Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
23 Misafir (1 Mobil) - 22 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.621
Cevap
383
Favori
522.743
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • alabiliirim hocam link atarsanız sevinirim.Peki waterbox için doğrumusur tespitler?Sizce farklı ve kaliteliler mi?Hayırlı akşamlar hocam görüşmek üzere.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Hocam waterbox urunleri elbette kaliteli hemde yerli mali nsf olmasa bile tanıyorum urunlerini kaliteli ama fiyat politikalari var pazarlama firmasi biraz pahali satar sadece ama size tavsiye ettigim filtreler ondan kaliteli linkleri birazdan atiyorum hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    https://www.hepsiburada.com/lg-80-gpd-membran-filtre-p-HBV00000ANTXE lg membran 48 lira hocam 49 degil

    https://www.rosuaritma.com/su-aritma-filitreleri/madein-usa-filtreler/ikili-set-pentek-omnipure-takimi
    Ayrica pm atacagim kod icin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • beyazid84 kullanıcısına yanıt
    Hocam bakin size 1 adet pentek filtre bir adetde biocera filtre hediye edeyim kullanin bu saka degil ciddi yani siz yaniliyorsunuz sağlık paradan daha önemli kullanin bakin ölçün test edin farki varmi yokmu karsilastirin her türlü test ettiirin sağlık konusu sakaya gelmez hocam. Benim derdim para kazanmak olsa size niye hediye edeyim hocam beni yanlis anlamayin lutfen. Ben sizden tarafdanim saticidan tarafta degilim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    bilgilendirmeniz için teşekkürler, iletişime geçeyim bakalım..
  • teşekkür ederim hocam süre sınırı var mıdır?Ancak haftaya alabilirim maaş zamanında.Birde mineral ve bioseramic filtreyi nasıl yapacağız hocam? Siz gerek yok derseniz almayayım yada çok önemli değil ise sistemorg. dan kendi filtresini alayım?



    Aslında amacım geçen seneki gibi waterbox un kalitesine lezzetine yakın su üretmek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 14 Mayıs 2018; 9:45:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, marka gözetmeksizin gidip güvendiğim bir yerden alabileceğim arıtma sistemi yazabilir misin? Parça olarak yazarsan ona göre toplamayı düşünüyorum. Bunu toplama bilgisayar gibi düşün. Aynı filtreler için üstüne bi de gidip markaya para vermek istemiyorum. Fiyat performans ürünü yazarsan çok makbule geçer. Fiyat performansta da şu şöyle bu böyle anlamında değil bunu almalısınız şeklinde önerini rica ediyorum. Hatta satmış olduğunuz Royal Green parçalarını yazarsanız ona göre biz kendimiz topluyor olalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitechh -- 13 Mayıs 2018; 8:26:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam block olduğu için mesajlarınızı görmüyorum. Ben bitirdim artık, sizde bitirin, haklısınız, saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tersosmos

    Hocam ikiside ayni kalite biri acik kasa biri kapali kasa
    Acik kasa olan lifetech ankara firmasi form mühendisliğin ürünü kurumsal firma sorun cikarmazlar

    Kapali olan bella marka degil zaten alip satan armadaslar onlarda pendikde esnaf hatta royal grenn sitesini kopyalamistir her ne hikmetse :)

    Su kalitesi yönünden bir fark yok o yuzden uygun olani alin
    Hocam sizce bu urunlerden herhangi birini almalimiyim 1 yasinda bir oglum var sknti olur mu tavsiye edebilecegin bir urun var mi birde 9. Katta oturuyorum bu urunlerden biri pompali digeri pompasiz sknti yarat8rmi pompasiz olan simdiden cok tesekurler

    @tersosmos@gmail.com @tersosmos@gmail.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafercan83 -- 13 Mayıs 2018; 13:50:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cafercan83 C kullanıcısına yanıt
    9.kat yada 20.kat fark etmez yüksek katli binalarda genelde hidrafor var hemen hemen her katta basinc yüksek oluyor ama en ust katlarda iseniz pompali almanizda fayda var 12 katli binada 9.katta iseniz pompaya gerek duyulmaz su basincinizi cesmeyi acarak anlayabilirsiniz cesmeyi actiginizda su gür birsekilde hizli akiyorsa basinc iyidir ama su cansiz yavas bir sekilde akiyorsa su basinci yetmeye bilir ozmoz sistemleri 3 barin altina düştüğünde üretim yavaşlar
    N11 gittigidiyor ve cesitli sitelerde satilan aritmalarin %95 i nasil satiyor baktiginizda belkide binlerce yüzlerce satici var.

