Bildirim
Şu vücut aşağı yukarı kaç ayımı alır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şuan ki vücudunun bir fotoğrafını koyda tahmini olarak söyleyelim -
1 saate yaparsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zorlasan yarım saate yaparsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olabildiğince zorlarsan şu anda yaparsın. -
hani nerde vücut -
1 yıl düzenli çalışma ile olur
Ya konuyu açan arkadaş kendi fotonu koydunmu ki soruyorsun ne kadar sürede olurum diyorsun. Ne adamlar var birde bu kadar sürede yaparsın demişler...
175-180 boy 65 kilo zayıf ektomorf ( varmı böyle bişey bilmiyorum ama ) vücuda sahip biriyim işte.Fotoyu anca yarın atabilirim.
9-12 ay civarında yapılabileceğini düşünüyorum. ancak koldaki o kas kütlesi yapilabilir mi emin değilim.Fotoğraf çekim açısı vücudu göstermeye uygun değil eleman size zayıf gelmiş olabilir.Işık olaydı görülebilirdi.
o boy ne la ben 175 hemde 180 cmmisin? bende 174sün -
Hocan iyiyse 6 ayda yaparsın değil ise 1 sene -
175-180 cm arasında bişeyim işte hocam.Minimum 175 cıkıyorum, eczanede falan 179 çıktıgım oluyo bende tam bilmiyorum diye 175-180 arası yazdım.
quote:
Orijinalden alıntı: TechR
175-180 cm arasında bişeyim işte hocam.Minimum 175 cıkıyorum, eczanede falan 179 çıktıgım oluyo bende tam bilmiyorum diye 175-180 arası yazdım.
Bu vücut değilki giydiği elbise içinde kaybolmuş kaplayamamış ne vücudu 1 saate yaparsın
4 yılını alır ??!
Kardeş vücut nerde bu ne la hedefin buysa başlama salona
Vücut gayet iyi duruyor, fit gözüküyor.İstesemde hayvan gibi olamam zaten.Cok mu zayıf?
TechR ciddiyim bak zaten önceden de spor yaptım falan diyodun burda , zaten buna yakınsındır git bi ışıgın karşısında fotoğraf çekil . Bundan çok farklı değilsindir . İstersen buraya da at fotoğrafını ona göre söyleriz yine de .
65 kiloyum hocam nasıl bu adama yakın olucam? Adamın kollar falan cok iyi duruyo.Bu vucut yeterli degil mi benim icin gayet yeterli tisortler falan ustumde guzel dursun yeter bana.
Yavaşça nicki okuyun ve sekmeyi kapatın.
Benzer içerikler
- koridor barfiks demiri tavsiye
- kreatin ishal yaparmı
- tek bölge antrenman programı
- kreatin her gün kullanılır mı
- protein tozu gaz yapar mı
- ev tipi koşu bandı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X