Şimdi Ara

'Şu araç kaçmaz.' dediğimiz araç ilanları.(Gerçekten uygun ise kendi araçlarımızı da paylaşabiliriz) (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.949
Cevap
498
Favori
777.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • uslan_maz U kullanıcısına yanıt
    ee 80 e düşmüşsün ne oldu? 78 e ver abiye bakalım gelip alacak mı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakan..

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-trde-tek-golf-6-station-wagon-highline-836698412/detay


    bnm degil genis bagaj arayanlar vardı forumda
    Çok çirkin olmuş bu ya. Ne kadar itici olmuş, hiç yakışmamış Golf'e. Otomatik olsa yine de giderdim bakmaya da düz vitesten çok soğudum.

    İkinci elde satar mı bilemedim. Bir de 9 yaşındaki aracın motoru %100 nasıl çıkar arkadaş. Yazılım mı atmış adam anlamadım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: redferrari

    Araç olmasaydı alırdım, adam bisiklet fiyatına satıyor, markette AVM ye gitmeye falan kullan, yazlıkta kullan kısa mesafe için vs,
    pahalı. bir yakınım 1.6 16v 99 model 150bin kmde siena'yı 25bine sattı.

    -daha yaşlı
    -kmsi belli değil
    -suzuki
    -motoru daha kötü

    17bine bile satamaz bu arabayı. 10bin anca. ben olsam 10bin bile vermezdim, başa bela olur bu araba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mAcArTy41

    Aynı şey benim başıma geldi 2.5 sene önce arsa aldım 70 bin lira verdim geçen gün ilana koydum verilen teklif 65 70 bin lira. Bırak artmayi yerinde saymis yazık günah dedim aldığıma pişman oldum.

    Tam 6 ay önce ocak ayında 45 bine araba aldım şuan arabanın esdegerleri 75 80 bin lira. 75 falan rahat satilir diye düşünüyorum.

    6 ayda 45 lik araba 75 oldu, arsa 2.5 senede üzerine 10 bin koymadı bu nasıl birseydir çözemedim.

    Iki tane akrabam ben arsa aldıktan 6-7 ay sonra araba aldı biri passat diğeri insignia biri 72 diğeri 81 verdi şuan passat 145 insignia 150 bin lira satış değeri hakikaten nasıp mi diyeyim ne diyeyim bilemiyorum sadece şaşkınım.
    arsa uzun vadeli bir yatırımdır + nerden aldığın çok önemli. bir arkadaş düğündeki altınlarıyla arnavutköyde üç beş kuruşa (şimdinin 20-30binidir bugünkü altın fiyatından çevirsen) arsa almıştı vakti zamanında şimdi 2 daire veriyorlar, vermiyor.




  • uykbjk U kullanıcısına yanıt
    80 son fiyatım. 79 verse de vermem. Beni tanımadığın için konuşuyorsun. Ben baştan beri 80 e satmayı düşünüyordum. Son fiyatım. 79 versen yine satmam. İnatçı biriyimdir o konuda.
  • Arkadaşlar merhaba bilenlere danışayım istedim. Golf 1.2 tsi(beyaz) 2014 dsg comfort ışık ve konfor paketli km si 120 bin olan aracımı satacağım. Araçta 5600 hasar kaydı var. Sol çamurluk (değişti) kaput boyandı. İlk zaman acemi olduğum için geri geri sola manevra yaparken kasalı araca sürttüm. Kaputta 10 cm falan göcük oldu ancak servis komple boyadı. Neyse en sonki kazamda durur vaziyette iken biri slow motion gelip sağdan tampona (5-10km hızla) çarptı aslında görünürde bişey yoktu ancak servis sağ farları falan değiştirdi. Her türlü tamir bakım vs. yetkili serviste yaptırdım. Sizce kaça satmalıyım. Uzun oldu ama tam bilgileri veriyim istedim. Almak isteyen arkadaşlarım da var neyse ederi ona göre vereyim istiyorum.

