Muhtemelen faiz kararı ertelenecek gibi. Benim için durumlar ekstra zor geçecek bir yandan iş değiştirme durumu bir yandan aile baskısı bir yandan yatırımlara sahip çıkma bir yandan toki arsası. Tonla şeyle cebelleşeceğim. Düşüşler elbet gelebilir boğa sezonunda fakat ben burada en kötüsüne hazırım! Yatırım tavsiyesi değildir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 28 Mayıs 2025; 21:51:32 > |
Şu Son 6 Ay Çok Kritik Geçecek

-
-
Ne kadar paran var 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir L200 veya hilux alacak kadar var rahat .
-
Oo iyi iyi neden araba almıyon sonra kız ayrılınca araba istedi diyon 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tokiden müstakil arsa var İstanbulda. Ona parayı saklıyorum ev yapılacak oraya, daha kriptolar istediğim seviyeye gelmedi. Arabayı alıp nereye koyacağım?
Beni bir araba için terk edecek birisi için zaten değmezdi. Önemli olan zor zamanlarımda yanımda duracak birisi olmasıydı o kendi tercihini yaptı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 28 Mayıs 2025; 22:25:10 > -
Arsayı nasıl aldın ucuza mı geliyor öyle bi de ne imarı var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Faizler eylülden önce zor indirim
-
Kurallı satış projesiydi. Fakat ben bir taktik izledim. Bunca zamandır neden düşük maaşla çalıştığımı sanıyorsunuz? Asil hak sahibiyim.
Ortalama benim beklentim 7.000.000 TL ile 4.000.000 civarına ev ile berabere denk gelecek.
Plan tıkır tıkır işliyor.
Bana düşük zekalı diyenler zekamı çok hafife alıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 28 Mayıs 2025; 22:49:42 > -
Kaç bin dolara aldın knk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haziran olsaydı biraz daha rahatlardım. Aile evinden erkenden çıkardım şimdi iş değişene kadar bir sürü küfür vs yiyeceğim. O biraz sıkıntı işte...
-
Sözleşmeyi bekliyorum hocam. Fiyat verecekler bana fakat benim beklediğim fiyat bu aralıkta olacak tahmini.
-
Adamlar ana muhalefet gibi
-
Amuda kalkıyor powell efendi...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X