Şimdi Ara

şu linnes sabriden iyi diyen futbol izlemesin (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Madem futboldan anlamıyorsun git biraz istatistik bak ha buna yetersiz diyebilirsin o zaman görüntülü analizlere bak ve futbol bilgisi edinmeye çalış.

    Günümüz futbolunda bek nedir,ne işe yarar hangi özelliklerinin önemli olduğunu öğren.

    Sonra da git Linnes'in oynadığı maçları tekrar izle.

    Blok!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nesi var la adamın gayet güzel işini iyi yapmıyan %100 veren adam hızlı çabuk vs idare eder oyuncu gs için yeter işte daha ne olcak adam'dan tam kuzey iklimi oyuncusu oldugu belli işini yapmaya çalısıyor bence kötü felan değil asla
  • tarık çamdal > sabri bile olabilir
  • Ben Sabri'yi severim. Harbi Galatasaraylıdır. Canını dişine takar. Sahada verebileceğinin en iyisini vermeye çalışır her zaman. Kaç kere yedek kalmıştır bir heves alınan sağ beklerin arkasında bir kere gıkı çıkmamıştır. Düzgün ve pozitif bir insandır. Kendine iyi bakar. Mesleğine saygısı vardır. Kendiyle dalga geçebilecek kadar olgun adamdır. Aşırı hırsından dolayı saçmalayabilmesi ve yeteneğinin kısıtlı olması da sorunlarıdır. Bakın hiç yeteneksiz demiyorum. Belirli bir düzeyi vardır Sabri'nin ve onu vermek için canını dişine takar.

    Biz millet olarak illa bir kıyaslama üzerinden övme veya yerme işini yapıyoruz. Buna da karşıyım. Şino çöptü Belhanda kral ya da tam tersi. Sabri şöyle Linnes böyle. Ben genel olarak bakmanın daha bütünsel ve faydalı olacağı inancındayım.

    Sabri bana göre kaldığı yıllar içinde parasını son kuruşuna kadar hak etti. Kimler ne paralar alıyor 3 büyüklerde. Bu adamın fayda/maliyet oranı gayet olumluydu bana göre.

    Gelelim Linnes'e. Ben çok beğeniyorum. Futbol mentalitesi ve fundementali sağlam bir oyuncu Linnes. Çok çalışkan bir adam. Takımın bir parçası olma bilincinde. Elinden geleni yapıyor. Hiçbir zaman salmıyor. Yedek de kalsa, orijininden bambaşka bir görev de verilse sızlanmıyor. Süratli. Yardımlaşıyor. Profesyonel. İşinde gücünde ve çok düzgün bir adam. Mariano'yu da seviyorum. Çok teknik. Pek problemli gözükmüyor karakter olarak. Ama biraz Güney Amerikalılık var damarlarında. Hafif vurdumduymaz. Bu yaratıcılığın, tekniğin birçok futbolcudaki götürüsü. Terim bence daha bir nasıl diyeyim, tabiri caizse Nazi askeri gibi görev adamı istiyor. Linnes daha bir o yapıda. En sorunsuz bölgemizin(eğer Mariano küsmezse) sağ bek bölgesi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

    Ben Linnes'ten çok memnunum bir Galatasaray taraftarı olarak. Elmander'e de bayılırdım. Bu tip, görev adamı İskandinavları her zaman severim. Fenerbahçe'de de Kuyt(tam İskandinav değil ama) Kenneth Anderson, Högh falan vardı. Hep faydalı olur ve parasının karşılığını fazlasıyla verir bu adamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galathian -- 27 Mart 2018; 20:7:0 >
  • Sabriyi şu takımda ki herhangi birisiyle kıyaslayan ile futbol konuşmak hata.
  • Sabri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linnesle Sabri'yi kıyaslayan insanda irade eksikliği ararım.
  • Linnesin göbeğinin olmaması bile sabriden iyi olduğunun başlıca bir sebebidir . liseli dolmuş buralar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.