Şimdi Ara

Şu anda token fiyatı ve AH piyasası berbat durumda.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
3.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hellmonger kullanıcısına yanıt

    Fakat burada devreye BOT-Multibox giriyor ve Token diğer Battle Net oyunlarını besliyor bunun yanında Rusya gibi bloklu yada token alımını da hesaba katabiliriz.


    Esasında Token devreden çıkarılırsa tamamen o zaman durum iyi mi olur kötü mü acaba?

  • Hellmonger kullanıcısına yanıt
    2 aydır Diablo immortal yoktu.
    Yeni gelecek her oyun tokene %20 arttirir. YTD

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hellmonger kullanıcısına yanıt

    3-5 günde inmez biraz uzun sürebilir. Token fiyatına müdahale varsa büyük skandal olur.

  • aschil kullanıcısına yanıt

    diablo immortal için oyun içi alımda token işe yarıyor mu yoksa?

  • Black Hand X kullanıcısına yanıt

    valla hocam ben inanmıyorum olmadığına.


    düşmeye hiç düşmüyor ama yükselirken aşırı ve dengesiz yükseliyor.


    ve ne hikmetse düşeceği zaman hep işe yarayacağı zaman oluyor mesela exp başı hep düşük çünkü millet alıyor.. goldu az veriyor 150k..


    ee şimdi de alıyor ama 370k..

  • Hellmonger kullanıcısına yanıt

    Şu anda 335k ya geriledi.

  • Hellmonger kullanıcısına yanıt
    Battlenetin geçtiği heryerde işe yarıyor.
    Hearthstone da paket çıkar tokenla alırım.
    Heroes of the storm da hero aldım.
    StarCraft Diablo vs. Hepsini aldım tokenla.

    Destiny 2 ilk battlenette çıktığında. Token arşa çıkmıştı.

    Her gelen paralı içerik. Tokena pozitif etki demek.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valla abi oyuna katkı sağlayacaksa gözümde artık Token de yok


    Token de kalksın

    üstüne Game Pass'a da gelsin

    hatta yetmez Follow ve Bot yanında Multibox ile mücadele daha sert olsun


    Bu 3'ü oyuna kalite getirecekse artık olsun diyorum çünkü WoW devam edecekse elinden gelen her şeyi yapmalı.

  • aschil kullanıcısına yanıt

    yok yani diablo immortal zaten ücretsiz de. içerisinde p2w satışlar da mı balance ile alınabiliyor ona şaşırdım.

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    hep onu istedim bende ama yapmadılar yapmayacaklarda. hatta oyun daha da daralıyor gibi görünüyor kırpıla kırpıla sadece sezonsal bir oyun haline geliyor. yani yeni paket de gösteriyor ki zaten hiçbir etkinlik hani eski paketlerdeki gibi işte class hall, table, warfront, island, scenario, torghast veya mage tower gibi şu an için hiç böyle etkinlikler duyurulmadı. bu da demek oluyor ki eğer son anda bir şeyler değişmez ise çok sade ve sadece raid + m+ paketi olacak.


    bu saatten sonra dediğim gibi istediklerini yapsınlar. ben şu d4 ü garanti edeyim de. yaw 2 token işkence oldu bana cidden şu ölü piyasada.

