Bildirim
Şu sahnenin güzelliğine bakar mısınız
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Azrail böyle gelmez ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Cennet ucuz Cehennem lüzumsuz değil -
Kaç defa karşılaştınız
_____________________________ -
İnsan suretinde gelmez yani demek istedim, geldi mi bir çırpıda ruhu alır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Cennet ucuz Cehennem lüzumsuz değil -
Bilmiyorum, zamanı gelince öğreniriz
Yaradan neden can almaya Azrail’ e görev verdi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
www.yeniakit.com.trAzrail niye ölüm meleği olarak seçildi?https://www.yeniakit.com.tr/haber/azrail-niye-olum-melegi-olarak-secildi-137560.html
İnsanın içini ısıtan bi diziydi bu.
_____________________________ ...ve maymun kafeste olduğunu anladı. -
Diziyi izlemedim ama bu sahne final bölümündenmiş ve rüyaymış. Senarist olsam diziyi böyle bitirirdim. Bu arada azraili oynayan da hem bu dizinin hem kurtlar vadisinin senaristiymiş.
Dizi fena değildi hocam. Benim arkadaş o dizinin çekildiği sokakta oturuyordu. Semt olarak çok güzel bir yer. Yazları sahilde oturur çay içerdik. Coğrafyası güzel olan yerin insanı da güzel oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ...ve maymun kafeste olduğunu anladı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt