Şimdi Ara

Şu geometri için biri tavsiye versin valla kesicem kendimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek bildiğim şey üçgende açılar, az buçuk ikizkenar üçgeni biliyorum. Gerisinde bomboşum fikir bile yürütemiyorum.
    Haftaya kadar kitap bulmam gerek. Her gün 1-1,5 saat ayırabilirim, sınava kadar böyle götürücem.
    Şöyle de bir şey söyleyeyim, parabol, vektör falan lys de çıkıyor sanırım, onlarda iyiyim ordan da net kasabilirim

O yüzden tüm konuları kapsayan, soru çözdürerek öğreten, incelikleri anlatan bi kitap gerek. Aklımda bi tek karekök var ama o nasıl bilmiyorum

Eminim forumdaki diğer arkadaşlar da faydalanacaktır tavsiyelerinizden. Çünkü geometriden muzdarip olan çok insan var

Bi edit:

Beyler geoyu videodan çalışsam, sonrasında denemelerle ilerlesem nasıl olur? Şimdi düşündüm de önce 0 kitaplarla sonrasında zor kitaplarla uğraşmak baya vakit alacak gibi duruyor. Netten çalışsam, çözümlü denemeler alıp (örneğin denge, sonrasında geo lys denemeleri) uğraşsam yapamadığımı izlesem daha mantıklı olmaz mı? Fikriniz ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pirumar -- 31 Mart 2016; 16:28:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pirumar

Tek bildiğim şey üçgende açılar, az buçuk ikizkenar üçgeni biliyorum. Gerisinde bomboşum fikir bile yürütemiyorum.
    Haftaya kadar kitap bulmam gerek. Her gün 1-1,5 saat ayırabilirim, sınava kadar böyle götürücem.
    Şöyle de bir şey söyleyeyim, parabol, vektör falan lys de çıkıyor sanırım, onlarda iyiyim ordan da net kasabilirim

O yüzden tüm konuları kapsayan, soru çözdürerek öğreten, incelikleri anlatan bi kitap gerek. Aklımda bi tek karekök var ama o nasıl bilmiyorum

Eminim forumdaki diğer arkadaşlar da faydalanacaktır tavsiyelerinizden. Çünkü geometriden muzdarip olan çok insan var

Mat vadisi bulabilirsen al internette satiliyodur butuk ihtimalle ama bu formulleri falan kanitlamadan veriyor yani bilen biri icin daha iyi bi kitap
    Daha ayrintili ogrenmek istersen my mat-geo ya bakabilirsin ama baya kalin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V10 -- 31 Mart 2016; 15:24:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4@ seansta kolay geo
    Karekök 0

Ben seansı yarılamıştım ygs den önce şimdi ikisini de bitirecem

Karekök mps ler de var ama çok uzatmış sonu gelmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• karekok geo 0 tek gecerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Edit girildi

Bir sürü kaldı deneme onları çözsek olur mu ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bak şimdi hiç temelin yoksa ki benim yoktu adım adım dediklerimi yap.
    Birşey daha geometei de herşey üçgenler demem üçgenleri çok iyi öğren kare , dikdörtgen , çember vs konuya çok az baksan yaparsın.

1-)Şenol hocayı aç izle üçgenlerden başla konu sırasıyla.

2-)kitap kesinlikle şart , geo konuları o kadar fazla değil tavsiyem karekök mps0 var her soru tipiyle ilgili 4 soru var öğretici yani. Kartezyeni de öneririm bunlar kolay kitaplar birisini al zaman yeter merak etme. Ama bunun dışında orta-zor arası soru bankası lazım bende körfez var önermem alma sakın. Fem , karekök sb önerimdir.

3-)Şenol hocadan dinlediklerinle kartezyen ve karekök mps 0'ı yapman lazım yaparsın zaten örnek çözüm var.
    Soru bankasına geçtiğinde eğer çözebiliyorsan direk çöz , bence çözemezsin çünkü buraya kadar kolaydı lys 'de bu kadar kolay tipli nadir çıkar.
    Hocalara geldikden dinlersen soru bankasında çözemediğin nadir sorular çıkcaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: lookback

Kardeşim bende senin gibiydim bu seneye kadar , ygs de nasıl yapcam bişey bilmiyorum diyodum.
    Hatta mattan 8 sorum gidiyor boşa vs diyodum ama çalıştım baktım ki bi zorluğuda yokmuş şimdi diyorum ki geo sorusu getirinde çözüyüm , sınavda mat çıkmasa geo çıksa diyorum.
    Bu dediklerimden çok iyi çözüyorum soru kaçırmıyorum anlamı çıkmasın eğlenceli harbiden.
    Bak şimdi hiç temelin yoksa ki benim yoktu adım adım dediklerimi yap.
    Birşey daha geometei de herşey üçgenler demem üçgenleri çok iyi öğren kare , dikdörtgen , çember vs konuya çok az baksan yaparsın.

1-)Şenol hocayı aç izle üçgenlerden başla konu sırasıyla.

2-)kitap kesinlikle şart , geo konuları o kadar fazla değil tavsiyem karekök mps0 var her soru tipiyle ilgili 4 soru var öğretici yani. Kartezyeni de öneririm bunlar kolay kitaplar birisini al zaman yeter merak etme. Ama bunun dışında orta-zor arası soru bankası lazım bende körfez var önermem alma sakın. Fem , karekök sb önerimdir.

3-)Şenol hocadan dinlediklerinle kartezyen ve karekök mps 0'ı yapman lazım yaparsın zaten örnek çözüm var.
    Soru bankasına geçtiğinde eğer çözebiliyorsan direk çöz , bence çözemezsin çünkü buraya kadar kolaydı lys 'de bu kadar kolay tipli nadir çıkar.
    Hocalara geldikden dinlersen soru bankasında çözemediğin nadir sorular çıkcaktır.

Hocalara geldikten dinleyince de afakanlar basıyor beni. Bilale anlatır gibi ders anlatıyorlar.
    Öyleyse karekök 0'ı alıyorum, onu aldıktan sonra denge denemeyi alıp pekiştiririm sonrasında full fasikül deneme alırım. Ne dersin?
    Bu arada sağol yorumun için

• Biraz öyle kardeşim evet değişik anlatıyolar ama şenol hocadan temel al ondaki sorular basit , hocalara geldikde ki sorular gayet güzel.
    Deneme bilmiyorum ama temel yoksa kartezyen , karekök 0.
    Üstünede soru bankası , en son deneme.
    Çünkü soru bankarindaki soru çesiti daha fazla geometri matematik gibi fizik gibi değil formulü bilsende nerden ne çizceğini bilmen zor pratik gerekli.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.