Şimdi Ara

Subaru XV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merabalar C segment 0 km bir araç almak istiyorum ama focus-megane gibi araçlara 100 bin tl vereceğime aynı fiyata 4x4 bir suva binerim daha iyi (dacia hariç)
    Araç sadece 1.6 114 PS tam otomatik ile satılıyor
    Kullanan var mı ya da bilgisi olan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuada0306 -- 20 Şubat 2017; 19:37:6 >



  • Motor çöp.İç mekan kötü.Onun dışında idare eder
  • Hocam valla araçı kullanmadım ama bence yeni Megane bir test edin C segment araçlar arasında parasını hak eden tek araç bence sonra pişman olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Daha ne kaldı ki kardeş, arkadaşın dediği gibi ise hiç bulaşma bile hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata alabileceğiniz bir çok araçtan sağlam ve kaliteli bir araçtır. Amerikada Crosstek olarak geçiyor ve bayağı tutulan bir modeldir ancak orada 2.0 litreden başlıyor.



    1.6 Atmosferik Motor ne yazık ki biraz güçsüz kalabiliyor kullanım stilinize göre değişiklik gösterebilir.



    Bu fiyat seviyesinde Tam donanımlı bir Suzuki Vitara'ı da inceleyebilirsiniz. 1.4T ve 1.6 Atmosferik Motorları ve Tam Otomatik şanzımanı ile oldukça da cazip.

    Bu fiyatlara 2.el forester'a da yönelebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 20 Şubat 2017; 18:33:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • subarunun iç mekanı arkadaşın dediği gibi benim de hoşuma gitmedi suzukiyi de bir araştırayım teşekkürler
  • Bence gayet güzel bir araç, belki sıfır değil ama temiz bir 2. el size kaybettirmez. Bende 4x4 olması sebebi ile bir ara ciddi ilgilenmiştim ki subaru 4x4 ile ünlü bir marka.Ancak kullanıma bağlı olarak bozuk yollara girilmeyecek ve sıkıştık trafikte kullanılacak ise 10.5 -011 litre civarında yakar ve yaktığı kadar da iyi gitmez. İhtiyaçlar doğrultusunda kesinlikle alınır. Bence 1-2 videosunaa bakın , 2-3 farklı otomobil değerlendiricisinin videolarını izleyin o zaman gelin tekrar yazın fikirlerinizi bizde öğrenelerim.







  • yalniz xv'nin de 100bin ustu oldugunu biliyorsun degil mi?
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    evet biliyodum yanlış kelime kullanmışım , düzelttim
  • 1.4 turbo motorlu vitarayı ciddi araştırın derim..108 bin tlye alabilirsiniz gerçek dört çeker versiyonunu ve ağzına kadar dolu bir araç. Bazı ufak tefek kalite sorunlarını gözardı ederseniz o paraya alınacak en iyi suv tarzı araç.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suzuki Vitara düşünürdüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amaç bir yerden bir yere en düşük tüketimle en optimal alım bedeli ile gitmekse,
    alalade C sınıfı bir araç alınabilir markaya bakmaya pek de gerek yok,
    üç aşağı beş yukarı benzer fiyatlarla benzer performans sunan tonla araç var piyasada,

    fakat insanın beğendiği; binerken, bakarken zevk aldığı bir aracı kimsenin fikrini önemsemeden alıp binmesi,
    bir meziyettir, mutluluk kaynağıdır, insan kendi verdiği hatalı kararlardan,
    başkasının verdiği karara uyarak duyabileceği olası pişmanlık kadar pişman olmaz,
    beğendim aldım, bitti.
  • vitara yerden 18.5cm yüksek xv ise 23cm. Vitara offroada gelmez, şehir suv'u sınıfına almışlar artık onu da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüketim sorun olmayacaksa Focus'a, Megane'a 5 basar
  • Kısa vadede satmayıp, uzun vadede kullanacaksanız, Subaru keyifli araçtır.
    Tam fiyat nedir ?
  • Geçtiğimiz Ağustos ayında bende aynı arayış ile yola çıktım. 3 yıl çok memnun olarak kullandığım 2008 Impreza AWD hb. aracımızdan sonra yine Subaru almak üzere Ankara bayisine gidip Subaru XV ve Levorg araçları test ettik. Tabiki tam olarak Levorg istediğimiz gibi bir araçtı ancak malum fiyat artışları sebebiyle bütçemizin dışına doğru çıkınca XV konusunda yığunlaştık. Ancak daha önceki aracımızda mecburen LPG kullandığımız için birdaha lpg ile kullanacağımız bir araç almamaya karar verdik. Haliyle Subaru'da az yakan küçük hacimli bir dizel olmayışı ve ülkemizdeki fahiş yakıt fiyatları sebebiyle dizel otomatik seçeneklere yönelmek zorunda kaldık.

    Aslında Subaru çok yakmıyor gerçek sürekli 4 çeker sistemli bir araca göre az bile tüketiyor ancak malesef bu ülkede yakıt fiyatları aldı başını gitti. Bu nedenle küçük dizel motorlu araçlara yönelmek zorunda kalıyoruz. Ankara haliyle rampası bol bir yer olunca 1.2 yada 1.4 benzinli turbo gibi seçeneklerde yakıt konusunda üzüyor.

