Şimdi Ara

Şu gerçek mi? (hack)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir video dosyası eklemiştim fakat içeriğinde bir web adresi olduğundan kaldırıp yazıya çeviriyorum.

Görselde çemberler halinde tüm yeteneklerin gidiş yolu vs. yetenek kullanılmaya başlarken görünüyordu gideceği yok. Sizde oradan kaçıyordunuz henüz yeteneği görmeden. Ayrıca tüm karakterlerin vuruş mesafeleri belli oluyordu. Böyle bir hack videosuydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durruk -- 4 Eylül 2015; 13:22:04 >

• gerçekte o siteden almana gerek yok ordaki nadir ve arda kardeşlerimiz fiyatları 4-5 katına çıkardı,20tllik dropu 110 tlye falan satıyolar ayrıca eminim kardeşin oynuyodur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e1 -- 4 Eylül 2015; 13:07:38 >
  • Ayrıca "eminim kardeşin oynuyordur" nedir arkadaşım? Senin çıkarımlar yapmana gerek yok. Ne söylüyorsam onu doğru kabul etmelisin. Tanımıyorsun etmiyorsun, ne diye tahminler yürütüyorsun?. Yaptığın sanki ayıp.

Onaylama için teşekkürler.

not: videoyu kaldırayım. Hack reklamı yapmış gibi olmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durruk -- 4 Eylül 2015; 13:20:13 >
  • Hep kardeşim derler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş
  • Salaklık bende pardon. Böyle bir ortamdan düzgün mesajlar beklentisine girip soru sormuştum. Size iyi eğlenceler.
  • nerde hile hurda küfür hakaret varsa hepsinde vayne var . bi karakter bu kadar mı iğrenç olabilir. bi de kötülük avcısı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carry Horror Story

nerde hile hurda küfür hakaret varsa hepsinde vayne var . bi karakter bu kadar mı iğrenç olabilir. bi de kötülük avcısı olacak

VAYNE ÜLKÜ OCAKLARI OLARAK İP ADRESİNİ TESPİT ETTİK. PENCEREDEN KAFANI UZATTIĞIN ANDA MELİH UÇAR (27 27) (KENDİSİ VAYNE ÜLKÜ OCAKLARI SAHİBİDİR) TARAFINDAN KAFAN GÖVDENDEN AYRILICAK (27)
  • quote:

Orijinalden alıntı: adecekeri

quote:

Orijinalden alıntı: Carry Horror Story

nerde hile hurda küfür hakaret varsa hepsinde vayne var . bi karakter bu kadar mı iğrenç olabilir. bi de kötülük avcısı olacak

VAYNE ÜLKÜ OCAKLARI OLARAK İP ADRESİNİ TESPİT ETTİK. PENCEREDEN KAFANI UZATTIĞIN ANDA MELİH UÇAR (27 27) (KENDİSİ VAYNE ÜLKÜ OCAKLARI SAHİBİDİR) TARAFINDAN KAFAN GÖVDENDEN AYRILICAK (27)

blok
  • eminim kardeştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gercek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Durruk

Salaklık bende pardon. Böyle bir ortamdan düzgün mesajlar beklentisine girip soru sormuştum. Size iyi eğlenceler.

Salaklik degil de tecrubesizlik.
    Burada duzgun soru sorulmaz trollenir.
    Bu arada ben faker

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.