Şimdi Ara

Suicide Squad (5-12 Ağustos 2016) | Will Smith - Jared Leto - Margot Robbie (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.902
Cevap
41
Favori
143.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sabah filmi seyreden bir arkadaşımla saatlerce Skype yaptım, benim gibi BvS e sövenlerden ve bunu beğendiğini söyledi. Joker'ın kesildiği yerler belli diyor, sahneler geçerken fark edecek herkes. Joker var mı yok mu belli değil. Potansiyelinin yarısını uçurmuş filmin. Onun olduğu sahneler filmin genel kalitesinden yüksek duruyordu çünkü. Deadshot filmin yıldızı, sahneleri götürünce bu eleman ön plana çıktı. En fazla aksiyona giren de buymuş. Anlattıklarına rağmen aksiyonu beğendiğinden yanlışları sallamadım dedi. BvS gibi salondan çıkarken söverek değil, filmi düşünerek ve mutlu olarak ayrılmış notu da 7/10.

    Joker'ı kestiler haberinden sonra film bitti ben de, sadece Batman ve Harley sahnelerini göreyim diye bilet alacam. Gelecek Batman filmi dışında da herhangi bir WB & DC filmi için beklentiye girmem.
  • Şuan Box Office'de 29 milyon dolar hasılatı.

    Eğer 750-800 milyon gişe yaparsa gerçekten sağlam başarı. 2.filmi de gelir, Harley'in filmi de gelir.
  • BvS kadar ağır birşey yaşamaz. Elbet düşer ama film en az 600 yapar gibi gözüküyor şimdiden. Ama gişede patlasa WB akıllansa öbür filmler daha iyi olsa daha iyi olur bence.
  • Şu saatten sonra gişede patlasa umurunda değil. Senin elinde Joker gibi ikonik karakter var, Jared Leto gibi sayılı aktörlerden biri var. Sen git ne olduğu belli olmayan enchantress'i, modelden oyuncuya dönme kadını baş düşman olarak filme koy. Eleştirmenlerin en çok eleştirdiği nokta da buymuş zaten. Sondaki düşman çok zayıf demişler. Müstehak bunlara. Geçen sene ayer beyefendi comic-con'da "en iyi villainlar kimde? Bizde." diye artistlik yapıyordu. Sen Joker'i yan karakter yaparsan, yandan çakarlar böyle adama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baştan sonuna kadar katılıyorum. Ana villain Joker olmalıydı bence.
  • Joker'i şu müzik videosunda kullanırken hiç utanmamışlar mı? Ben izlerken utandım yahu. Joker gibi 75 yıllık acayip ikonik bir karakter, çizgi romanı geçtim sinema kötüleri arasında adı yer etmiş. Sen alıp şu saçma sapan klibin içine koyuyorsun. Adam çekmiş Alex Ross çiziminden fırlama takımları; para-mücevher-kadın eksenli, gece kulübü temalı klipler çekmekte uzmanlaşmış yarmaların arasında gezip fonda iğrenç bir şarkıyla baston şov yapıyor. Tüm bunları geçtim, filmde kese kese Joker bırakmamışsın, sonra gelmiş billur geçer gibi dört dakikalık müzik videosunun çoğu karesine Joker sokuşturuyorsun. Millet filmden çıkınca soracak Joker ne kadar azdı diye; nerede daha fazlası? Bir müzik klibinde. Joker.

    Valla bilmiyorum bir tek ben mi bundan bu kadar rahatsız oluyorum. Zaten DCEU'da Joker'i sıradan bir gangster lideri gibi ele almalarına tüm bunlardan daha çok sinir oluyorum, o ayrı mesele. Konuşuyorlar filmden karakter tasarımında vs. ilgili kişilerle röportajlarında, adam diyor ki günümüz suç liderlerinden esinlendim. Yahu arkadaş, Joker sıradan bir suç lideri, ne bileyim bir gangster falan değil ki. Bunları yapıyorum derken sonra ne geçiyor eline, klas bir suçluyu alıp takıp takıştıran kartel patronu görüntüsüne dönüştürüyorsun.