    C segment dizel otomatik seçeneklere yöneldiğimizde Golf 7 , Astra , 308 , i30 , ceed, focus , civic, mazda 3 , cx3 , gibi araçların hepsini test ederek arayışımıza devam ettik. Aklımda hiç Megane 4 yokken iki arkadaşımın ısrarı ile Mais bayisine giderek yeni Megane 4 - 1.5dci EDC icon paket aracı test ettik ve diğerlerinden daha çok beğendik. (Oldukça iyi izole edilen Motor ve yol yalıtımı, sürüş konforu, donanımı ve özellikle performans yakıt dengesi ile tam aradığımız kriterlerde olduğunu gördük)

    Ve birkaç haftalık bir arayışın ardından yeni Megane 4 - 1.5dci EDC (icon) araçta karar kıldık ve bugün 8100km oldu çok ama çok memnunuz.

    Konuyla ilgili detaylı görüşlerimizi bu linkten inceleyebilirsiniz >>>> https://forum.donanimhaber.com/renault-megane-4-bizi-cok-sasirtti--120689964

    Subaru bir tutku ayrı bir konu ancak malesef bu ülkede bu sevdaya biraz ara vermek zorunda kaldık. İnşallah ileride turbo benzinli (Levorg gibi) yada daha az tüketen hybrid bir modeli çıktığında yeniden Subaru satın almak istiyoruz. Ama şuan ki durumda en iyi seçenek bizim için Megane 4 oldu..




  • yildiz kullanıcısına yanıt
    Açıkçası dizel düşünmüyorum hem bakım masrafından dolayı hem de yılda 15 bin km yapıyorum maksimum
    Megane 4 benimde aklımdaydı ama renaulta karşı bi kalitesizlik ön yargısı var o yüzden hiç araştırmadım tabiki bakmak lazım
    Szukiye de baktım bu arada ve tipi hiç hoşuma gitmedi ikinci elde sıkıntı olacağını düşünüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nuada0306

    Açıkçası dizel düşünmüyorum hem bakım masrafından dolayı hem de yılda 15 bin km yapıyorum maksimum
    Megane 4 benimde aklımdaydı ama renaulta karşı bi kalitesizlik ön yargısı var o yüzden hiç araştırmadım tabiki bakmak lazım
    Szukiye de baktım bu arada ve tipi hiç hoşuma gitmedi ikinci elde sıkıntı olacağını düşünüyorum

    Bende aynı ön yargı ile tüm bayileri gezerken Renault bayisine uğramamıştım ancak Megane 4 1.5dci edc ICON paket kullanınca fikirlerim değişti.

    Kalite algısı görecelidir Subaruda içerideki malzemesi kalitesiz gibi durur ama piyasadaki en dayanıklı malzemelerden biridir.

    Megane 4 ile Renault bazı konuların farkına varmış tabiki ilk üretimlerde kapı ayarı bagaj ayarı vs gibi ufak tefek işçilik sorunları oldu ancak

    şimdi yavaş yavaş yerine oturdu. Ben aldığımda sunroof yoktu en çok istediğimde sunroof olmasıydı. Bence gidip inceleyin derim.

    Özellikle 4ncü nesil 1.5dci ve beraberindeki yenilenen ıslak kavrama EDC (Getrag) şanzıman oldukça uyumlu ve sorunsuz çalışıyor.

    Yalnız alacak olursanız Icon paket mutlaka inceleyin diğerleri ile arasında çok fark var.

    Bakım masrafı diye bir olay pek kalmadı artık hepsi aynı. Bende yılda 15-20bin km kullanıyorum, dizelin rampadaki çekiş gücü

    ve buna bağlı yakıt tüketiminin turbo benzinli kadar çok olmaması nedeniyle tercih ettim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 21 Şubat 2017; 12:30:43 >




  • Vitaranın içinde komple okul servisi Peugeot J9 plastikleri mevcut, mide kaldırırsa gidin inceleyin derim. Subaru Xv'nin kabini de ilk çıktığında ticari araç gibiydi, zamanla baya toparladılar, modern otomobillerdeki bütünlük hala yok ama kesinlikle kötü değil.

    Xv test sürüşü yapmadan alınacak araba değil, bende ara ara 2016'sını kullanıyorum, arabanın temeli kendisi çok iyi ama hem Cvt şanzıman bazen gereğinden fazla bağırıp arabanın tepkilerini öldürüyor, hemde dümdüz asfaltta bile gidişinde bir pürüzsüzlük yok, sanki lastiklere yüzlerce sakız yapışmış gibi gidiyor araba, bir kere bayraktara gidip oradaki lacivert test aracıyla da test sürüşü yaptım merakımdan, o da öyleydi. Süspansiyonlar ilk çalışma noktalarında bile sert ve tavizsiz çalışması için ayarlanmış. Arabanın çok güzel özellikleri var ama garip eksikleri de var. Eğer test aracını kullanıp bunları farketmezseniz Xv çok komple bir otomobil, güvenlik, arazi kabiliyeti, yol tutuş, dayanıklılık, donanım vs herşeyi bir arada sunuyor.




  • Yeni vitarayı kullanmayıp yere göğe sığdıramayanlar, 4 çekeri ısınıpta satanları bilmediğiniz belli. o yüzdendir ki bizim millet bilmediği kullanmadığı herşeyde ahkam kesmeye bayılır. Hocam Yen'i vitarayı bu ısınma mevzusundan dolayı tavsiye etmiyorum. bu sebepten aracını satanlar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.