Şimdi Ara

Subnautica: Below Zero 30 Ocak'ta Erken Erişime Açılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Geliştirici Unknown Worlds Entertainment, sualtı hayatta kalma oyunu Subnautica'nın bağımsız genişleme paketi Below Zero'nun 30 Ocak'ta erken erişime açılacağını duyurdu. Orijinal oyundaki olaylardan sonra, 4546B gezegeninin buzla kaplı bölgesinde geçecek Below Zero Subnautica evreninde yeni bir bölüm sunacak.

    Subnautica: Below Zero Steam, Epic Games Store ve Discord üzerinden satışa sunulacak.

    Subnautica: Below Zero erken erişim sürümü yaklaşık olarak 1-2 saatlik bir hikaye sunacak. Oyunun bir yıl veya daha fazla erken erişimde kalması bekleniyor. Fiyat henüz belli değil ancak tam sürüm ile %25 oranında artacağı doğrulandı. Ayrıca geliştirici erken erişim sürümünde bolca hata ile karşılacağınızın uyarasını şimdiden yaptı.

    "Below Zero henüz bitmedi. Hatalarla dolu. Cilalanmadı, kötü çalışıyor ve eksik özellikler içeriyor. Erken erişim sürümünü paranızı istediğimiz için değil geri bildirimlerinizi istediğimiz için çıkarıyoruz. Oyunları sizinle birlikte daha iyi yapıyoruz."

    Son olarak, Unknown Worlds Entertainment 30 Ocak tarihinde Türkiye saati ile 21:00'da Twitch ve YouTube üzerinden bir canlı yayın düzenleyecek ve geliştirici ekip oyun hakkında konuşacak.  




  • Para icin degil geri bildirim icinmis. Oooovvvyeeaahh yedik.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Subnautica'yı oynadıysan bu yorumu yapman anlamsız geldi... Geri bildirim platformu çok güzel, oyun oynarken tek bir tuşla oyundan çıkmadan hemencicik yapabilir ve oyununa devam edebilirsin. Oyunlarına gerçekten önem veriyorlar. İlk oyunu geri bildirimler sayesinde muhteşem yaptılar, Oyun gerçekten muhteşem. Sabırsızlıkla bekliyordum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uNequAL -- 30 Ocak 2019; 17:0:0 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.