  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Tüm bunlar olursa cidden kaliteli bir oyun olur benim gözümde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ah lerin bu duruma düşmesi çok normal zaten content bitimlerimde ah daki itemleri fiyatları çok düşer çünkü herkes artık elindeki bankasındaki itemleri yer açmak için satışa koyar kaldı ki faction birleşiminden sonra ahlarda birleşince serverlarında ahı kontrol eden horde ve ally tarafı tek ah a düşünce o ahı kontrol etmek için normal fiyatları tabiki kıracaktı ve öğle oldu birde her serverda ah aynı değil bunuda unutmayalım ben 10000 pet charm ile alınan peti 255k ya sattım ahlar birleşmeden önce.
    Content bittiğinde eğer gold kasacaksınız artık eski contentlere yönelmeniz daha mantıklı ghost iron ore fiyatı her zaman makul bir getiri sağlayacak bir item dir mesela yada kendi severınızda o hafta hangi itemler rağbet görüyor ona bakarakta item satışına yönelebilirsiniz mesela ben şuan netherwing rep kasıyorum o sırada outlanda maden ve çiçek topladığım da oluyor bir item gerekli rep kasarken bir görevi geçmek için ona ait itemler şuan 7k ya satılabiliyor bu rep öğle bir tabart alayım takayım botanicada fulleyim yapabileceğiniz bir rep olmadığı için mecbur her gün aynı daily görevlerini yapmak zorundasınız o yüzden bunun materyalleri değerli en kötü etraftaki fel iron ore bile 55 golddan satılıyor tabiki sizin serverda durum farklı olabilir ama ona göre kontrol edip kendi yolunuzu çizmeniz gerekli...
    Birde multibox er adamlar sizin benim yaptığım gibi aha item eklerken 100goldluk bir itemi 20 30 golda eklemez bunu birkere kafanızdan çıkartmanız gerek ahı kontrol eden bir multiboxer bunu 10 15 charla yaparken 100golduk bir itemi 20 golda eklemesi kendi ayağına sıkmak olur çünkü o itemden senin benim gibi 10gold zararı olmaz atıyorum 100k zararı olur o yüzden bu tür adamlar Tsm gibi addonslarla tüm serverların o item için satış rakamlarına bakarak otomatik olarak itemlerini aha koyarlar tek tek item eklemezler eklerlerkende 100golda eklenmiş bir item için en düşük 1 gold undercut seçerler yani multiboxer adam ahı manupule etmez onunla aynı oranda ama daha fazla miktarda ürün ekler sen 100golda 10 item ekleyebilirken o 99.90 golda 1000 item ekler ve öğle kazanır. 100 goldluk bir itemi sen 30golda düşürmüşsen ya o itemleri satın alır normal değerinden satışa ekler yada yine serverlardaki değerden ekler. Ah ı bizim gibi eline işine yaramayan bir item geçince 100 golda eklenmiş se ya satılsın şu diye 50 golda ekleyen adam bozar bunu boost yapan adamlardaki gibi düşünün kimse 10k değerindeki bir bosstu ya gel sana 1k olur yapalım diyor mu. Ayrıca ben artık etrafımda 10 tane druid peş peşe görmüyorum çiçek yada maden toplarken çünkü artık her iteme her charları ilr tek tek girip tıklamaları lazım ki banlanmasınlar o yüzden sanırım artık maden çiçek gibi farmları bıraktılar yada dediğim gibi ben hiç denk gelmedim. En basit yol olan hyper spawn noktalarında deri farm yapıyor olabilirler bundan emin değilim ama onlar için rn mantıklı yol bu aksi durumda artık oyuncular direk raporluyorlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 25 Haziran 2022; 10:10:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • CB1111 C kullanıcısına yanıt

    Abi yazdıklarına ek olarak şunları eklemek isterim.(İzin verdiğini var sayıyorum)


    1-Oynadığın realme göre nelerin kısa sürede satıldığı ve gold kazandırdığını bulmak zor değil.


    Kendi realmimden örmek veriyorum: Arcane Cristal çok iyi getiriye sahip.Ben Un'goro crater ve Silithus' ta farmlıyorum.


    Saf halini yazıyorum.1 adet 500 gold.Bana günlük getirisi 280k-320k gold.Farm süresine göre değişiyor.


    2- Youtube'de gold farm videolarına İNANMAYIN.


    1 minute 1m gold.Buna inanacak kadar saftirik olmayın.Clickbait videolar.Hepsi hemen hemen aynı.O gösterdiği itemi düşürmek için belki günlerce haftalarca uğraşıyor.Video başlağına 1minute yazınca sazan gibi atlayan çok.


