Beyler tuzlu su akvaryumu kurmak istiyorum. Bunun için kendime bir tema belirledim. 2. dünya savaşı temalı olacak. Piyasadan baktım, bazı maketler satılıyor ama balıklar için zararlı olabilir. Plastik ürünler ve üstlerinde boyalar var. Benim bu şekilde maketler bulabilmem mümkünmü?
Akvaryumun içerisi şöyle olacak;
düşmüş bir savaş uçağı, sarmaşık ya da farklı bir bitkiye dolanmış şekilde. Bir tane denizaltı, bir tanede savaş gemisi
Yorumlarınızı bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: lethegrn
Beyler tuzlu su akvaryumu kurmak istiyorum. Bunun için kendime bir tema belirledim. 2. dünya savaşı temalı olacak. Piyasadan baktım, bazı maketler satılıyor ama balıklar için zararlı olabilir. Plastik ürünler ve üstlerinde boyalar var. Benim bu şekilde maketler bulabilmem mümkünmü?
düşmüş bir savaş uçağı, sarmaşık ya da farklı bir bitkiye dolanmış şekilde. Bir tane denizaltı, bir tanede savaş gemisi
Her ne kadar doğal olmayan şeylerin akvaryuma konmasına karşıysamda bu tarz özel şeyler hoş olabiliyor. Fakat tuzlu su özellikle doğal olmayan malzemeleri çabuk etkiler ve suya salınım yapar. gel-caot denilen bir malzemeyle kaplayanlar var. epoxy paint adlı boya kullananlar var. emin olmamakla birlikte suda salınım yapmadığını akvaryum ve havuzlarda kullanıldığını okumuştum. Araştırmak lazım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme