Şimdi Ara

SUBARU IMPREZA 1.5 AWD (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
10
Favori
49.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • önden çekişlisi var imprezanın...dolayısıyla boşverin 4 çeker arayın
  • Ben de SUBARU ailesine katılacağım yakında.
  • Merhaba arkadaşlar

    2008 model 1.5 AWD HB imprezam var. Aracınızda orjinal jant dışında hangi ebatlarda jant kullanıyorsunuz?

    215 40 18 jant bu araç için nasıl olur? Ne tür dezavantajları olabilir ?
  • Herkese merhaba,

    İmpreza hakkındaki güzel ve olumlu yorumlarınızı okudum. Ön yargılarım baya kırıldı. Rica etsem aşağıdaki ilan hakkında bana yardımcı olabilir misiniz? Fiyatı nasıldır? Bu km subaru için nasıldır?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-japon-harikasi-beyaz-melek-memurdan-179374958/detay
  • Aracı iyice kontrol ettirin ve mutlaka Computest ile teste girsin.

    (Bursa'da Ergin AKIN yetkili servis) bakımlarıyla ilgili bilgileri varsa alın inceleyin.

    Eğer büyük bir kazası vs yoksa bu araç için çok uygun fiyat.

    Aynı aracı 1 yıldır kullanıyorum. 2013 sıfır yeni kasa Auris ve 2007 Corolla kullandıktan sonra çok daha konforlu ve sessiz bir araç. Sağlamlığı ve sorunsuzluğu konusunda içiniz rahat olsun. Banada çok şey söylediler ama korkulacak hiçbirşey yok bütün masrafları diğer japonlarla aynı.
  • Sn. Yıldız,

    Bilgiler için teşekkür ederim. Peki bu aracın şanzımanı hakkında bilgi verebilir misiniz? Görüşleriniz nedir?
  • ŞANZIMAN KLASİK 4 İLERİ TORK KPNVEKTÖRLÜ DÜZGÜN KULLANILMIŞ VE BAKIMI YAPILMIŞSA EVLADİYELİKTİR....SERVİSTE ONU DA SORUN GENE DE.. ayrıca deneme sürüşü yapın...geçişlere bakın silkeleme sarsıntılı,sesli geçişler olmaması lazım..normalde vites geçişleri hissedilir bunu demek istemiyorum...fazla sarsıyor ya da silkeliyorsa normal değildir...ama dediğim gibi hala en sağlam şanzımandır bunlar..
  • Teşekkür ederim
  • Bir de şöyle bir sorum olacak. Forumlarda haliyle böyle bir kıyaslama bulamadım :D buraya yazmakla hata ettiysem affola. Jazz'dan aşağı yukarı herkes anlıyor fakat Subaru'dan doğru dürüst anlayan bir tek burası var bence o yüzden buraya yazıyorum.

    2003 - 2004 Jazz almayı düşünüyorum. Fakat ilanını verdiğim impreza da ilgimi çekmedi değil.
    Aynı sınıftan olmadıkları için kıyaslama yapmak ne derece olası bilemiyorum. İki araca da servis, arıza, şanzıman, yakıt vs. her yönden bakıldığında sizler ne önerirsiniz?

    Arabadan beklentilerimi de yazayım. Alacağım arabayı eşim de ben de kullanalım istiyorum. Otomatik tercih ediyorum. Tüp takılabilir olması tercih sebebi. Boyum 1.95. Gerçi bu boyla anca SUVler kurtarır beni ama yine de ferahlık da bir nebze önemli.

    Teşekkürler.
  • yol tutuşta subaru ,sorunsuzluk ikisi de, güvenlik subaru, yakıt jazz, lpg uyumu herikisi de (jazz vtec motordur heralde bir adım önde belki), iç hacim yüksek olduğundan jazz,bagajı bilmiyorum..böyle yani..biz ille de güvenlik dedik ille de yol tutuş dedik imprezayı aldık..seçiminiz size hayırlı olur inşallah..
  • Çok net ve faydalı bir özet olmuş. Çok teşekkür ederim.
  • Merhaba,

    Ben İstanbul'dan yazıyorum ve bende bir Subaru İmpreza 1.5R AWD sahibiyim. Ben bu araca binmeden önce BMW 7.28il kullanıyordum ve Subaru'yu alırken açıkçası bende çok tereddütte kaldım. Ancak arabayı aldıktan ve bir süre kullandıktan sonra fikrim çok değişti. Aracın çekişi olsun konforu olsun gayet güzel. Araç için birazda para harcamayı düşünürsen mükemmel görünümlü bir araca sahip olabiliyorsun. Örneğin benim aracımda ihtiyaç olmamasına rağmen kule gergisi var. aracın üzerinde 18 jant var. Dediğim gibi mükemmel kullanıma sahip keyfili bir araba.

    Ama malesef aracımı sağlık sorunları nedeni ile satmak durumdayım.