    Sadece Joker'den bahsettim, çünkü bu filmi görecek olmamın benim için tüm sebebi Joker'di. Diyordum ki hep takımları çeker, dövmeler vs. unutulur gider, alnındakini de çok zor olacak olsa da görmezden gelmeye çalışırız. Ama adamlar filmde Joker bırakmıyorlar. Böyle yapacaksan kafadan bu alayı üçüncü sınıf kötülerden oluşma filme böyle baba bir karakteri koyma arkadaş. Sırf gişe kaygısı ve ilgi çeksin diye böyle bomboş ve tumblr'da gifleri yapılsın kaygısıyla çekildiği ilk demeyeyim de ikinci fragmanından belli, yabancıların deyimiyle çoğu diyalogundan "cheesy"lik akan bir filme koyma Joker'i.

    Joker'e takık gibi oldum ama dediğim gibi, bu filmin geri kalanına katlanacak olmanın tek sebebi oydu. (Bir diğer sebebi de Joker kadar elbet olmasa da Deadshot derdim ama Will Smith role seçildiği gün o ihtimal ortadan kalktı benim için.) Yine gidip izleyeceğim ama elimde ay sonu yanacak bir bilet kodu olmasa hayatta gitmem, kesinlikle iş değil WB/DC'nin yaptığı.

    Tüm bunların yanında bir üzüldüğüm nokta da şu, rol için seçtiğin Jared Leto da bu nesilde bu karakteri oynayabilecek en iyi aday belki de. Ama sen gidip şuydu buydu derken bu isabetli karara da turp sıkıyorsun. Keşke böyle mundar edeceklerine kafadan bu sabun köpüğü izle unut filmine koymasalardı, ilk olarak Ben Affleck'in Batman filminde görecek olsaydık. Eminim o Joker karakterini çok daha iyi ele alır; görünüşünden tut karakterine, diyaloguna kadar daha farklı ve olması gerektiği gibi yaklaşırdı. En azından da tam anlamıyla görmüş olurduk, böyle olmasa da olurmuş dedirtecek bir filmde az buçuk görünmemiş olur, işin merkezinde yer alırdı.

    Ayer ön gösterimlerde Joker'in Harley'i istismar ettiği sahnelere tepkiler gelince belli ki tüm bu sahnelerin hepsini makaslamayı ve ikilinin ilişkisini yumuşatmayı seçmiş. Doğru olan bu olmadığı halde. Filmi görenler
    Joker'in Joker gibi hissettirmediğini, hele ki Joker ile Harley'in resmen aşk böceklerine çevrildiğini söylüyorlar, hatta birkaç kişi bundan rahatsız olduğunu belirtmiş.
    Çizgi romanı geçtim, sadece Arkham oyunlarından bile Joker ile Harley'in ilişkisinin nasıl olduğu belli. Herkes biliyor ki Joker'e takık olan Harley. Joker de pek çok kez bu Harley'in bu saplantısını sadece kendi avantajına kullanır, gerektiğinde tehlike anında kendini kurtarır, kendi çıkarını düşünür ve Harley'i çekinmeden satar. Harley her seferinde kızar Joker'e ama ona dayanamaz, Joker iki lafıyla onu tekrar kandırıp kendi safına çeker. Sevmiyor değildir Harley'i, sever ama sever de döver de. Harley de onun bu istismarından sapık bir şekilde zevk alır. Aralarındaki dinamik açıkça budur.

    Belki Ayer de böyle yapacaktı ama ön gösterimde gören diyor ki olmaz böyle şey, şiddet var. Filmde Joker var, ne şiddeti? Warner da hemen yönetmenin tepesine çöküyor şöyle şöyle yap diye, zaten BvS'den deli gibi eleştiri almışlar malum, adama filmini değiştirtiyorlar. Öyle olunca da sonuç bu. Bir yandan şimdiye dek fiyasko yönetmen seçimleri, bir yandan da WB'nin demokrasinin kılıcı gibi tepeden yönetmenlerin üstüne çöküp dediğini yaptırması işleri hepten karıştıyor. Warner Bros bu tutumda olduğu sürece DC filmlerinden beklentiyi düşük tutmak en iyisi, olur da hayal edildiği gibi çıkarsa şaşırır ve seviniriz.

