Şimdi Ara

'Şu araç kaçmaz.' dediğimiz araç ilanları.(Gerçekten uygun ise kendi araçlarımızı da paylaşabiliriz) (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.946
Cevap
498
Favori
776.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Değerli arkadaşlar. İlk kez araç alacağım. 40-45 bin tllik bütçem var.Gurbette çalıştığım için tanıdık galerici sanayici vs tanıdığım yok maalesef. Araçlar hakkında hiç bilgim yok.
    Çok km yapan biri olmayacağım.
    Bu bütçeye nasıl bir araç almalıyım. Araç alırken özellikle nelere dikkat etmeliyim. Araçta ki boyanın lastiğin vs çok önemi varmıdır? Lütfen acil olarak yardıma ihtiyacımız var.
    Şimdiden teşekkürler.
    Bu arada iki çocuğum olduğu için aracın geniş olması daha iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok km yapmayan biri iseniz her ne kadar benzin fiyatları yüksek olsada yeni nesil düşük hacimli yeterli güç üreten benzinli bir araç alabilirsiniz, dizel az km yaptığınız için o fiyata hem yüksek model bulma hemde düşük km bulma ihtimaliniz düşecektir hem yeni diyebileceğiniz bir arac olsun hem km yüksek olmasın ilk araciniz için sorun istemeyeceksiniz muhtemelen bu sebeple modeli yeni km si düşük bana sorarsanız genişlik sevdasından vazgeçin çünkü fiyat bir üst segmente geçince yukselecek ilk araç için butcenize göre en alınabilecek araçlar zorlanirsa clio4, veya Corsa veya daha ust segment isterseniz megane3 için zorlanilabilir daha iyi tavsiye veren arkadaslarda olacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tarihci2635

    Değerli arkadaşlar. İlk kez araç alacağım. 40-45 bin tllik bütçem var.Gurbette çalıştığım için tanıdık galerici sanayici vs tanıdığım yok maalesef. Araçlar hakkında hiç bilgim yok.
    Çok km yapan biri olmayacağım.
    Bu bütçeye nasıl bir araç almalıyım. Araç alırken özellikle nelere dikkat etmeliyim. Araçta ki boyanın lastiğin vs çok önemi varmıdır? Lütfen acil olarak yardıma ihtiyacımız var.
    Şimdiden teşekkürler.
    Bu arada iki çocuğum olduğu için aracın geniş olması daha iyi olur.
    Nacizane fikrim ilk aracınız olacaksa clio3 veya dün attığım tarzda 2010 civarı o kasa symbol tavsiye ederim.En azından o fiyata temiz bulunabilir. Çok konforlu arabalar değil.Geniş de değiller fakat parça fiyatları olsun bulunurluğu olsun sizi hiç yormaz. Piyasada çok olduğu için piyasası çok belli bir araç biraz takip ederek çok uyguna da olmasa piyasa fiyatına yakın bulabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hakan..
    ederi 111-112 bence ( çok mu ölücüyüm :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Too-Xaris -- 13 Ekim 2019; 22:2:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf24

    Hocam aracınız temiz görünüyor ama fiyat yüksek. Ben makyajlı kasa bakıyorum 2015 model. Sizin araç ile 10bin var arasında. Hemde baktığım araçlar 1.4 motor.

    Elbette serbest piyasa herkez aracını istediği fiyata satabilir ama sizim fiyat yüksek geldi gerçekten. Revizyon yaparsanız belki ben almayı düşünebilirim. Selamlar.


    Edit: ovv manuelmiş. Bu fiyata mümkün değil hocam.
    Valla hocam siz bir üst kasadan bahsetmişsiniz 10k fark var demişsiniz evet doğru min10k fark olduğu ortada.

    Zaten bu farkı küçümsemek bence doğru değil gayet makul bı fark bence her insan elindeki paraya 10k koyarsa çok farklı bı araç alabilir zaten.

