Şimdi Ara

Subaru Outback Ekran yansıması problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

2015 model subaru outback kullanmaya başladım. Camlarda film yok taktırmam da mümkün değil benim arabam degil ama 4 ay kullanacağım. Geri görüş kamerasını güneş gelince resmen göremiyorum o kadar parlıyor. Bilgi-eğlence ekranına takılacak bir şey var mı tavsiye edebilir misiniz?

• Sanıyorum ekranınız anti glare özellikli değil. Mat ekran da denir. O yüzden yansımadan ekran gözükmüyor. Yani yandan ekrana bakamıyorsunuz. Ekrana dik bakınca görüntü netleşiyorsa sıkıntı budur. Çözümü basit bir anti glare ekran koruyucu alın. Her inch vardır tabletler için vs takın çözülür.

Sorun ekran parlaklığı yani nit çok düşük olduğu içinse ekran ayarlarına bakın gece modu vs bir şeyler varsa kapatıp parlaklığı max a alın. Parlaklığı dışarıdan arttırmazsınız ortamı karartmak (film vs) olabilir. Ekranınız gece çok rahatsız etmiyorsa muhtemelen bu parlaklık düşürülmüştür. En son seçenek elinizdeki aşırı ucuz bir ekran 200 nit üstüne çıkamıyor öyle ise çözüm ekran değişimi....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok teşekkür ederim  anti glare yi araştırıp alıp takayım

• şayet güneş kameraya geldiğinde göremiyor iseniz : kamera ayarlarında brightness ayarını da kısabilirsiniz, otomatik karartma yapamıyor da olabilir. Ekrana gelince düzeltemiyorsa mat ekran filmi yardımcı olacaktır.

Çok teşekkür ederim

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.