Şimdi Ara

Subaru forester kullananlar.. (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
67
Favori
415.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Subaru forester 2015+ için cam kaldırma, ayna katlama ve sunroof kapatma kiti hazırdır. İlgilenen arkadaşlar bana özelden yazabilirler. Levorg aracımda modülün nasıl öalıştığını gösteren videonun linki :https://www.youtube.com/watch?v=TPjFxCZFRyE

    Aracı kilitlediğinizde açık kalan camlar otomatik olarak kapanacaktır, sunroof ta kapanır. Aynalarda katlanır. Modül tamamen tak kullan olarak tasarlanmıştır. Aracın orjinal kablolarına kesinlikle zarar vermez. Kendiniz 10 dakikada montajını yapabilirsiniz.
  • Yok mu 2006-2008 model forester satan? Yeter bırakın birazda biz binelim.
  • 2013 forester xt ile aranıza katıldım buda benim tosunun 0-160 hızlanması..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nzferby -- 31 Mayıs 2017; 13:34:11 >
  • 2014 2.0 XT AWD benzinli aracımızı satıyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the wade

    Aracımız satıştadır

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-subaru-forester-2.0-xt-240-hp-premium-full-dolu-kazasiz-boyasiz-451568964/detay/

    Gayet temiz araç yeni sahibine şimdiden hayırlı olsun , fakat ilanı yanlış kategoride açmışsınız(2.0 premium ) özellikle XT arayanlar sizin ilanınızı bulmakta zorlanır.




  • Kasa değişikliği yakın zamanda gelir mi?
    Çok beğendiğim bir araçta biraz daha değişiklik bekliyorum.
    Türkiye'de satılan modellere gelmedi sanıyorum halen eyesight?
  • creatures C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, benimde yakından takip ettiğim bir araç ancak en iyi ihtimal bu sene sonu tanıtılsa 2018 sonu türkiyeye gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 395966115 arkadaslar bu aracı almak istiyorum. Artı ve eksi yönleri nelerdir bilmiyorum. Suw araç kullanmak istiyorum ve doğuya tayinim çıktı. Araştırdım subaru da karar kildim2 fakat ustalara sormak istedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlan numarasi malum siteye aiittir. Yazmayı unutmuşum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 forester'ın 17'' janta uyumlu balatası ne kadardır bir fikri olan varmı piyasada çeşit çesit balata var hangisi uyumludur bulmak zaman alacak gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crabian

    2015 forester'ın 17'' janta uyumlu balatası ne kadardır bir fikri olan varmı piyasada çeşit çesit balata var hangisi uyumludur bulmak zaman alacak gibi.

    2013 foresterin ön balatalarını geçen ay önce sanayide değiştirdim TRW marka 240 TL(Ankarada başka balata yok terk marka dışında). Araç tam durmaya yakın ses yapınca 1 hafta içinde çıkartıp serviste orjinal taktırdım 599 TL. Ustalar 1 ay falan bekleseydim o sesin gideceğini söylese de balata sesine tahammulum yok. Janta göre balata olmaz. Bu balata zaten ipmreza outback vs ile aynı.
  • Eyesight lı forester satışa sunulmuş...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sitesine gore sadece 150 beygir benzinli premium modele gelmis. digerlerinde yok.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle gerçekten. Tüm modellere neden getirmiyorlar anlayamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010-2011 model otomatik forester alma düşüncem var, performansı nasıldır, yakıt tüketimi ne seviyede, lpg uyumu iyimi sıkıntı çıkartıyormu,malzeme kalitesi nasıl,kronik sorunları var mı, 4 ileri vitesli olması iyi mi kötümü artık 7-8-9 vitesli araçlar var,tavsiye edermisiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lawyer22

