Şimdi Ara

SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! (347. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.030
Cevap
198
Favori
983.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,
    Bu arada Instagramda takip ettiğim Crosstrek paylaşımlarından sepet şeklindeki tavan bagajını araştırıyorum. Konu ile ilgili tecrübesi olan paylaşırsa çok memnun olurum. Ben bu sebet şeklindeki biraz da klasik tipteki tavan bagajını crossover Xv ye çok yakıştırıyorum. Karşı görüşü olanlara da saygılıyım :)
  • descartes46 kullanıcısına yanıt
    Bu çıtalarla ilgili sorum olacak. Kapının alt kısımları biliğiniz gibi keskin kenarlı. Bu keskin kenarlar kapı çarpınca ilk önce etkilenmiyormu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oguzhang

    Bu çıtalarla ilgili sorum olacak. Kapının alt kısımları biliğiniz gibi keskin kenarlı. Bu keskin kenarlar kapı çarpınca ilk önce etkilenmiyormu?

    Diğer araçların kapı kenarlarını kastetmiştim, onların kapı kenarları bizim araçların kapı yanını zedeleyemiyor çıta sayesinde. Çıta yaklaşık 1.5-2cm kalınlığa ulaşıyor en ortak kısmında.

    Diğer yandan benim araçta kapı kenarlarında pvc kaplama var bu da aracın kapısını başka araca değdirme durumunda faydalı oluyor.
  • descartes46 kullanıcısına yanıt
    Çok Geçmiş olsun. Geçen hafta servise tampon ve kapı korumaları sordum. 1300 tl fiyat çıkardılar. Sizin örneğimizdeki gibi koruyacağı aşikar , ancak rakam çok yüksek geldi açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: descartes46

    Teşekkürler,
    Eşimin tali yoldan çıkma durumu var :) Flu bir kaza sanki hata bizim tarafta gibi görünüyor....
    Araca boya yaptırmak sıkıntı olabiliyor Türkiyede. Bana kalsa kapıda tamponda boyanın lafı olmaz.
    Ama malum kaporta ezik satarsın fiyat düşmez, lokal boya yaparsın sıkıntı olur:)
    Gerçi Subaru kullanıcıları bariz rutin dışı insanlar. Satarken tecrübe edineceğim bir konu ama şimdiden alıcı ile farklı konuların ön plana çıkacağını düşünüyorum :)

    Çok geçmiş olsun,,,,

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oguzhang

    Çok geçmiş olsun.
    Autoking 3-5 cm gibi bir ölçüyü minionarım sayıyor, gideceğiniz bayisine göre tüm minionarım hakkınızı isteyebilirler veya para isterler. Sanayide İşini bilen eli yatkın bir usta ise, 3-400 liraya yapar Boya atsa bile gerçeğinden ayırd edilmez.Hasarın yerini bile bulamazsınız.

    Kapı çıtalarından almayı düşünüyorum bende maliyeti nedir acaba? Sadece kapı çıtası değil o çıtaların tampon yanlarına takılanlarından da almayı düşünüyorum.


    17 ocak tarihinde beka otm, sormuştum. Bumerank ve kapi citalarina 1005 tl demişlerdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKarmil -- 17 Şubat 2017; 23:48:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERHABA ARKADAŞLAR, YAKLAŞIK 1 AY ÖNCE 2012 SUBARU XV ALDIM. SORMAK İSTEDİĞİM BAZI SORULAR VAR.
    1-ANADOLU YAKASI ÖNEREBİLECEĞİNİZ SERVİSLER?
    2-ARAÇTA MULTİMEDYA SİSTEMİ MEVCUT DEĞİL, BU KONUDA NE YAPILABİLECEĞİNE DAİR GÖRÜŞLERİNİZ?
    ÖNERİLERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdinc_46 -- 18 Şubat 2017; 14:18:46 >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdinc_46 -- 18 Şubat 2017; 14:19:43 >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdinc_46 -- 18 Şubat 2017; 14:20:33 >
  • erdinc_46 E kullanıcısına yanıt
    Aracınızı güle güle kullanın. Anadolu yakasında Kozyatağı'nda Daloğlu servisi yıllardır kullanırım. Çok memnunum.



    Multimedya uygulaması için forumda 4-5 sayfa geriye gidin. Orada güncel bir paylaşım bulacaksınız. Başarılı bir uygulama örneği var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xv kullanan arkadaşlara soruyorum. Araca üzerindeki lastik olan 225/55r17 stepne alsak bagajdaki tamir kitinin olduğu yere sığmazmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carmaniD C kullanıcısına yanıt
    Genişlik olarak sorun olmaz sığar ancak yükseklik olarak 10-15cm yükselir bagaj tabanınız
  • İki maceracı bayandan oluşan Offtrax takımı, Subaru XV araçlarıyla dünya çapında düzenlenen amatör rallilere katılıyor. İngiltere - Moğolistan arası gidiş dönüşten oluşan, yardım amaçlı düzenlenen Moğolistan rallisini araç sorunu yaşamadan tamamlamış, Maroc Challenge organizasyonunda dereceye girmişler. İşin ilginç ve hoşuma giden tarafı, araçları 1.6 motorlu fabrika ayarlı XV, bizimkilerin aynısı! Maceraları aşağıdaki sayfada takip edilebilir:

    https://offtrax.ca/adventures-2/the-maroc-challenge/

    2014'ten beri Subaru XV ile bu tip rallilere katılıyorlarmış, ilk defa keşfettim. İlginç bulan başkaları da olabilir diye paylaşayım dedim.




  • Bu paylaşım çok güzel olmuş. Teşekkür ederiz. Maceranın kısa bir tanıtım videosu vardı. Devamını da izlemeyi çok istedim.

    Birkaç gündür "ben Subaru markasını neden seviyorum" diye düşünüyordum. Bir araba alan neredeyse herkes en doğru kararı verdiğine inanarak arabasını sever, hatta tutku ile bağlanır, canı pahasına savunur. Burada tabii biraz egolar devreye girer. Çünkü hata yapmış olmaktan korkarız. En doğru, en akılcı kararı biz vermiş olmalıyızdır.

    Benim otomobil geçmişim ise biraz acayiptir. Nerede kenarda köşede kalmış garip araba var, hep onları tercih ettim. Bir depresyon halinde aldığım eski Jeep Grand Cherokee dışında beni üzen olmadı. Ne kullanırken ne satarken...

    Ama sonra düşününce şunu fark ettim ki, ben markasında bir tarza adanmışlık olan otomobilleri seviyorum. Mesela çok sevdiğim, kullanmaktan da büyük zevk aldığım otomobillerden biri Alfa Romeo idi. Ama tamamen Fiat grubuna geçmeden önce, sloganı cuore sportivo (sporcu yürek) iken Alfa Romeo. Sadece spor otomobil ya da sportif özellikli binek otomobil üretirken. Şimdi de anlayış aynı ama kocaman bir otomotiv devinin bir yüzü sadece. Aynı donanımı farklı görünümle piyasaya çıkarınca marka ve isim değişiyor.

    Bir marka hem spor otomobil hem binek otomobil hem de ne bileyim panelvan üretince benim o markadan hevesim kaçıyor. Ne iş olsa yaparım der gibi. Bir insanın da, firmanın da bir uzmanlığı olmalı. Subaru'yu bu yüzden seviyorum işte. 4x4 spor ve arazi nitelikli araçlar üretmek üzerine uzmanlaşmış bir firma. Hatta daha da güzel olan yanı şu an, yanlışsam düzeltin lütfen, dünyada bağımsız kalan tek otomotiv markası. Mercedes bile 1,5 dci Renault-Nissan-Dacia motoru kullanıyorken bence muhteşem bir şey bu.

    Bu şu demek midir? Bundan sonra ömür boyu Subaru mu kullanacağım? Bilmiyorum, gelecek ne gösterir. Ama şu an bir ruhu, anlamı ve adanmışlığı olan bir markanın ürününü kullanmaktan büyük mutluluk duyuyorum.




