Şimdi Ara

SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! (526. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.030
Cevap
198
Favori
983.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    Malum sitede geolander satışları da var. Tek bir tane çıkma alıp, geo larle idare edebilirdiniz. Benim başıma geldi aynen öyle yaptım. Dört lastiği de Kumho larla değiştirmeden bir fark hissedeceğinizi düşünmüyorum.
  • xOguzhangx X kullanıcısına yanıt
    2nci el geolander o an için aklıma gelmedi.
    2 lastik değişimi ile de ciddi bir fark var ise hissedileceği kanaatindeyim. İlk hasar anında lastikçinin taktığı çıkma lastik ( sanırım 215 50r17 idi) öyle gürültülüydiki, lastik dışında araçta başka bir hasar daha oluşmuş olabilir diye düşünüyordum. Yeni lastikler takılınca araba kendine geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. 2012 XV Elegance aracım satılık. Malum sitede 662485221nolu ilanda. Detaylı bilgi verebilirim dileyene. Saygılar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese iyi Pazarlar dilerim. 2006 forester sahibi olarak araç yenileme aşamasında foresterla devam etmeyi çok istememe rağmen istediğim model mali durumu zorlayacak gibi göründüğünden xv düşünmeye başladım ve tüm forumu okudum. Lakin hafıza çok iyi değil o sebeple 2015 makyajlı kasa ile 2016 arasındaki farkları kısaca özetleyecek bir arkadaş varsa sevinirim. Malum sitede iki seçenek arasında 10 15 bin gibi bir fark var. Değer mi sizce. Şimdiden teşekkürler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 yılında teknik iyileştirme, 2015 iç tasarımda revizyon( kadran, multimedya krom trimler vb.) , 2016 da dış tasarımda revizyon (ızgara,sis krom eklenti, led stoplar ve teknik iyileştirme ( amortisör ve motor, kalın yan camlar vb. ) var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemaster1 -- 17 Mart 2019; 18:1:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heuschrecke

    Herkese iyi Pazarlar dilerim. 2006 forester sahibi olarak araç yenileme aşamasında foresterla devam etmeyi çok istememe rağmen istediğim model mali durumu zorlayacak gibi göründüğünden xv düşünmeye başladım ve tüm forumu okudum. Lakin hafıza çok iyi değil o sebeple 2015 makyajlı kasa ile 2016 arasındaki farkları kısaca özetleyecek bir arkadaş varsa sevinirim. Malum sitede iki seçenek arasında 10 15 bin gibi bir fark var. Değer mi sizce. Şimdiden teşekkürler...
    2015 model Xv ler kafa karıştırıyor, nedeni aynı model yılı olarak hem makyajsız ( yani eski hali) hem sadece iç makyajlı, hemde iç+dış makyajlı araçlar var. İç makyaj bana göre önemli değişiklikler getirirken, dış makyaj o kadarda farklı değil gibi. 2016 modeller iç ve dış makyaja sahip 2015 lerle aynı zaten.

    Sizin sorunuza gelirsek 2015 iç makyajlı araç ile 2016 arasında dış makyaj (bana göre fazla para vermeyi gerektirecek bir fark yok) ve model yılı farkı dışında bir fark yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cevaplar için teşekkürler. Bu durumda 2015 iç + dış makyajlı olan araçlarda da arka stoplar beyaz renk ağırlıklı oluyor doğru mudur. Aslında bence pek hoş durmuyor 2015 tercih edersem fiyat dışında tek neden bu beyaz stoplar olur sanırım. Peki 2016 ile 2015 iç +dış makyajlı olan araçlar arasında motor ve süspansiyonda yapılan iyileştirme kayda değer bir şey midir kullanıcı olarak bizim fark edebileceğimiz düzeyde bir iyileştirme midir. Son olarak hiç led farlı aracım olmadığı için biraz cahilim bu konuda. Değişimi maliyetli bir şey midir ve faydası tam olarak nedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 model subaru xv'lerde iç makyajlı araçların süspanyonları da değişmişti. Asıl büyük değişiklik oydu. Bir de direkyon ayarları da değişmişti bu modellerde (daha iyi yönlendirme için).