    Edit model yılı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestrosdt -- 7 Temmuz 2020; 21:37:34 >
  • Maestrosdt kullanıcısına yanıt
    model kac
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    2014, yazmayı unutmuşum :)
  • uslan_maz U kullanıcısına yanıt
    Araç kayınpederimin demiştin üstte ?
    Ayrıca o yazanlar 180 yazsan 175 yap alayım yazarlar ama tamam desen gelmezler. O araca 60 bin veren olursa hediye paketine sarıp gönderin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uslan_maz U kullanıcısına yanıt
    Vay bee. Zamanında 25'e satmıştık C200d AMG almak için.. Zamanında dediysem 2018 sonu.. Çerez parasına gitmiş resmen..
  • hakim bey kullanıcısına yanıt
    Kayınpederimin, ama sağolsun benim sözümden dışarı çıkmaz bu konularda. Neden sana yalan söyleyeyim. Ne kadar uzadı bu konu. Araba benim ve satmayı düşündüğüm fiyat bu. Eder ya da etmez. Herkes kendi arabasıyla uğraşsın lütfen.
  • cbremre kullanıcısına yanıt
    Zamanında ben de 34 500 e sıfır araba almıştım. Zamanı dediysem 2015 yılında. Demek ki zamanla değişiyor bazı şeyler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uslan_maz

    Kayınpederimin, ama sağolsun benim sözümden dışarı çıkmaz bu konularda. Neden sana yalan söyleyeyim. Ne kadar uzadı bu konu. Araba benim ve satmayı düşündüğüm fiyat bu. Eder ya da etmez. Herkes kendi arabasıyla uğraşsın lütfen.
    Laf yetiştirmeye çalışırsan konu uzar tabii. Burası donanımhaber dikkat edersen, burdan o araca 50 üstü veren olmaz. Ederini sorana da istediğin cevabı alamazsın.

    Ben Subaru impreza kullandığım için bir taraftan Forester kovalıyorum. Subaru forumlarında hiç ilan yok. 6-7 aydır kimse başlık açmıyor. Diyecekler ki sen 70'den almadın mı neden aldın, 140'a satıyorsun. Fiyatlar çok uçunca laf yetiştirmemek için sadece sahibindende ilan açıyorlar.

    Kayınpederin araba diyordun aracı vermemekle, inatçı olmakla devam ettin. Kimse başkasının aracının üzerinde inat yapamaz ki. "Ama benim araç sıfır ayarında" der kapatırsın konuyu.

    Bak yerinde olsam bu mesaja da cevap vermem mesela.




  • Jazz düşünen varsa 4 yıldır kullandığım aracımı sıfır araç aldığım için satıyorum. Piyasaya göre uygun fiyatlı, ilgilenen varsa detayları ile konuşuruz. Sadece kendi aracım için değil, Jazz konusunda merak ettiğiniz her şey için danışabilirsiniz
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ogretmenden-sunrooflu-dusuk-kilometre-jazz-824804892/detay/
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    imprezalarda durum ne hocam onlarda arttı deniliyordu
  • uslan_maz U kullanıcısına yanıt
    Yukarıda da ben satalım dedim olmaz dedi yazmıştın. Şimdi benim sözümden çıkmaz diyorsun, bu mesajda da yeniden araba benim dedin, beni ilgilendirmez seni yalan ile de itham etmiyorum sadece daha net konuşman gerekir, ayrıca bedava da olsa ben o araca zaten binmem. Satmaya çalışıyorsan daha anlamlı fiyat yazmalısın, herkes aracını ederinin 2-3 katına satmak ister ama hayatın gerçekleri var bir de.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakan..

    imprezalarda durum ne hocam onlarda arttı deniliyordu
    imprezalar daha fazla arttı. Yedek parça fiyatları yüksek diye herkes bulaşmak istemiyordu ama güncel fiyatlara bakınca ve güncel araçların yaşlanınca düştüğü hallere bakınca herkes Subarudikkat çekti. Yeni nesil gençler de zaten çok ince düşünmüyor. Kaza yaparsam ne olur diye.

    En çok da 2.0 altın oldu. 30-40 bandından 80-90 bandına çıktı. Benimki 1.5 otomatik vitesti. Müthiş zevkli kullanması. Temiz uygun fiyata bulsam 2.0'a kesin binmek isterim. 1.5 bile harika. Bunun olayı 0-100 arası değil. Çok zevkli araç, tren rayında gider gibi gidiyor.

    Ben imprezamı 2 sene evvel 28'e sattım. Alan arkadaş yakın dostumdu. Sadece yağ değiştirdi ve 2 sene bindikten sonra 57'ye sattı. Sattıktan sonra çok pişman oldu. Daha güzelini bulamadı çünkü.




  • 2008 c1 dizel manuel hata boya yok 155.000 km de 53 cok mudur arkadaslar?
  • 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.