    Simdi Turkiye'de su aritma cihazi ithalati yapan bazi firmalar var bunlar ic piyasaya yani toplu alim yapanlara toptan fiyatindan aritma satar bu ithalat firmalari genelde webden son kullaniciya satmaz

    Kim bu ithalat yapan satıcılar: esli endustriyel pazarlama(aqualine), hsc aritma, 3t su aritma, dinamik su aritma (oceon), filtek su aritma, form muhendislik(comtech,lifetech), ersutek su aritma, bmb su aritma, aquamab su aritma, aosmith bunlar belli başlı firmalar. Bu firmalardan satıcılar ürün tedarik eder be satar toplasan 20 firma yoktur ürün getiren ama piyasada 3000 den fazla marka var nerdeyse

    Simdi taiwan,çin,kore den gelen bu ürünler genelde taiwan yada çindir kore mali nadir satilir toptanda bu urunler 50$-90$ arasinda alim adetlerine göre ve kalitesine göre fiyatlar vardir. Aritma isi yapmak isteyenler bu firmalarla çalışabilir.

    Simdi genelim esas konuya fiyat performans diye soruyorsunuzya kalite kendi aralarinda hemen hemen hepsi birbirine yakin 50$ motorsuz bir alabilirken 70 dolara motorlu alirsin kisaca n 11 gibi yerlerde satılan bir cok ürün kalite arasinda 20 dolar fark var simdi bu toptan satan firmaların hic biri filmtec membranli satmaz nedeni maliyetli olmasi bir filmtec membran kullnmak alim maliyetinde en az 10 dolar fark ettirir cihazin 5/1 parasi aradaki fark sadece bugun bur filmtec membranin Tr ye gelisi 15-17usd+kdv

    Simdi buralardan satin alan bayiler uzerine elbetteki kar koyup satacaklar suan internetteki fiyatlarda rekabette var o yüzden çoğu satici 50 lira kar 20 lira kar ile cihaz satıyor ve günü kurtarıyor bu saticilardan hizmet beklemek yada garanti beklemek sizce doğrumu yani bu satici size garanti veremez. O yüzden bu tür yerlerden alinan cihazlarin tamamen kendi kontrolunuzde oldugunu unutnayin ve ona göre karar verin senin linkde atmis oldugun kapal kasa urune 300 ede sahip olabilirsin 1000 lirayada

    Size tavsiyem motorlu bir model uygun fiyatli alin kullanin cok fazla ozellik aramayan dayaniklilik aramayan bu seçeneği kullansin.

    Titiz seçici kullanicilar ise urindeki tum filtrelerin nsf li olmasina dikkat etsin buna hortum tank musluk tum parçalar dahil böyle bir ürünü de zaten 500 liraya almak hayeldir. Bir tik oteye gidip aritlan suyun ph ve mineral dengesini saglayan ürün alsin bunuda 700 e almak hayaldir.

    Iyi bir aritma ve hizmet icin 1000-2000 lirayi gözden cikarmak gerekli.
    Mineralli ve ph li suyu nicin tavsiye ettigimizi bu videodan anlayabilirsiniz. Yani dusuk mineralli ph li su size saglik yerine ilerde risk acabilir buna göre cihaz tercihi yapiniz royal green neden alkaliyi yukseltmek icin 250 liralik nsf fda onayli alkali fiktresi kullanıyor. 10 liralik filtre dururken. Kaş yapalim derken göz cikarmayalim.
    http://https://youtu.be/0CVkvuWCQBw

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Hocam iyi bir aritma cihazi 1 litre verirken 1.3 litre atik olusturur. Yani ozmoz sistemleri %45 temiz %55 atik yapar bu alt deger. Düzenli olmayn bir aritma %80 atik %20 temiz verebilir.
    1 aile gunde 10 litre su tuketse sebeke suyundan en fazla gunluk 30 litre su harcar bu da ayda fazlasiyla 1 ton su yapar yani ayda 10 lira faturaniza yansir.
    1 ton sudan siz bugun 20 damacana su elde edersiniz. Simdi aritmami daha hesapli aritma cihazımi
    Maliyeti gectik damacanalar kanserojen saglik acisindan riskli cesme suyu ise dahada riskli nerden bakarsak bakalim aritma her turlu avantajli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hitechh H kullanıcısına yanıt
    En basit sekilde kendiniz yapmak istiyorsaniz parcalar bunlar
    1 adet omnipure k5605 ss sediment filtre
    1 adet omnipure k5628 ss karbon filtre
    1 adet omnipure k5633 ss post karbon filtre
    1 adet pentek gs10cal/ro post alkali filtre
    1 adet 75-80 yada 100 gpd vontron,lg,filmtec membran filtre
    1 adet 1812 guick baglantili membran kilifi
    1 adet pae,tankpro marka 8-12 litre su tanki
    1 adet aritma cesmesi fark etmez
    7 metre nsf li 1/4 6mm hortum
    1 adet 1/4" boru tipi cekvalf
    1 adet shut-off valf (dortyonlu vanada derler)
    1 adet akış kisitlahici 300-450ml arasi
    1 adet 3/8 hat alma uzatmasi
    1 adet 1/4 kuresel mini vana
    6 adet 2.5" tekli clips (filtreleri tutturmak icin)
    2 adet 2.5"-2.5" ciftli klips k2533'ü filtre uzerine tutturmak icin
    2 adet 2.5"-2" ciftli clips gs10cal/ro filtreyi tutturmak icin
    2 adet 1/4" quick dirsek gs10cal/ro filtre baglantisi icin
    10 adet 1/4" cubuklu quick dirsek omnipure ve membran kilifi baglantisi için
    1 adet 1/4" T cubuklu quick dirsek tanka giden hortuma ek vermek icin
    1 adet 1/4" palstik tank vanasi