    Ben geçenlerde Kasım ayının sonunda bir 2015 xv premium iç makyajlı almıştım. Size de öneririm. Tam bir fiyat/performans aracı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese Selamlar,

    2017 model XV Xtreme almayı planlıyorum, hatta bir tane buldum.
    Forumu baya okudum ancak çok derin ve farklı konular olduğundan dikkatim dağıldı biraz.
    Aracı çok beğendim, satın alırken bakmam gereken dikkat etmem gereken yerler nedir?
    Kronik bir sorunu olduğunu ne burada ne de başka formlarda görmedim, yine de tavsiye verecek olan olursa çok makbule geçer,
    Saygılar
  • XVlava X kullanıcısına yanıt
    Normal expertiz dışında servis kaydına baktırabilirsiniz. İstanbulda iseniz yetkili servis cadde motorda ekspertiz yapıyordu. Yeni araç bir sorun olcağını düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • subaru xv 60bin bakım için bayraktar 1800 tl dedi eski müşteri olduğunuz için 1500 dedi , 1 ay önce aradığım caddesubaru 1000 tl demişti bugün arayınca 1500 tl dedi jaspa ise 600 tl dedi. Yorumunuzu merak ediyorum .
  • Lath.Crusader kullanıcısına yanıt
    süspansiyon 2014 model ve sonrasında değişti.
  • Garantiniz bittiyse jaspada yaptırabilirsiniz. 60 bakımı ağır bakımdı fiyat uygunmuş, ilk bakıma 1000 tl verdim 5 ay önce caddede. Motor yağı dışında diğer sıvılarda değişmesi gerekiyor. İçeriğini sorun isterseniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemaster1 -- 19 Mart 2019; 20:12:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzzhann1361 kullanıcısına yanıt
    İyi günler

    Yanlış hatırlamıyorsam 60k bakımında değişenler;
    Polen filtresi
    Hava filtresi
    Yağ filtresi
    Motor yağı
    Fren yağı
    Ön diferansiyel yağı
    Arka diferansiyel yağı
    CVT yağı sadece kontrol

    Eğer bu işlerin hepsi içinse 600 tl bedava demek zaten standart olan filtre ve motor yağı işçilik hariç en az 500 tutar.

    Yapılacak işlemleri sorun isterseniz öncesinde

    Subaru web sayfasından bakım 2 tablosundan değişenleri görüp teyit etmenizde fayda var
    Kazasız belasız sürüşler dilerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06_XV_75 -- 19 Mart 2019; 18:5:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzzhann1361

    subaru xv 60bin bakım için bayraktar 1800 tl dedi eski müşteri olduğunuz için 1500 dedi , 1 ay önce aradığım caddesubaru 1000 tl demişti bugün arayınca 1500 tl dedi jaspa ise 600 tl dedi. Yorumunuzu merak ediyorum .
    Kesinlikle JASPA
  • oguzzhann1361 kullanıcısına yanıt
    Jaspa kesinlikle, yahu millet parayı ağaçtan mı topluyor? kriz zamanındaysak servisler müşteri kaybetmemek için ekonomik davranmalı. Tam tersi kriz var deyip böyle bir şeye zam yapıyorlarsa onlara güvenilmez.
  • 06_XV_75 0 kullanıcısına yanıt
    merhaba cvt yağı değişmenin sakıncası mı var eksilmediyse. yoksa maddi açıdan mı gerek yok
  • oguzzhann1361 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • İzmir bayraktar dan fiyat aldım 71 de 75 bakımı yapacaklar yağ yağ filtresi ve periyodik bakım için 800 civarı diyor hava ve polen istemedim buna rağmen yüksek çıktı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oguzzhann1361 kullanıcısına yanıt
    İyi günler

    XV lerde CVT yağı değişir mi değişmez mi ile ilgili konu daha önce de forumda paylaşıldı altta linkini bulabilirsiniz

    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=136085157

    Bu sohbeti başından okumak faydalı olabilir.

    Eğer XV yi dağa çamura set arazi koşullarında sürdüyseniz çok zorladıysanız. Isınma nedeniyle CVT kendini koruma adına aracın ilerlemesini durduysa ve bunu sürekli yaşıyorsanız değişimi normal karşılanabilir

    Sizin kendi düşünceniz tüm sıvıları değiştirme yönündeyse kararınıza diyecek bir şey olamaz, sakınca olamaz sonuçta değişimi yapılabilen sarf malzeme

    Kendi adıma standart kullanımda ve bakım tablosunda olmayan bir değişimi yapmam, yapmadımda

    CVT yağını bakım tablosunda olmamasına rağmen ve zor koşullarda kullanmamanıza rağmen değiştirmekle sadece paranıza yazık etmiş olursunuz. CVT yağı 12-13 litredir maliyeti de buna orantılı olacaktır.

    Karar ve takdir sizindir.

    Kazasız belasız sürüşler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.