Şimdi Ara

subwoofer yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaş cok merak ettigim bi olay var şimdiye kadar cok kaliteli teşkilatlar gördüm ama hic biri beni takmin etmedi
    aradıgım şey dolgun bas duydugum cogunda bırrrr diye kulaktırmalayan bi ses bunun nedeni ne sizce özelliklede jblin bu modelinde
    bu olayla cok karşılaştım yardımcı olursanız sevinirim neler dikkat etmeliyim temiz bas alabilmek icin

subwoofer yardım

• dinlediğin sistemler seni tatmin etmediyse demekki yeterince kalitelisini dinlememişsin..

temiz ses almanı etkileyen bir çok faktör vardır..teyp,amfi,kabin,aracın yapısı,kablolar..vs. böyle uzayıp gider bu liste.
    ayrıca her subwooferın tonları farklıdır,hepsi senin zevkine hitap etmeyebilir..
  • sanırım ben anlatamamdım derdimi yani sesin aşırı yüksekliginden olurmu bagsettigim sistem 3 milyara yaptırttı cok ciddiyim yani duyunca şaşırdım sesi duyunca bidaha şaşırtım se acıkkan 10 metre ileride arabanın kaportasını titretcek kadar ses var bunun nedeni akü olabilirmi sanırım 2 farat kondasatör var ama yinede sesi acınca farlarda azda olsa bi kısıklma oluyoo
  • SPL_34 hocam benden daha iyi bilir ama bende tecrübelerime göre hareket edeyim. O resimdeki wooferı kullandım trident anfiyle aynı dediğin gibi bırtlama yapıyordu. Şu anda Cadence woofer kullanıyorum her bakımdan daha güçlü ve kaliteli tabi anfide değişti.Sanırım o bırtlama rms değerinin az gelmesinden olabilir die düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gossipmusty

sanırım ben anlatamamdım derdimi yani sesin aşırı yüksekliginden olurmu bagsettigim sistem 3 milyara yaptırttı cok ciddiyim yani duyunca şaşırdım sesi duyunca bidaha şaşırtım se acıkkan 10 metre ileride arabanın kaportasını titretcek kadar ses var bunun nedeni akü olabilirmi sanırım 2 farat kondasatör var ama yinede sesi acınca farlarda azda olsa bi kısıklma oluyoo

sen derdini yine tam anlatamadın ya da ben anlayamadım 10 metre ilerdeki arabanın kaportasını titretecek kadar demişsin,yetersiz gelmiş galiba sistem sana
    farların kısılması akü ile alakalı olabilir ama ilk sorduğun soruyla ne alakası var bunun onu da anlamadım..kulak tırmalayan bir ses var demişsin en başta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blues Guitarist -- 19 Ocak 2007; 4:59:54 >

• bende cözemedimki ne oldugu bas vurdugunda kabin gereginden fazla titiriyoo doldun bas duymuyorum yaa arkadaşıma arbanın resimlerini sizde görün nasıl bişey oldugunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: gossipmusty
    ... yaa arkadaşıma arbanın resimlerini sizde görün nasıl bişey oldugunu

saat geç oldu hocam,kurduğun cümlelerden hiçbir şey anlamıyorum..
  • 1202 tridentle çalışır yeterki baglayan adam işten anasın cift bobine kablo çekmeyi bilsin

bırtlama falanda yapmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DG00 -- 19 Ocak 2007; 10:37:47 >
  • Bırrrr sesi zaten caraudio dünyasının ortak sorunu...

Sesi çok açarsan olur, kabinden olur, bastan olur, aracın zıngırdayan yerlerinden olur, hatta amfinin SMPSinin yaydığı titreşim teybini etkilerse ondan bile olur, bi sürü sebebi var şimdi ne diyelim...
  • aynı sorun bendede var ve aynı wofer ama anfinin gucu bırz dusuk... sorun anfının gucunden kaynaklanıyor olabılırmı?
  • arkadaşlar şöyle bi youtobe de dolaştım cogu tesisat aynı sorunu var
    http://www.youtube.com/watch?v=ZRsGoZeiSWI
  • Dostum adam gibi cadence 38 cm bass i veya kicker kare bass lardan al arkadaslarinda dedigi gibi yalitim ve kablolama guzel olurdu o bass senide doyurur arabanida.. !
  • arkadaşlar sizin kullandıgınız ve memun oldugunuz sistemizde neler oldugunu yazarmısınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.