Şimdi Ara

ŞU HAZIRLIK İŞİNİ BİRİSİ AÇABİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN MATEMATİK BÖLÜMÜNEBÖLÜMÜNE GİDİCEM HEMEN HEMEN HER ÜNİVERSİTE SINAVA GİRİYORSUN BURDA SANA NE SORUYORLAR? BİDE KTÜ'NÜN ÖRGÜNÜNDE ÖZEL KOŞULLARDA 15,17,86 YER ALIYOR AMA İ.Ö. SADECE 2.MADDE VAR YANİ İ.Ö. HAZIRLIK YOKMU?

Nazi Almanyasinda bir papazin gunlugunden; Once komunistleri goturduler‚ sesimi cikarmadim; cunku komunist degildim. Sonra sosyalistleri goturduler‚ sesimi cikarmadim; cunku sosyalist degildim. Sonra sendikacıları goturduler‚ sesimi cikarmadim; cunku sendikacı degildim. Sonra Yahudileri goturduler‚ sesimi cikarmadim; cunku Yahudi degildim. Sonra beni almaya geldiler‚ benim icin sesini cikaracak kimse kalmamisti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veteransoldier

KTÜ İÖ de hazırlık yok hocam

emin misin?

Orijinalden alıntı: asigenc_bedri

quote:

Orijinalden alıntı: veteransoldier

KTÜ İÖ de hazırlık yok hocam

emin misin?

KTÜ için eminim. Zaten ders içeriklerine bakarsan örgünlerde ingilizce dersleri var mesleki ingilizce falan. İÖ de yok. KTÜ lü bir arkadaş da yok demişti
    Nazi Almanyasinda bir papazin gunlugunden; Once komunistleri goturduler‚ sesimi cikarmadim; cunku komunist degildim. Sonra sosyalistleri goturduler‚ sesimi cikarmadim; cunku sosyalist degildim. Sonra sendikacıları goturduler‚ sesimi cikarmadim; cunku sendikacı degildim. Sonra Yahudileri goturduler‚ sesimi cikarmadim; cunku Yahudi degildim. Sonra beni almaya geldiler‚ benim icin sesini cikaracak kimse kalmamisti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.