    ------------

    Bu arada sızalı 1-2 gün oluyor ama, malum üşenmedim bu kadar döşendim, şunları da bırakayım görmek isteyene. Filmden sızanlar:





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 5 Ağustos 2016; 22:09:13 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batman

    Şu saatten sonra gişede patlasa umurunda değil. Senin elinde Joker gibi ikonik karakter var, Jared Leto gibi sayılı aktörlerden biri var. Sen git ne olduğu belli olmayan enchantress'i, modelden oyuncuya dönme kadını baş düşman olarak filme koy. Eleştirmenlerin en çok eleştirdiği nokta da buymuş zaten. Sondaki düşman çok zayıf demişler. Müstehak bunlara. Geçen sene ayer beyefendi comic-con'da "en iyi villainlar kimde? Bizde." diye artistlik yapıyordu. Sen Joker'i yan karakter yaparsan, yandan çakarlar böyle adama.

    Filmin adı Joker mi yaa?? Tabii Joker geri planda olacak diyenler bunu anlamıyor işte.

    Bir filmde istediğin kadar süperkahraman olsun aynı filmde Joker varsa başrol odur. Bunu anlatamıyoruz insanlara. 30-35 dakika görünse kimse bir şey demez ama Incubus denen saçma sapan villain yüzünden 15 dakika görünüyorsa bunun suçlusu bellidir.

    Jared Leto'nun IGN'in "Bazı sahneler kesildiği için kızgın mısın?" sorusuna verdiği cevap: "Kesilmeyen sahne var mıydı? Siz izlediniz size soruyorum var mıydı? Neredeyse hepsi kesilmiş. Sette o kadar çalıştık, Joker'i keşfettik. Bizim çaba gösterdiğimiz çoğu sahne filmde yok."

    Hadi buyur. Bundan sonra ben yokum dese çıkıp birinin "Hayır DCEU'dan çıkamazsın." diyecek yüzü var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Icefyre -- 5 Ağustos 2016; 20:19:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Joker de Joker olsa içim yanmaz. Bildiğiniz şaklabandan farkı olmayan adamı Joker diye yutturuyorlar resmen. Better ol WB, Heath Ledger gibi birinden sonra gelinen noktaya bak. Bir de iyi bir halt yapmışlar gibi, saçma sapan alakasız her yerde gösteriyorlar cibiliyetsiz herifi
  • Filmin kötü çıkması zerre umrumda değil.

    Ben Jared Leto'ya ağlıyorum. Mr Nobody den sonra adamla aramda anlaşılmaz bir bağ oluştu muhteşem sempatik geliyor. Zaten rolleriyle oyunculuğuyla bilen bilir.Üzmesinler adamımı ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • film hangi tarihe ertelenmiş birisi yazabilirmi lütfen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noobs Gona Wild -- 5 Ağustos 2016; 20:38:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noobs Gona Wild

    film hangi tarihe ertelenmiş birisi yazabilirmi lütfen


    12 Ağustos'a
  • 2 yıl bekledim 6 gün daha beklerim

    bvs saçmalıklarına kota harcayıp torrentten bile izlemedim
    ciwil war falan

    ama bu sene ilk defa sinemaya gidicem gibi bişey x-menden sonra
  • Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.

    Jared Leto ve Ben Affleck'e yazık oluyor.
  • Icefyre kullanıcısına yanıt
    Dişlerinin düzeltilmesi ve Kaşlarını da çıkartmaları lazım Kaşsız Joker mi olur :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JARED LET0

    quote:

    Orijinalden alıntı: Nightwing

    altındaki yoruma çok güldüm. adamın biri joker bu videoda filmden daha fazla göründü yazmış

    Olsun hocam film zaten tırt çıktı, ama video mükemmel olmuş.Filmi beklettiklerine değmedi ama bu klip değdi.