  • mdarcan M kullanıcısına yanıt
    Bana göre bu durum beklentiler ve sahip olduğumuz aracın bunu karşılayabildikleri ile alakalı sanırım,her araç tecrübesinden sonra beklentiler yükseliyor ve mevcut olan insanı tatmin etmemeye başlıyor.

    Bende durum bu şekilde , 2 önceki aracım Suzuki GV 1.9 ddis idi,sonra bir MPV ye geçtim ve 4x4 ün sahip olduğu özellikler ve bu araçla yapamadıklarım beni tekrar bu araçlara yöneltti,geçmişle bugün arasındaki fark artık ne istediğimi ve istemediğimi çok iyi biliyor olmam ,bu yeni bir araç arayış sürecinde anladığım en önemli şey ,kriterim, benim bir daha 4 çeker olmayan bir araca kesinlikle binemeyecek olmamdı ,bunun yanında bir araç aynı zamanda güvenli,ekonomik sağlam ve problemsiz de olmalı,fazla araç değiştiren birisi değilim bu kanıya 20 senelik tecrübe ile 4 marka ve farklı segment araç kullanarak ulaştım bu bağlamda şu anda Subaru benim istediklerimi bana verebilecek en uygun araç gözüküyor,hiç bir konuda gözüm arkada değil.

    Fakat benim de anlamlandıramadığım,çözemediğim tek şey Subaru'nun çok farklı bir ruhu var,tutku,vazgeçilmezlik gibi bir his.Büyük ihtimalle de sanırım ileride de bir Subaru'dan ancak başka bir Subaru için vazgeçebileceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar elimde yurdışından fazladan sipariş edilmiş bir takım krom sis far kapagı mevcut. 2014 ve altı XV için uyumlu. İlgilenen arkadaşlar sahibinden 401786122 nolu ilana bakabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda bayilere uğrayan var mı?
    Fiyat listesini güncellemişler fakat sadece 2 model mevcut:
    1.6i Elegance + Tavan Raylı
    114.490 TL
    1.6i Premium + Tavan Raylı
    124.490 TL
  • unssal kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar aldı başını gitti. 2016 modeller için geçerli listede bayi alış fiyatlarını da yazmışlar ve xv için bayi kârı 2-3bin tl.



    2017 ler ciddi zamlı. Zaten satış adetleri belliydi, bu fiyatlarla da ne satarlar göreceğiz artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralık ayında incelediğim Renault Kadjar araç için satıcı ile fiyat konusunu tartışırken ve 112 bin gibi fiyatları eleştirirken 2017 de tüm araçlara %20 zam geleceğini söylemişti. Ben ciddiye almamıştım ancak heralde 1-2 ay içinde gerçek olacak. Benim de ileride bir gün turbo-boxer alma planlarım suya düşecek :(
    Şükür ki aralık ayında kredi kullanarak temiz bir Xv alabildim. (bu vesile ile tekrar Freebirdx sağolsun ilanı bana bulmuş ve satın almam konusunda destek vermişti)
  • Daha geçen hafta fiyatların uçacağını söylemiştim.Araç alma planı olanların beklememesini önermiştim. Bu rakamlar liste fiyatı, yüz yüze görüşme de 2-3 bin indirebilirler ama daha fazla olacağını sanmıyorum. Birde Eyesight Xv lerde görünmüyor. Zaten bu rakamların üzerine Eyesight masrafıda koyulursa kimse almaz. Geçen hafta da Dediğim gibi bayiler bunu hesaplamışlardır.

    Bende şanslıyım ki, aralık ayında aracımı sıfırdan almıştım, ödememi yaptıktan sonra artan ötv lerden ve şimdiki kur farklarından dolayı, neredeyse 25 bin tl civarı karlıyım.Artık yıllarc aracımı değiştirmem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhang -- 23 Şubat 2017; 16:19:40 >
  • 
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.