Şimdi Ara

ŞUANA KADAR ALDIĞINIZ EN İYİ TTNET İKNA KAMPANYALARI (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.042
Cevap
82
Favori
212.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 16Mbps, 50 GB AKN, 24 Ay taahhüt, Alo 250 = 50 TL
    (40 lira internet + 10 lira telefon)
    Aylık tarife fiyatı = 96 TL - İndirim bedeli = 56 TL - Aylık Kampanyalı Fiyat = 40 TL

    Müdürlüğe gidip iptal bölümünden aldım bu fiyatı.
  • turnasuyu T kullanıcısına yanıt
    Kampanyanın adını yazabilir misin? Bana da aynısı için 81 lira dediler yalın olarak. Kampanya adı "Hızını Katla" demişlerdi ama internette 50mbit en az 86,9 lira görünüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuttymarknutter -- 25 Aralık 2018; 17:7:35 >
  • Bana 50- mbps 100 akk 81 tl yenileme sundular daha iyi teklif alan varmı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hhuctas H kullanıcısına yanıt
    valla bana o sunulsa direk geçerim ya AKK kalktı zaten benim paket 107 TL 100GB AKK lı olan ayrıca EK AKN alıyorum o şekilde 107 oluyo
  • Reaktans kullanıcısına yanıt
    16Mbps 100 gb Akn Alo 250 bugün 70 TL. Teklif verdiler kabul etmedim. Sizinki gibi yaptırsam kabul ederler mi acaba ? Zaten Akn kalkamıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veysel_444 V kullanıcısına yanıt
    Aksamlari hiz dusme sorunu olmasa bende kabul edecegim ama sorun oluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakkin

    16Mbps 100 gb Akn Alo 250 bugün 70 TL. Teklif verdiler kabul etmedim. Sizinki gibi yaptırsam kabul ederler mi acaba ? Zaten Akn kalkamıyor mu?
    Evet akn, kota, hız düşümü olmayacak. Gitmeden önce ttnet'i arayıp kampanya sorguladım. En iyi teklifleri 72 tl olmuştu.
    İptal masasına giderken 60 tl gibi bir teklif sunarlar en iyi diye düşünüyordum. 50 tl diyince şaşırdım ve kabul ettim.
  • onlar beni değil ben onları ikna etmeye çalışıyorum resmen
    35mb 50 gb 75.90 tl+100dk telefon ile 83 e geliyor
    50 mb 100gb telefon ile birlikte 107 tl
    oha
  • hhuctas H kullanıcısına yanıt
    artık o kadara da katlanmak lazım kullanıcı çok ya TTNET ondan normal bide gece yükleniyolar ama AKK tamamen kalktı ya o yüzden gece yüklenme çok olmaz isteyen istediği saat indirebilir ondan gece abanma olmaz yani bence kabul et
    bana da mesela 50MBİT ve yanında tivibu falan 90TL falan deseler direk kabul ederm ya :D
  • Nuttymarknutter kullanıcısına yanıt
    İnternette vefa kampanyası-ikna diye geçiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar NetSpeed kullanıyorum oradaki paketler değişeceği için TurkTelekomdan fiyat aldım. 4 Mbit 20 AKK (Ama AKK yılbaşından sonra kalkacak dedi eleman). Bu fiyata modemde dahil. 24 ay sözleşme. Film felan indirmiyorum. İş görürmü ne dersiniz arkadaşlar ?

    Bu fiyata alınırmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nuttymarknutter

    Kampanyanın adını yazabilir misin? Bana da aynısı için 81 lira dediler yalın olarak. Kampanya adı "Hızını Katla" demişlerdi ama internette 50mbit en az 86,9 lira görünüyor.
    İnternette vefa kampanyası-ikna diye geçiyor. Tivibu süper paketi de 15 tl den veriyorlardı bu kampanya dahilinde isterseniz.
  • 2019 yılı mart ayına kadar taahhüdümün olduğu ve aylık 54 TL ödediğim kampanyada bir hafta önce beni taahhüdümün bitmesine daha 3 ay varken aradılar. Yeni kampanya teklif ettiler. Eski kampanya nedeniyle ceza, cayma bedeli ödeyeceğimi söylemediler. Yeni kampanya 24 aylık 58 TL 24 mps kabul ettim. 2 gün önce online işlemlerden güncel faturamı kontrol ettiğimde 285 TL gözüküyordu.(fatura yazılı olarak henüz çıkmamış ocakda çıkacakmış, sadece tutar olarak gözüküyor.) Bugün kontrol ettiğimde güncel fatura tutarı 470 TL'ye yükselmiş. Ocak 2019'a kadar fatura tutarı 700-800 TL.yi bulur ; benim ocak ayında ödeyeceğim fatura bu kadar yüksek mi olacak ? eğer öyleyse insanların parasını böyle onları yanıltarak aldatarak almanın telefon bu dolandırıcılıkdan, soygundan başka birşey değil.Çünkü taahhüdüm devam ederken beni yeni kampanya için arayan, cayma, ceza bedeli ödeyeceğimi söylemeyen onlar.Şimdi sanki eski taahhüdümden ben caymışım gibi cayma-ceza bedeli içeren fahiş faturalar düzenliyorlar. Taahhüt vermeden bunları da düşünün. Haram zıkkım olsun bunlara.