    Bu sistemde 2 on filtre 1 membran 1 tatlandirici 1 de yari alkali var yani 5 filtreli bir sistem tum filtreler en ust seviye secildi. Istediğiniz kadarda sistemi gelistirebilirsiniz.

    Bu sistemi evye altina mutfak dolabinin sol yada sag tahtasına clipsler vasitasi ile sabitlersin yerde kaplamaz. Simdi hepsine tek tek link at diyeceksin icimden birses oyke dedi hepsini bulup atmam icin bana zaman vermen gerekli hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Çok sağolun hocam. Peki bu attığınız liste için sizin satış fiyatınız nedir? Araştırıp bakalım ona göre uğraşmaya değmeyecek bir durumdaysa herkes buna göre kararını versin.
    Link olayını da bekliyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitechh -- 13 Mayıs 2018; 15:39:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam size gondereyim test edin 1 adet aritma test sonuclarini paylaşın ama filtre bakim maliyetleri elbettki var hocam bir kere aldik devamli kullanalim yok buzdolabi gibi degil aritma isi aritmadaki maksat konfor ve sagkikli su elde etmek olmali aritma alinca şöyle oluyor icme suyu tedarik derdiniz olmuyor yasam boyu. Buna konfor diyoruz cesmedeki taze suyuda aritip minerallendirirse buda saglik oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hitechh H kullanıcısına yanıt
     Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar  Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar  Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar

    Hocam bu cihazin gelişmis hali yani dis kasa eklenmiş ve alkali biocera tercih edilmiş hali firma bunu 1700 liraya montaj dahil satıyor. Biocera yerine pentek kullanilsa fiyat 1500 e düşer. On asama 3 adet var bunda 2 ye düşse 1430 olur forum icinde bir indirim talep etsek 1250 e düşer. Nakit almak isteyenler icinde %5 inse 1200 gibi bir rakama gelir hocam aslinda membran oncesi 2 filtre yetiyor da artıyor bile nedense tum aritmacilar alışmış 3 adet kullaniyor. Buda maliyeti arttırıyor. Firma elbetteki maliyet fiyatina satacak hali yok hocam illaki belli bir kar oraninda satar. Çünkü eleman, dukkan, montaj ve paketleme, kurulum,kargo, reklam maliyetlerini ekledimi sizin maliyetinizle firmanin maliyeti bir olmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • dün milsu dan aldığım filtreleri ve filmtec membranı değiştirdim.



    konuya yazdığım gibi 3.5 senedir cihaza dokunmadan kullanıyordum 79 ppm alıyordum.



    sırasıyla 5 mikron, karbon filtre, 1 mikron filtre yaptım alt takımı. gelen sette coconut filtre de vardı onuda taktım. 132 ppm olan çeşme suyundan 17- 18 ppm alıyorum. 7.5 da ph alıyorum. e daha ne olsun?



    burda düzeyli bir tartışma olmuş okudum. faydalı bilgiler öğrenmiş olduk. fakat gereksiz bir tartışma.



    ucuz filtre alırım senede bir değiştiririm. filmtec membranı da 3 sene sonra 80 lira verip değişirim koymaz yani. on sene kullanicam diye kasmaya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız ben bir konuyu anlamadım



    izlediğim videolarda alt takımı 5 mikron filtre.. plastik sert tupte karbon filtre sonuncusu da petekli bir karbon filtre takan var



    Bu saçma değil mi? neden arka arkaya 2 karbon filtre takıyor bazısı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu arada bir gelip okuyorum.gördüğüm şuki beyazin nikli üye konuyu trollüyor.konuyu takip edip bilgi sahibi olmaya çalışan insanlara ayıp ediyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkeste nasıl bilmiyorum ama biz arıtma taktıralı gözle görülür bi artış olmadı,belki 5-10 lira var yok.otomatik ödeme olduğu için hiç bakmazdım faturaya,merak edp eski faturalara baktım hemen hemen aynı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu su saflığının en iyi değeri nedir. 0 - 20 aralığı mı yoksa 20 - 70 aralığı mı

    Bu arada sitede ucuz alcali filtre takıp ilk ay 8 sonraki 3 ay sonra 6.5 ph su alan var
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.