Şimdi Ara

Su matarası öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu matarası alıcam fakat hangi marka iyidir bi fikriniz var mı bazıları çok pahalı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• cam şişe al geç.

• al ucuz birşey gitsin. alt tarafı matara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbirini önermem. En iyisinden tut en kötüsüne kadar tümü ağzı kapalı kaldığında koku yapar. İyileri biraz daha fazla dayanır sadece. Yok illa alacagim diyorsan termos almanı öneririm. Koku yapmıyor termoslar kolay kolay. Üstelik sıcak soğuk içecekleri muhafaza etmen de cabası. Hiçbir özelliği olmayan mataraya çok para vereceğine git termos al derim.

• BF.Skinner kullanıcısına yanıt
    Hocam termos için önerdiğiniz bi ürün var mi yoksa ucuz bi tane alsam da olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: merhabadünya1

Hocam termos için önerdiğiniz bi ürün var mi yoksa ucuz bi tane alsam da olur mu?
    İyi marka olarak Stanley
    Ortalama olarak contigo
    Giriş seviye olarak başta decathlon, cooker, penguen

Alınabilir. Cooker, penguen altına düşme. Çöpe atarsın paranı.

Teşekkürler hocam Stanley almayı düşünüyorum 😊

Çocuğa iyidir diye Contigo almıştık, o da dayanmadı. Stanley'i de çocukla beraber göndermeye korkuyoruz, arada bir yerlerde unutuyor çünkü :D

• quote:

Orijinalden alıntı: trkgncr

Çocuğa iyidir diye Contigo almıştık, o da dayanmadı. Stanley'i de çocukla beraber göndermeye korkuyoruz, arada bir yerlerde unutuyor çünkü :D

🙂 termoslar bayağı hassas oluyor. Bende contigo var memnunum. Termoslari marke fark etmeksizin darbelerden korumak lazım. İki tabaka arasındaki yalıtım bozuldu mu işi biter.

Bizimki düğme yerinden gitmişti. Çocuk kullanınca tabi kırılma ihtimali artabiliyor :) Yoksa gayet sağlam görünüyordu.

• Kendime Amazon da satılan Chilled Thermavac aldım, birkaç gündür kullanıyorum, şimdilik sorunsuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.