Şimdi Ara

Suits - Türkiye Uyarlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • "Karga7 CEO’su Ömer Özgüner’in daha önce uyarlama dizileri ekrana taşıyacağını açıklaması sonrasında, ilk uyarlama dizinin 8 sezon yayınlanan Suits isimli Amerikan dizisi olduğu ortaya çıktı.

    20’den fazla ülkede yayınlanarak 200 milyon seyircinin seyrettiği, yayınlandığı dönemlerde büyük ilgi gören Suits’in senaryosunu Ezel, 20 Dakika ve Cingöz Recai gibi yapımların senaristliğini yapan başarılı isim Kerem Deren kaleme alacak.

    Kısa bir süre öncede Taylan Biraderler ile anlaşan Karga7’nin dizinin yönetmenliğini de Taylan biraderlere teslim etmesi bekleniyor. Uyarlama projenin Suits olduğunu duyuran Milliyet’ten Sina Koloğlu, yerli ismini kendisinde saklı tutmak üzere üzerinde çalışıldığını köşesine taşıdı.

    Şimdilerde Sussex Düşesi olan Meghan Markle’nin oynadığı Rachel Zane ve Gabriel Macht’in hayat verdiği Harvey Specter rollerini kimin canlandıracağı ise henüz belli değil. Markle’nin eskiden oynadığı Rachel için Koloğlu’nun aklına gelen isimler Beren Saat, Burçin Terzioğlu ve Burcu Biricik olurken, Harvey Specter karakteri içinde Engin Akyürek, Ozan Güven,
    Kaan Urgancıoğlu veya Halit Ergenç isimleri bu rolün altından kalkabilir düşüncesi hasıl oldu."




    Senaryo yazarı başarılı , oyuncular da iyi olursa belki sağlam bir yapım olabilir . Sonuçta kerem deren kendini kanıtlamış bir senarist. Kenan imirzalıoğlu da başrol olursa iyi olabilir ki zira kendisi takım elbise için yaratılmış bir adam .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 14 Ekim 2018; 0:47:14 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.