    Açar açar izlerim ben bunu her gün.


    Aynen hocam müzik daha kalıcı oluyor en azından

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Allah belanı versin ulan wb.Şu dünyaya bi kere geldim onda da wb,aziz Yıldırım gibi her boka elini atan adamlar yüzünden bi şeyden zevk alamıyoruz.Ben yine gidip eglenicem ama jokerin bu kadar az olması saçmalığın dsniskasidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer WB'de aklı başında bir tane adam varsa -ki anlaşılan o da yok- DCEU'e kendi stüdyosunu kurar işi tamamiyle bilen uzmanlara bırakır her bir halta karışmaya cürret etmez.

    Kendi saçma sapan kararlarıyla daha kaç tane DC filminin içine etmeyi planlıyorlar acaba,tamam anlıyorum film solo joker filmi yada bats filmi falan değil ama benim fikrimce eminim katılanlar da olacaktır çizgi roman tarihinin en kral villain'ini sadece villianların olduğu filmde sadece 5 dakikacık gösteriyorsan senin aklından şüphe ederim, madem hakkını vermeyeceksin karakterin e o zaman koyma karakteri filme.Filmin gişede patlaması müstehak WB'a yahu
  • Cinemaximumda sıkıntı mı var arkadaşlar? Ben bilet aldım ama arkadaşlarım alamamis, kredi kartı ile ödeme kısmında durmadan hata veriyormus sistem. İyiki birlikte gidelim dedim tek gidecem bu gidişle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi izledim:
     Suicide Squad (5-12 Ağustos 2016) | Will Smith - Jared Leto - Margot Robbie


    Puanım 6.5/10
    Daha anlaşılır olması için;
    BvS 6/10 - 6.5/10
    Civil War 7/10
    Guardians of the Galaxy 7.7/10
    Iron Man 1, CA:TWS 8.5/10
    TDK 9/10

    Film beklediğim gibi değildi. Bi Guardians of The Galaxy etkisi yaratmasını bekliyordum. Hikaye zayıf, villain çöp.(GERÇEKTEN ÇÖP)

    Filmin iyi yanları:
    -) Joker - Leto olmuş, Heath Ledger sonrası Leto'ya karşı antipatik davrananlardan değildim. Beğendim, Jared Leto zaten kalitesini ortaya koymuş.
    -) Harley Quinn - Filme izleyici çekmeye yarayan karakter, beğendim ağzım açık izledim (striptiz sahnesi de var orda iptal )
    -) Ben Affleck/Batman - Filmde görüneceğinden emin değildim, belki dublör kostüm içindedir dedim ama oynamış. Trailerdaki sahnelerinden farklı sahnesi var. Ama filmdeki süresi az. Çok olmasını da bekleyemezsiniz zaten. (Hikayeye bir katkısı yok, sadece flashback)
    -) Filmin giriş kısmı - Giriş Gelişme Sonuç diye ayırırsak en iyi kısım filmin girişi.
    -) Cameolar
    Flash filmde çok kısa, 3-4 saniyeliğine bir flashback sahnesinde var. Trailerda da görüleceği üzere Captain Boomerang'ın flashbacki.

    -) Eğlenceli olması - Evet, film eğlenceli olmaya çalışmış. Espriler, mizahlar havada uçuşmuyor. Ancak kesinlikle bir derinlik bekleyemezsiniz. Çok da havasına kapılamadığınız bir dram da mevcut.(El Diablo ile ilgili) Zaten trailerların değişiminden filmin eğlence filmine dönüştüğü görülebiliyordu.
    Boomerang filmin komik adamı bu arada.
    -) Takım içi iletişimler ve Deadshot - Filmin zaten eğlenceli olmasının nedeni karakterlerin birbiriyle etkileşimleri. Deadshot da mükemmel değil ama filmde ona odaklanılmış ve karakteri normalde de sevdiğimden güzeldi. Silahlarla arası baya iyi bu arada
    -) Ezra Miller,
    Justice League trailerındaki halinden daha iyi filmde

    -) After Credits - After Credits var diye ekledim, çok gaza getiren bir sahne değil. Güzel bir konuşma var o kadar, soran olursa yazarım spoiler içinde.
    -) Soundtrackler - Filmin müzikleri çok hoşuma gitti. Ama Sucker for pain'i creditse koymuşlar daha çok duymak isterdim.

