan ölürken gözün arkada kalır ki korkunç bir olaydır çünkü burada bulunan hiç bir şey orada yoktur ve orada boşlukta kalırsın. Güzelliği olanların bu güzellikleri onlara lütuf değil aksine ayak bağı olur. İnsanların bir güzele aldanmasıda normaldir, fakat bu güzellikleri yaratan Allah ı insanlar hiç bir zaman düşünmezler halbuki O'nu görseler dünyadaki hiç bir varlığa bakmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Aynen.

Savaş çıkarsa o parası olanlar ölmez öyle, ölecek olan senin benim gibi fakirler olur.

• Hadi bizim durum yine iyi.Kizlar ne yapsin?Tipsizse boktan bi omur gecirme olasiligi hayli fazla.Yine kzlar tipsiz erkeklere bakar da, erkekler tipi kayik kiza bakmaz.Adaletli degil bu dunya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: umut_baris

Aynen.

Kafa atasım var, ama neye ne şekilde bilmiyorum. Gel beraber dalalım birine.
  • Sen Allah'ın rızasıyla bu konumda olduğunu kabul ediyorsun da neden yakışıklı birinin hayatı boyunca en iyi kadınlarla birlikte olmasına özeniyorsun ? Bu o kişinin günahını arttırır bunda özenecek ne var ? Güzel/yakışıklı olanlar da iffetlerini koruyup koruyamamakla imtihan olur, öyle milletle düşüp kalkanlar o güzelliği kısacık bir ömürde tüketir ve ebedi hayatta elde edeceği ve bu dünyadaki herhangi biriyle kıyas dahi edilemeyecek güzelliği belki de bu yüzden kaybetmiş olur.

gece 11.30 tam kapatcaz sistemi sipariş geldi villalara arkadaş yaptı hemen 12 arabasına yetişelim çabuk dedi kaptım pizzayı çaldım kapiyi bangır bangır müzik var 2. kattalar 5 dk geçti baya sinirlendim sonra ışık yandı alt katın kapiyi açtılar 5 erkek 4 kız vardı galiba hepsi zengin dövmeli uzun saçlı marka giyim ev desen saray yavrusu 60 lira falan tutuyordu pizzalar adamlarda bozuk yok bende hesabı verdim yanıma para almadim biri 200 veriyo biri 100 veriyo digeri k.kartı uzatıyor sinirlendim biriniz verinde gidiyim otobüse yetişcem dedim kızlar falan 20 30 20 birşeyler verdiler hesap çıktı bastım motorla isyana girdim ulen bunların ne gibi bi derdi olabilir adamlara hizmet ederken ben neden böyle degilim bunun neresinde adalet diye isyana girmiştim bende düşündüm birşey bulamadım .d
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.