  • Taahhüt bitmesine 11 ay var daha.Geçenlerde taahhütü uzatmak için telekom ofisine gittim.Bana ikna kampanyasında olduğunuz için burada işlem yapamıyoruz çağrı merkezini arayın dediler.
    Hakikaten uygulama böyle midir yoksa beni başından mı savdı oradakiler?
    Benim bildiğim çağrı merkezinin yaptığı bütün işlemleri telekom ofisindekiler de yapıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apollo34

    2019 yılı mart ayına kadar taahhüdümün olduğu ve aylık 54 TL ödediğim kampanyada bir hafta önce beni taahhüdümün bitmesine daha 3 ay varken aradılar. Yeni kampanya teklif ettiler. Eski kampanya nedeniyle ceza, cayma bedeli ödeyeceğimi söylemediler. Yeni kampanya 24 aylık 58 TL 24 mps kabul ettim. 2 gün önce online işlemlerden güncel faturamı kontrol ettiğimde 285 TL gözüküyordu.(fatura yazılı olarak henüz çıkmamış ocakda çıkacakmış, sadece tutar olarak gözüküyor.) Bugün kontrol ettiğimde güncel fatura tutarı 470 TL'ye yükselmiş. Ocak 2019'a kadar fatura tutarı 700-800 TL.yi bulur ; benim ocak ayında ödeyeceğim fatura bu kadar yüksek mi olacak ? eğer öyleyse insanların parasını böyle onları yanıltarak aldatarak almanın telefon bu dolandırıcılıkdan, soygundan başka birşey değil.Çünkü taahhüdüm devam ederken beni yeni kampanya için arayan, cayma, ceza bedeli ödeyeceğimi söylemeyen onlar.Şimdi sanki eski taahhüdümden ben caymışım gibi cayma-ceza bedeli içeren fahiş faturalar düzenliyorlar. Taahhüt vermeden bunları da düşünün. Haram zıkkım olsun bunlara.
    Bugün aynısını ben yaptım ve müşteri hizmetlerinde ki kişiye bak dedim ben taahhüdü yarıda bıraktığım diye ceza kesilmeyecek değil mi ? hayır dedi. Emin misiniz, şimdi ben bu tarifeye geçeceğim dedim. Eğer ceza ödeyeceksem kabul etmiyorum, ödemeyeceksem kabul ediyorum dedim.

    Ödemeyeceksiniz, öyle bir durum olduğunda itiraz edersiniz ve bu kaydı gösterirsiniz, suç bana kalır, ben bu durumdan sorumlu olurum dedi.

    Peki diyerek kabul ettim. Bakalım uğraştıracaklar mı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cogman

    onlar beni değil ben onları ikna etmeye çalışıyorum resmen
    35mb 50 gb 75.90 tl+100dk telefon ile 83 e geliyor
    50 mb 100gb telefon ile birlikte 107 tl
    oha
    Bugün pazarlığa oturdum. 35mbps 50gb + konuş öde 78TL'ye aldım.
  • Biraz önce çağrı merkezinden 11 aylık taahhütü kalan 35 mbps 100 gb akn (alo 250 dk bedava) 76 TL olan hattımı yine 35 mbps 50 gb akn alo konuştukça öde 76 TL olarak 24 ay olarak değiştirdim.
    Fiyat aynı kaldı alo 250 dk bedavam gitti ancak taahhüt 11 aydan 24 aya uzadı.
    Bilmem yanlış mı yaptım?
    Ceza,cayma bedeli çıkmaz denildi.Bakalım göreceğiz.
    Tarifenin adı "Hesaplı Evde İnternet Devam Kampanyası".



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 26 Aralık 2018; 16:15:13 >
  • 54 TL.den taahhüdüm devam ederken 58 TL.den 24 aylık yeni kampanya taahhüdü verdim. Benim gibi yeni kampanya taahhüdü veren arkadaşlar online işlemlerden güncel fatura tutarına bir bakar mısınız ? ben bir hafta önce baktım 285 TL idi şimdi 470 TL olmuş, 2019 ocak ayında 700-800 TL.yi bulur.Bu güncel fatura tutarı niye sürekli artıyor ? ocak ayında ne kadar fatura ödeyeceğim ? bu güncel tutarları mı ödeyeceğim bilgisi olan var mı ? ttneti aradığımda ocak ayındaki fatura çıkmadan birşey söyleyemeyeceklerini söylüyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo34 -- 26 Aralık 2018; 16:27:52 >
  • 24 mbit 35 akn tivibu iptv 60 TL önerdi. Uygunsa yarın kabul edecegim. Ne dersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnderT O kullanıcısına yanıt
    Tivibu giriş(aile) paketi herhalde öyle bile olsa foxlife, history, discovery, natg, 24 kitchen, nicktoons gibi kanallar var bu paketin içinde tek sıkıntı hd için +5 TL daha istemeleri. En güzel özelliği seç izle özelliği ve 1 haftalık yayınları geri izleyebilmeniz. Güzel fiyat vermişler yanında tivibu go da vermişlerdir muhtemelen pc ve telden girip tv izleyebilirsiniz saçma sapan sitelerden izlemektense.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.