Şimdi Ara

Su Tesisatından Anlayan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evimizin tesisatında bir sıkıntı var, yardımcı olabilecek kişiler varsa çok sevinirim. Hemen sorunu anlatayım.

    Çamaşır makinesi ev küçük olduğundan ötürü banyo içerisinde değil. Banyo kapısının hemen yanında. Gideri de zaten ona göre yapılmış. Çamaşır makinesi banyo kapısının hemen girişinde demiştim ya. Ona göre düşünecek olursak banyonun iç kısmında da yerde bir gider var. Yerleri yıkarsak sular gitsin diye. Neyse, bu eve taşındık, 5 ay kadar geçti, eve daha önceden kimse oturmadı, yeni ev, ilk oturanları da biziz. Gel zaman git zaman yerde su olduğunu fark ettik banyoda. Meğerse çamaşır makinesi pis suyu akıtınca o banyonun yerindeki gider kısmından çıkıyor su. Bütün suyu bırakınca çamaşır makinesi, suyun tamamı olduğu gibi banyoda, yerdeki giderden geri çıkıyor. İşin komik yanı sadece çamaşır makinesinin suyu değil. Dün karşılaştım, yüzümü yıkıyordum lavaboda sabunla. Gözlerim sabunlu olduğu için görmedim, sabun lavabodan kayıp lavabonun deliğini tıkamış. Haliyle su da yükseliyor lavaboda ama görünce önemsemedim. Sabunu alırım akar gider dedim. Bir baktım yine aynı şekilde banyonun yerinden su çıkıyor. Her yer ıslanıyor, banyo paspası hep su oluyor.

    Buradan aklıma gelen ilk şey gider tıkanmış olabilir ama nasıl tıkanır? 3 defa birer şişe Mr.Muscle'ın lavabo açından döktük işe yaramadı. Ne yapmalıyız??

    Edit: Düzeltme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim -- 10 Ocak 2013; 11:26:59 >







  • anlattığına göre giderin direnajında sorun olabilir umarım fayansları kırdırmak zorunda kalmazsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.