Bu araclar artik halka hizmet edecekmis. Ferrari’li polis memuru nasil bir hizmet gerceklestirecek onu merak ettim ben. Ferrari, Bentley ve Porsche ile Drag yarisi falan mi yapacaklar? ![]() Göreve geldiÄimiz ilk günden itibaren bizden hep Åu sözü duydunuz: Türkiyeânin Huzuruâ¦
Â
İstanbul Emniyet MüdürlüÄümüzün organize suç örgütlerine karÅı gerçekleÅtirdiÄi baÅarılı operasyonlar sonucu 23 araç ele geçirilmiÅti.
Mahkeme kararınca da bu araçlar emniyetimize verildi.⦠https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1739515122089939285< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 26 Aralık 2023; 14:17:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Suclulardan ele gecirilen 23 ultra luks arac Emniyet’e teslim edildi.

-
-
Dilan polatın arabaları değilmi bunlar ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olm jipleri jandarmaya verseydiniz bari la adamlar dağ tepe hazineci kovalıyor
O degil de nasil bir hizmet gerceklestirilecek onu anlamadim ben. O spor araclar suclularin kol gezdigi sokaklardan paramparca cikar zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reklam amaçlı ya. Hizmet amaçlı olsa jipler jandarmanın hakkı.
Egea, Doblo falan kullanmak zorunda kalan polislere yazik degil mi simdi ya 😂 Sen doblodasin yanindaki memur yanindan Ferrari 458 ile geciyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 26 Aralık 2023; 14:24:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Jandarma dağ yollarında duster kullanan adamları Ford connectle dobloyla kovalıyor. Fıkra bu kadar. Trafik poliside İstanbulun göbeğinde jiple gezsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 26 Aralık 2023; 14:30:38 >
Siyasal İslamcı görgüsüzlüğü başka birşey değil. Siyasete atılırken sadece bir yüzük sahibi olup sonrasında saraylarda yaşamaya başlamak gibi yani.
Özentilik - eziklik - görgüsüzlük vs. artık ne dersen de.
Ama üzülmüyorum sonuçta bu halk bunlara ben okeyim dedi. İster ferrariyle gezsinler isterse NASA uzay gemisiyle hiç umurumda değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 26 Aralık 2023; 14:33:33 > -
Dubai de varken dünya liderinin ülkesinde olmayacak mı (!) ayranı yok içmeye atla gider ....... hesabı.
-
Kanunda yeri yok.Hayırdır uhud savaşında ganimet mi ele geçirdiniz de kafanıza göre ona buna hibe edip kullandırtıyorsunuz? Kabile devleti mi burası?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
astarı yüzünden pahalı bir gösteriş ...bunların bakım ve yedek parça masraflarından bakanın haberi var mı aceba?
o Bentleyin tamponuyla bir Togg alınır neredeyse....
-
Alıntı
metni:Mahfi Eğilmez: "Fenomenlerin el konulan lüks arabalarının (Maserati, Ferrari, Mercedes vb.) trafik polisine tahsis edilmesi bir tek bana mı tuhaf geliyor? Dünyanın neresinde Maserati'yle ceza kesmeye giden trafik polisi var? Maserati ile gelip Clio'ya ceza yazan trafik polisinin yazdığı ceza o arabanın benzin masrafını karşılamaz. Satarsınız o arabaları ve bütçeye gelir yazarsınız sonra eğer ihtiyaç varsa her birinden gelen parayla en az 3 - 4 tane normal araba alır polise tahsis edersiniz. Trafik polisinin Maserati ya da Mercedes'e bindiğini gören insanlar sizce enflasyonun düşeceğine inanır mı?" -
Kaskosu ocak batırır
-
Biz burda keşiflere gidiyoruz dağlara, jandarmalar hep l200 le geziyor.
-
Valla ben connectle geziyordum. Milyon km yaptım üstünde. Connect gene iyi, ondan öncesinde de çingene transit vardı ilk karakolumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 26 Aralık 2023; 16:41:58 >
Çingene transit iyiymiş. Şimdikilerde transit custom var 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O çingene yüzünden kuyruk sokumum zarar gördü hala ağrır.
Açıkçası yanlış buluyorum böyle araçların emniyete verilmesini flan.
O 23 aracı açıkarttırma ile satarsın gerekirse 250 Tane araç alırsın emniyete ne gerek var böyle marka araçlara ?
-
siz bunlarla devriye falan mı atılacağını sanıyorsunuz ? kim bilir hangi emniyet müdürlerinin altına verilecek. Nereden bakarsan bak doğru bulmuyorum çok saçma. Gövde gösterisi ise bir şey diyemem. Tamam haberini yaptırdık sökün polis yazılarını satın gibi birşey varsa arka planda olabilir. Şu mesaj veriliyor bak altınızdan alıp polisimize araç yaparız akıllı olun.
Benzer içerikler
- lösev"e bağış yapanlar yorumları
- sezen aksu pkk
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- yossi imamoğlu kimdir
- kürtler atatürk"ü sever mi
- türkiye"nin en büyük sanayi siralamasi
- togg t10f ne zaman satışta
- drone uçurmak yasak mı
- byd fiyat listesi
- telsiz kullanım ücreti aylık ne kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X