    Şöyle bı durum var ben 57,5 yazdım şu ana kadar 4 adet 55 teklif geldi 2,3 kere 54 teklif geldi yani bı haftadır ilanda olan aracımı anladığım kadarıyla arz ettiğim fiyat olan fiyata çok yakın bir fiyata gideri var bunu bana piyasa söylüyor ama forum tam aksini söylüyor

    Burada aylarca araç bakan insanları da anlıyorum çünkü herkes sıfır almiyor ama benim 57,5 arz ettiğim araca surekli olarak 55 teklif geliyorsa bunu piyasa belirlemiş demektir arada uçurum yok ve bence makul bı fiyattan arz etmisim demektir ve dediğim gibi emsallerine baktığımda özellikle galeriler aşağı yukarı aynı km deki aynı paketteki araçlar 5,6 k daha fazla fiyattan arz etmişler ben sahibinden ilanlara bakarak en uygun fiyatı belirlemeye çalıştım ki şu an bu km de ki ve özellikteki en uygun araçlardan biri diyebilirim zaten gelen tekliflerde bunu doğruluyor tabiiki 50 civarına aynı model bir ton araç var ama takdir edersiniz ki km ve kaza durumu çok farklı bı durum tr de bende istemiyorum km düşük diye çok para verelim ama piyasa bu herkesin tercihi kimisi kabul eder alır kimisi sorun etmez km yi açıkçası bende etmem ama şu bı gercek ki insanlar ne kadar dalga geçerse geçsin 2012 olmasına rağmen garajda beklemiş ve sıfır kokusu duran bı araç bu kadar basit.

    Boyle bı durumda fiyat çok yüksek demek bu araca ihtiyacın olmadığını gösterir zaten sizin otomatik araca ihtiyacınız vardı ve hemen fiyat çok yükseke geldi konu halbuki fiyat böyle olsaydı iletişime gececektiniz halbuki bu km de bu temizlikte özellikle bu km de ve bu temizlikte diye tekrar soyluyorum otomatikler eski kasalar bile 71 den başlıyor ilanları filtreleyip check edebilirsiniz demem o ki gerçekten bu araca ihtiyacı olan isteyen gelip gördüğünde bu aracın bu fiyatı hakettigini farkedecektir ve diğer yorumda bulunanlarin olayı tamamen piyasa yukdekliginden dolayı şikayetlerini surdurmelerinden başka bişi değildir haklı olmalari bişi değiştirmiyor maalesef böyle bı piyasayı hepimiz yaptık sürekli birilerini suçlamak yanlış birazda olaya toplumsal bakmak gerekiyor.

    saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tarihci2635 T kullanıcısına yanıt
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2011-84-binde-degisensiz-lpgli-cruze-1-haftaligina-ilanda-744725094/detay

    merhaba, eğer açıklamada yazıldığı gibiyse linkteki araç iyi duruyor. Bu aracı 2 çocuğum var dediğiniz için tavsiye ettim aslında b segmenti daha çok tutulan bir araç tavsiye ederdim.

    Araç ararken mümkünse düşük kilometre (kesinlikle kilometrenin orjinal oluşunu doğrulayın), değişensiz ya da plastik aksam değişenli, kaput ve tavanı boyasız araç bakmaya çalışın. Sarı sitede galerilere ve soy ismi bey olanlara hiç bakmayın, al-satçıdır dolandırıcılık potansiyelleri vardır her zaman. Kesinlikle eksper yaptırın ama sizin belirlediğiniz birine gidin mümkünse ayrıca bir ustaya da baktırın. Asla araç için kaparo göndermeyin isteyenle de alışveriş yapmayın. Hasar kaydını şasi numarasından sorgulayın, muayene ve bakım evraklarını görmek isteyin. Kilometrede "km" yazmasına dikkat edin, mile çevirip dolandıranlar da var eksperler anlamıyor bazen. 2 yıl ve üzeri araç sahiplerinden alırsanız çoğu konuda içiniz daha rahat olur.

    Bunların dışında size araç olarak tavsiyem küçük gelmeyecek ise seat ibiza veya ford fiesta olabilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: road35

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-2016-audi-a3-sedan-1.6-tdi-desing-line-yeni-kasa-739531150/detay

    Neden fiyatı bu kadar uygun kıllandım
    önden yemiş daha ne olsun




  • armutsever A kullanıcısına yanıt
    tekrar merhaba, amacım polemik yaratmak değil, az çok piyasa konusunda bilgi vermek. Dün aracın satışını yaptım. 57 bine anlaştık. İlginiz için teşekkür ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakan..

