Şimdi Ara

Şu cep telefonu piyasası yok mu...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • _Samsung i8150 Galaxy W_
    Bu telefonu almak mantıklı geliyor ama ics olmaması, gelmeyecek diye biliyorum bu telefon için gelme ihtimali var mıdır biliyor musunuz bu telefon bence icsyi kadırabilecek kapasitede nasıl olur da ics gelmez samsung nasıl bir politika izliyor anlamadım
    _Sony Ericsson Xperia Ray_
    Bu telefon istediğim gibi aslında hem ics de geldi bu modele ama sony ericsson adının bitmiş olması artık sony adı altında telefonlar çıkması kafamı karıştırıyor, neden ismi bitmiş bir markayı alayım diye düşünüyorum tamam telefon istediğim gibi fakat bu düşündürüyor beni, bir de görüntülü konuşma benim için önemli tamam skype gibi programlarla falan konuşabilirim görüntülü ama bildiğim kadarıyla şebeke üzerinden görüntülü konuşulmuyor bu telefonda
    Bu marka politikasından dolayı mıdır nedir önde kamera var şebekeyle görüşme yok fakat samsung ta şebekeli görüşme var
    _HTC Desire C_
    Tamam ics var bu gayet iyi ama önünde kamerası yok bu da benim için önemli ya işte ille de bir yerlerden kırpıyolar
    Htc de aksesuar var mı acaba ön kamera olabilecek şekilde telefona takıp kullanmak için eski nokia 6630 için bile vardı diye hatırlıyorum,eğer böyle bir aksesuar varsa kaç paradır, ben htcnin kendi sitesine baktım ama böyle birşey göremedim
    _Samsung Galaxy Ace Plus S7500_
    Bu telefon hakkında pek bilgim yok ama çeşitli bağlantı problemleri olduğunu okudum bazı yerlerde bu konuda şikayet edenler var

__Arkadaşlar benim 700 tlyi geçmeyecek bir telefon almam lazım, taş çatlasa 750 olabilir__
    Bir de Samsung Galaxy Ace 2 i8160 var ama bunun ucuzlaması lazım aralık-ocak gibi 700 e kadar düşer mi bilmiyorum ics gelcek mi bu modele onu da bilmiyorum samsung kesin birşey söylemiyor, aralığa kadar beklersem ancak ics nin kesinleşmesini ve 700 tlye kadar iner mi onu bilmem gerek

Benim için önemli olanlar kamera kalitesi,önde kamera olması, şarj problemi olmaması ve güncel sürümlü olması (son sürüm olmasa bile son çıkan uygulamalar telefon firması o uygulamayı alt sürüme uyarlayabilir mi mi o uygulama alt sürümde de çalışabilir mi böylece öyle olursa o da benim için uygun olur), aldığım telefonun 3 sene sonra da iş görür olması yani gelişen teknolojiye ayak uydurmasını istiyorum ve malzemesi de sağlam olursa güzel olur. Kamera derken ille de süper net olmasına gerek yok fotoğraf facebookta falan paylaşcak kadar kaliteli olsun, profil resmi olabilecek fotoğraflar da çekecek kalitede olması yeter

Arkadaşlar uzun yazdım galiba kusura bakmayın kafam karışık telefon markaları satış politikalarıyla insanın kafasını karıştırıyor, aldığım telefondan memnun kalmak istiyorum. Yazdığım bilgiler arasında yanlışım varsa kusura bakmayın yanlışım varsa düzeltin, teşekkürler

LG Optimus G Kullanıcıları Kulübü

WXGA 320ppi True HD IPS+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 Çipset | Quad-core 1.5 GHz Krait İşlemci | Adreno 320 GPU | 32GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 13 MP 4208x3120 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 1.3MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | 4G LTE | TV - Out MHL | Android v4.1 İşletim Sistemi
  • Haftasonları indirim olabiliyor, sana en uygunu xperia u ve ace 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

WXGA 320ppi True HD IPS+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 Çipset | Quad-core 1.5 GHz Krait İşlemci | Adreno 320 GPU | 32GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 13 MP 4208x3120 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 1.3MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | 4G LTE | TV - Out MHL | Android v4.1 İşletim Sistemi
  • 796 tl Xperia Sola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leooino -- 31 Ağustos 2012; 19:48:25 >
    arkadaşlar kafam karışık yardım edebilecek var mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cep telefonu tafsiye var mı?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.