    Aracın ilanı sahibinden.com'da mevcut. Linki de aşağıda paylaşıyorum.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-sahibinden-subaru-impreza-1.5-awd-lpg-li-4-x-4-176491742/detay

    Araç bir galeri'de gözüküyor ancak galeri eşimin kardeşinin. Araba İstanbul Kağıthane'de. İlgilenen arkadaşlara fiyat konusunda yardımcı olabilirim.

    Saygılarımla

    Cenk
     SUBARU IMPREZA 1.5 AWD




  • ahmet0616 Uzun süre Jazz kullandım. Satmadan önce çok da memnundum. Şimdi de İmpreza arayışı içerisindeyim. Şu an 1.8 civic HB kullanıyorum. Kısaca Jazz dan bahsedecek olursak.. Kullanımı son derece kolay, sürüş pozisyonu yüksek olduğundan bayan için ideal sürtme olaylarını minimize edersiniz. Bence I-shift şanzımandan uzak durun. Bayan için kullanımı zor. CVT şanzımanların geriye kaydırma olayı da yok. Amortisörleri sert, yakıt tüketimi gayet iyi,içi oldukça geniş. Şehir içi için ideal ama şehirlerarası yolda yorucu olabiliyor. Ayrıca virajlı yollarda yanlardaki paneller kalın olduğu için görüş kötü. (Not: Tercihiniz Jazz olursa kesinlikle siyah renk almayın. Haftada 2 defa yıkatırım taş izlerini de dert etmem diyorsanız sorun yok. )

    Forumdan aracını satmayı düşünen olursa almayı düşünebilirim. :)

    İstanbul içi
    2008 ve üzeri
    Kesinlikle Otomatik
    Çok km yapmamış ve yorulmamış olmak kaydıyla.

    Saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metafor3441 -- 8 Ekim 2014; 22:46:43 >




  • Arkadaşlar ilk önce merhaba bugün bende 2008 model 1.5 AWD otomatik alarak aranıza katıldım...Önceki aracım 307 xt premium idi, ilk izlenim olarak gömlek değiştirmiş gibi hissettim gerçekten arada bariz fark var 250 km yol yaptım yolun 125 i otoban 125 i bol iniş çıkış ve keskin virajlar otobanda belki 307 biraz daha konforlu ve sessiz gibi ama ikinci 125 lik dilimde subaru bariz farklı..araçta tüp yok full depo yola çıktım 200 km direk uzun yol diğer 50 dur kalk şehir trafiği tam yarım depo ve ekran 7,8lt / 100km normalmi sizce .. Tüp taktırmayı düşünmüyorum fakat tecrübeye saygım tavsiyeye algım vardır :)
    Birde arabaya ilgili aksesuar alabileceğim bi adres tavsiyeniz varmı ( Kauçuk pas pas v.s )
  • Ankarada 1.5 manual vites. 40000 km de buldum ve aldim 1 aydir kullaniyorum araci.en son rover 416 vardi o da benzinliydi ayrica hanimda 2010 civic var otomatik.impreza ile hergun 130 km yol yapiyorum,kullanim zevki hondaya yakin ancak 4 cekeri kullanirken hissediyorsunuz ve acayip bi duygu.honda gibi sorunsuz bi araca benziyor.arac cok garip bir arac on konsola isik koynamislar lakin silecek isiticisi var.cins arac boyle olur.50000 bakimi 500 tl civarinda parcasi bulunuyor aracin kesin yakit olcumunu 1 aydir hergun kontrol ettim sonuc sehir disi 36 kurus sehir ici 50 kurus lakin ben fazla zorlamam yani 3000 deviri gecmem aracin tek kotu yani simdilik yokuslarda yigilip kaliyor 4 cekere kufur ediyosunuz kala kaliyor bu arac bir aile arabasi sonuc olarak modifiyede etseniz yaris arabasi degil yoksa mutsuz olursunuz.kisi bekliyorum performansina gore karar verecegim bu konforun bir anlami var mi diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar maddi sebeblerden dolayı aracı satışa çıkardım.İlgilenen olursa link aşağıda.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2009-subaru-impreza-elegance-55000-km-de-190380046/detay/
  • Subaru impreza almayı düşünüyorum lütfen bana ulaşabilirsiniz bütçemiz 30.000 civarı
    kart kullanarak biraz daha yükseltebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oncelikle merhabalar,

    Arkadaslar kis geciyor kimseden ses soluk yok konuyu oldurmeyin bence subaru alacaklara guzel bir paylasim olmus elinize saglik. gerci ben araci aldiktan sonra gordum ama :) esim icin honda civic bakarken 2007 model impreza sports wagon aldim. uzun sure cok farkli araclar kullandim lakin subaru gercekten farkli iyikide almisim diyorum :) ozellikle kisin cok keyifli uzun surede allah nasip ederse binilir. iyi forumlar herkese..
  • Arkadaşlar bu el freninin yanındaki kol ne işe yarıyor..
     SUBARU IMPREZA 1.5 AWD

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.