    Bu mesaj silindi.
    boyle bir arac buldu isen hic kacirma fiyati cok uygun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir tanıdık için 55 bin tl ye kadar b segmenti 80 bin km yi geçmemiş araç bakıyoruz.İkinci el piyasayı tam bilmiyorum ama gözünüze çarpan ilan varmıdır.Manuel olur büyük ihtimalle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • captainace C kullanıcısına yanıt
    Benzinlisi tutmuyor ama sahibinden olması güzel , dizelleri az yakmıyor sanırım eski şanzıman olması gerekiyor.2016 sonrası çift kavrama gelmişti diye biliyorum , az yakmaz ama nihayetinde dizel dizeldir, I da galeridenmiş. 100 K ya dizel otomatik C sınıfı araç bulunamıyor , üzücü ya . Keza i30 artık TR gelmiyor değer kaybı çok olabilir.
    100 bine kadar çıktıysan el mahkum golf alınır diyorum ama temizleri 110 dan başlıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bakimli-temiz-dizel-otomatik-688030747/detay/

    Aracımın motoru şanzımanı çok temiz fiyatta pazarlık yaparız.
  • Sıkıntısız,tertemiz,
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-fiyat-dustu-sahibinden-hatasiz-738815810/detay/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah66 -- 15 Ekim 2019; 12:8:19 >
  • dün bir ilan vardı, aradım aradım telefon kapalıydı siteden yazdım okumadı
    sabah ilan yayından kalkmıstıi bir mesaj daha atmak istedim gecersiz kullanıcı dedi, acaba bir dolandırıclık mı söz konusu idi de ip den falan site anlayıp site kullanıcıyı sildi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakan..

    dün bir ilan vardı, aradım aradım telefon kapalıydı siteden yazdım okumadı
    sabah ilan yayından kalkmıstıi bir mesaj daha atmak istedim gecersiz kullanıcı dedi, acaba bir dolandırıclık mı söz konusu idi de ip den falan site anlayıp site kullanıcıyı sildi
    hacı sen biyolog olan hakan mısın tuvnera nickli?
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sifir-ayarinda-sigara-icilmemis-full-plusfull-temiz-arac-719255879/detay/

    kaça kadar alınır beyler..

    bu arada konyada bi galeriyi aradım.

    2015 i20 elite full 30.km de araçı 82 bine almak için sıraya girmiş millet 500-1000 fazla vereyim bana sat diye teklif edenler olmuş..
    bu piyasa ne oldu böyle

    adam diyor ki 2018 modellerini 2-3 ay önce bu fiyata satıyorduk şimdi 3 yıl eskisini aynı fiyata almak için yarış ediyorlar..




  • Allah rızası için yardım edin maksimum bütçe 86-87 bin lira şuan. C sedan arıyoruz dizel az yakan focus bakarken dar ve bagajin küçük olmasından dolayı vazgeçtik. Jetta bakıyoruz Manuel. Çünkü bu paralara kasası nispeten güncel olan tek araç bide corolla falan var. 2012 model var Bi tane hatasız ama 7 yaşında ki araca bu fiyat verilir mi? Trendline tarzı hem jetta da hem başka modelde boş araba da almak istemiyorum.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-temiz-hatasiz-jetta-741377227/detay

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-fiyat-dustu-2014-cikisli-memurdan-temiz-jetta-656975821/detay

    Sizce bu araçlar nasıl pazarlıkla ne kadara dusurelebilir acil yardım İstanbuldayim doğu gibi uzakta bulunan temiz araçlar için yol masrafı sıkıntı olduğu için düşünmüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aracı sattım arkadaşlar ama ölücülük seviyesinin geldiği noktayı arabayı satarken öğrendim. Bi fotoğraf atayım görün.


    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • captainace C kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar hocam. Sadece i30 mu bakıyorsunuz? Bizde 2014 focus titanium var benzinli. Düşünür müsünüz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.