    Öncelikle hayırlı olsun.
    Ancak bir araçta bu kadar şikayet hiç normal değil. Umarım şikayetleriniz bir an önce giderilir. özellikle bagaj-radyo teyp konusunda kullanım hatası yok ise gerçekten can sıkıcı.
    Araç çalıştığında meydana gelen titreme normaldir, eğer aracınızı uzun süre kullanmıyorsanız ilk çalıştırma halinde aracın 2000 devir çevirmesi ve hafif titremesi normal ki aracın boxer motor olduğunu da unutmayın.
    Klima sistemi bir arıza değil, benim aracımda da öyle. Mantığı şu: aracın içi çok sıcak(ya da soğuk) ise aniden içeriye verilen hava buharlaşmaya neden olacaktır.
    Motor-performans olarak aracınızın fabrika verisinde maksimum hızı 192 km/h iken 180 km/h görmeniz normal, alt viteslerde daha devirli döndürürseniz biraz daha artar hız ki zaten trafik kurallarını da dikkate alarak denememenizi tavsiye ederim.
    Yokuş aşağı gaza basmazken gördüğünüz veri benim Subaru'da olmuyor hatta dizel ceed aracımda oluyor. Araç yokuş aşağı gitse dahi motor çalışıyor ve bu nedenle de sarfiyat oluyor kimi araç ekranında tüketim yok diye gösteriyor olsa da gerçeklikte bir tüketim var.
    Aracı 140 km yi geçmekte zorlandığı için "çöp" olarak nitelemeniz bence araca dair beklentilerinizi yanlış konumlandırmanız ile alakalı.
    Bütün bunların yanı sıra foruma girdiğiniz gün ve ilk mesajınızda bir araca çöp demenizi de düşündürücü buluyorum. keşke aldığınız aracı o kadar para vermeden önce iyice araştırsaydınız. CVT şanzımanın özellikleri-motor performansı gibi. Böylece araç alımı yapacağı esnada bu foruma bakarak fikir edinmek isteyen kişileri de yanlış yönlendirmemiş olurdunuz.
    Yine de


    sen bide kendine subaru kullanıyorum mu diyorsun titreme normal diyor




  • Boxer motorlar soğuk başlangıçta hafif sallama yapar doğrudur, hatta sıcak motorda vites boştayken gaz verirseniz yine yapar, haifiçe arabayı sallar. Kullananlar bilir, kullanmayanlar bilmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SolidCerberos

    Boxer motorlar soğuk başlangıçta hafif sallama yapar doğrudur, hatta sıcak motorda vites boştayken gaz verirseniz yine yapar, haifiçe arabayı sallar. Kullananlar bilir, kullanmayanlar bilmez

    hiç ileri geri konuşmaya gerek yok sizin arabalar bozuk bakmıyorsunuz abeyimde var belki 10 senedir kullanıyor 300bini geçti bende bindim zaman hiç kıpırdadığını görmedim arabada at gibi ben bilmem kaçıncı araba değiştiriyorum arızasıda oldu ne oldu bu aldığı günden beri yağ değişti hala kullanıyor beni öldürür değiştirmeye gerek yok diyor hala da lüks araba jip olduğundan arkadaki adamda rahat öndekide uzun yolada gittik yormadı amarikan jipi gibi boyun ağrısıda etmedi herşey var içinde araba benim sıfır arabalarımdan daha lüks sessiz sakin basınca gitmem demiyor
    daha titrediğini duymadımda görmedimde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydarkarapuar -- 8 Eylül 2017; 14:13:25 >




  • Bende 2015 model 2.0 TD Forester var. Havalandırma sistemi ile ilgili iki tane sıkıntım var.

    a. Havalandırma sistemi kapalıyken de araç ayaklara üfleme yapan kısımdan dışarıdaki havayı içeri almaya devam ediyor. Haliyle aracın hızı az iken bunu hissetmiyorsunuz, ama hız arttıkça içeri giren hava miktarı da artıyor. Başka bir forumda buna benzer bir sorundan bahsedilmiş, çözüm için de havanın içeride sirkülasyon yapmasını sağlayan düğmenin sürekli açık tutulması önerilmiş. Ancak benim bir önceki aracım 2014 model XV idi. Onda böyle bir şeyin olduğunu hatırlamıyorum. Her iki model de aynı havalandırma sistemini kullanıyorlardır diye tahmin ediyorum.

    b. Klima açık, dereceyi 20 ve üstüne ayarlandığımda, ve üfleme yönü sadece ayaklara doğru olduğunda üflenen hava soğuk olmuyor. Araç, dışarıdaki havayı olduğu gibi üflüyor. Dereceyi 19.5 ve altına ayarladığımda, veya dereceyi değiştirmeden üfleme yönünü hem ayak kısmına hem de cama doğru veya yüze doğru ayarladığımda üflenen hava soğuk oluyor.

    Bu sıkıntıların biri ya da ikisini birden yaşayanınız oldu mu? Olduysa çözebildiniz mi? Öneriniz ne olur?




  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.