    Kötü Yanları:

    -) Sahne kesintileri - Joker'in sahneleri kesilmiş. Flashbacklerde de asıl hikayede de. Bunu filmi izlerken direk anlıyorsunuz. Hayır amaçları ne kesmelerinin onu da çözemedim daha değerli bir sahne de yok koyulacak. Yazayım buraya mesela, "I can't wait to show you my toys" dediği yer, "Bye bye" sahnesi yoktu.
    O fotoğraflarını gördüğümüz Joker'in Harley'e tokat attığı sahne yoktu.
    (örn: Amanda Waller'ın trailerda masada konuştuğu sahne de kesilmiş anlaşılıyor izlerken)
    -) Sahne kesintilerinden kaynaklanan kopukluk - Flashbacklerin birinde ne ara bu kadar olay gelişti dedim. ( Flashbackte diyorum bunu bak )
    -) Hikaye zayıflığı, zorlama senaryo, klişeler - Takımın kurulması fikri eh işte denebilecek kadar mantıklı. Görmeye alıştığımız klişeler de var filmde.
    -) Derinlik yok, film dediğim gibi eğlendirmeye çalışıyor.(başarıyor da) Hikaye zayıf karakter gelişimleri kısa kısa işlenmiş. İlk başta hapiste çürüyeceğimize şu villainı alt edelim bari kafası ile dolanıyorlar etrafta. Sonra 2012'deki Avengersvari bir motivasyon sağlanıyor.(coulson) Ama o motivasyon tatmin etmedi beni.
    -) Sahnelerin yeniden çekilmesi - Bu iyi bir şey olabilir mesela trailerı izleyip gidiyorsun filmde direk trailerdaki sahneyi bi daha izliyosun bu kötü bir şey. Ama Joker'in "I'm just gonna hurt you, really really bad" sahnesi bi daha çekilmiş, ilk versiyonda cümleyi bitirdikten sonra sırıtıyodu, bozmuşlar. Eğer sahne yeniden çekiliyorsa öncekinden daha iyi olması lazım.
    -) Villain kocaman bir çöptü. Joker aslında asıl villain falan deniyordu trailerlar ilk çıktığında, keşke öyle bir şey olsaymış (koca takım vs joker mantıksız ama) daha fazla Joker görseymişiz. Villain ile uğraşmalarını izleyeceğime Joker'in manyaklıklarını izlerdim daha iyi. Spoiler vermemek adına daha fazla bir şey yazmıyorum, merak ediyorum forumdaki diğer arkadaşlar ne diyecek villain ile alakalı.
    -) Espriler - Bu kişiden kişiye değişir. Şakalar bayıcı olabilir, cıvık denebilir ben çok hissetmedim, dediğim gibi kişiden kişiye değişir. TWS'den fazla AoU'dan az cıvıklık var. (AoU'dan fazla olmayı başaran var mı ki)
    -) Gelişme ve sonuç - Gelişme kısmında iyi kötü bir arada. Filmin final kısmı daha güçlü olabilirdi.

    Yorumum, filme gidin demek isterdim gerçekten ama diyemiyorum. Paranız varsa gidin. Benim beklediğim bu değildi siz de hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. DC'den sağlam bir film gelmesi lazım artık. Under The Red Hood olur, Flashpoint olur hikayesi yere basan film sonunda vay be dedirtcek bir şey. Yoksa Marvel'den nasıl iyi bir yanı olacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F7B056BC -- 6 Ağustos 2016; 2:49:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.