Şimdi Ara

SuchArt: Genius Artist Simulator Resmî Olarak Türkçe! ~Plus Localization

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SuchArt: Genius Artist Simulator Resmî Olarak Türkçe! ~Plus Localization


    SuchArt’ta 2130 yılında yaşayan dahi bir sanatçısın. Sana ait olan uzay stüdyosunun hakkını ver. Büyük çeşitlilikteki araçları kullanarak sanat eserleri ortaya çıkar, yaptığın eserleri sat ve nam salıp stüdyonu geliştir! Hayal gücünü serbest bırak ve hayallerindeki sanatı tuvale dök!


    ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER


    HER YERİ BOYA


    SuchArt: Genius Artist Simulator Resmî Olarak Türkçe! ~Plus Localization


    Çevrendeki dünyayı kocaman bir tuvale çevir ve bu tuvalle ne istersen yap. İster o kasvetli duvarı kırmızıya boya istersen zeminin üzerine boya döküp soyutçuluk de ya da istersen A’dan Z’ye ne varsa sağa sola çiz! Sonuçta mekân senin mekânın! Yahu daha konuşmam bitmeden stüdyonun altını üstüne getirmişsin!


    STÜDYONU GELİŞTİR VE TASARLA


    SuchArt: Genius Artist Simulator Resmî Olarak Türkçe! ~Plus Localization

    Stüdyonun içinin görünüşünden veya işlevselliğinden memnun değil misin? Üzme kendini çünkü her zaman yeni oda açabilir, yeni mobilyalar ve süs eşyaları satın alabilir, bunları da istediğin yere istediğin zaman yerleştirebilirsin. Kendi evindeymiş gibi! Ne? Ne demek yeterli param yok?


    SANATINI SAT VE SERGİLE


    SuchArt: Genius Artist Simulator Resmî Olarak Türkçe! ~Plus Localization

    Resimlerini pazar yerinde sat, müşterilerin siparişlerini yerine getir ve ödülünü kap!


    GERÇEKÇİ BOYAMA


    SuchArt: Genius Artist Simulator Resmî Olarak Türkçe! ~Plus Localization


    SuchArt’ta resim yapmak gerçek hayattakinden farksızdır (etrafı batırma derdi bile yok yahu). Boya karışımları tam olarak olması gereken şekilde gerçekleşir, böylece hayallerinizdeki sonucu elde edebilirsiniz. Resimlerin gerçekçi dokusu vardır, her araç ise farklı fırça darbeleriyle buna katkı sağlar. Sıradaki sanat eserinizi yaratabilmen için seçebileceğin birçok araç vardır. Fırçalar, palet bıçakları, boya şablonları ve hatta bir alev püskürtücü bunlardan birkaçı.


    TARAFINI SEÇİN

    SuchArt: Genius Artist Simulator Resmî Olarak Türkçe! ~Plus Localization

    Söylenene göre Dünya’da robotlar ayaklanma çıkarmakta ve Krabuks'lar gezegenin tuzlu sularını arzulamaktaymış. Gerçi bu sizi neden ilgilendirsin, değil mi? Ya da… ilgilendirmeli mi yoksa?


    Yayıncısının HypeTrain Digital; yapımsının Voolgi olduğu SuchArt: Genius Artist Simulator, Türkçe alt yazı desteğiyle çıkışını bugün gerçekleştirdi. Çıkışa özel %10 indirimle şu an Steam üzerinden satılıyor. Aşağıdaki bağlantıdan Steam sayfasına ulaşabilirsin! Şimdiden iyi eğlenceler!


    Steam bağlantısı:

    https://store.steampowered.com/app/1293180/SuchArt_Genius_Artist_Simulator


    (Psst! Yapacağın resimleri oyunun resmî Discord kanalında herkesle paylaşabilirsin. Bazen yarışma da düzenliyorlar, benden duymuş olma ama!)









  • Tebrikler.

  • Emeğinize sağlık.

  • Tebrikler
  • Oyun çok başarılı olmuş Türkçe tadından yenmez, elinize sağlık SuchArt: Genius Artist Simulator Resmî Olarak Türkçe! ~Plus Localization 

  • Çeviri gayet güzel olmuş, oyunda güzel ama mouseyle içimdeki picassoyu çıkaramıyorum, yanlış yaptığında geri alma yok sıkıntılı, biri benden unicorn istedi ben ona eşek çizdim gönderdim haha SuchArt: Genius Artist Simulator Resmî Olarak Türkçe! ~Plus Localization 

  • Elinize, emeğinize sağlık. Teşekkürler.SuchArt: Genius Artist Simulator Resmî Olarak Türkçe! ~Plus Localization 

  • Tebrikler
  • oyun çok güzel duruyor .ama resim yapmak zor sanırım .videolarını izledim beni sıkar bu oyun.ama gerçekten güzel resimler yapılmış steam screenshoot bölümünde unicornları vs vs adamlar baya güzel yapmış .yama için teşekkürler

  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.