    1 run yap.1m gold kazan.Şansa belki.Bunlar gibi saçma sapan işler ile vakit harcamak yerine gerçek satışları takip edip gold kazanmak en güzeli.


    3-İnşallah bot ve multibox konusunda sağlam adımlar atılır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35359C425 -- 25 Haziran 2022; 13:56:47 >




  • Aynen çok doğru izlenimler...

    YouTube videoları izleyin ama spawn nokları nereler yada neler çok ilgi görebiliyor onlara bakmak için senin dediğin gibi 10 dakika da milyonlar şans işi totic bu konuda daha doğru bilgiler vererek farm videoları yapıyor mesela canlı canlı görebiliyorsun...

    3. Herkesin hem fikir olduğu nokta follow komutu bu komutu kaç kişi normalde kullanıyor ki artık 1 noktadan diğerine gitmek artık çok büyük zaman kaybı değil o yüzden bu komutu kaldırmak yada kısıtlamak süre bazlı iptal olmasını sağlamak en iyi multiboxer karşıtı çözümlerden birisi muhtemelen şuan ortadan yok olan multiboxerlar df çıktığında ortaya çıkacaklar ve farmlara başlayacaklar maden ve çiçek türü toplama bazlı itemler de bu komutun olmaması çok büyük artı sağlar sonraki bot kısmında deri farm noktaları nerflenebilir en basiti durstvardaki kirpi deri farm noktasında yaptıkları gibi deri çıkması engellenebilir yada hyper spawn süreleri değişebilir elbetteki benim gibi günlük 3 saat oyun oynayan birisi bir görev için gittiği bir noktada görev için gerekli mobları kesmek için 5 dk beklemek istemez ama orada bir bot topluluğunun hyper spawnla mob kesmesindense bir süre beklemeyi göze alır ya 5 kişi için oluşan bir grupta çıkan mobların spawn timelerı 5 saniyeden 30 saniyeye çıkartır yada daha az farm yapılabilir süreye çekebilirler bunu yaptılar ve yeniden yapıp engel koyabilirler nasıl 1 saatte sadece 10 dungeona giriş yapabiliyor ve lock yiyoruz aynı şekilde 1 saatte belli moblardan belli sayıdan fazla kesilmesi yada lootlarının boş çıkması vs sağlanabilir benim 1 saate 10 dungeona girmem servera yük bindirip zarar veriyor diye yasakken 5 kişilik bir grubun sabahtan akşama belli bir noktada farm yapması deri toplası loot yapması servera yük bindirmiyor ve yasaklanmıyor... Burada bizede sorumluluk düşüyor bu gibi noktaları toplu şekilde bildirmek bize azda olsa zarar verebilir ama bu tür multiboxer ve botlara çok büyük zarar verecektir

    Token kalksın diyenler için token wowun oyuncu sayısı 10mile gelmediği sürece çok zor kalkar zaten az oyuncusu var oyuncu çekmeye çalışıyor burada oynayıp classic için game time tada diğer oyunları satarak yine blizz oyunlarındaki oyıncu sayısını arttırabiliyorken ve en kötü wowda biraz token kasarız şu oyunu alırız diyebilecek bir yol gösterdikleri sürece tokeni kolay kolay kaldırmazlar.

    Game pass için gelmesi de şaşırtıcı olmaz ama avrupa oyuncuları için hiçbirşey değişmez orada game passde wow üyelik ücretide birbirine çok yakın en iyi yanı game passe sahip kişiler şu wow a bir bakalım diye merak edip en azından bir göz atarak oyuncu sayısını değiştirebilirler ama uzun süreli oynayacak adam game passe gelmiş hadi tüm oyunları bırakayım wow oynayayım demez...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 25 Haziran 2022; 14:36:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • AH'de basbaya bazı kişiler tarafından operasyon düzenleniyor. Şöyleki: bazı uyanıklar ve parası çok olanlar özellikle bitki ve madenlerin fiyatının çok düşmesini kolluyor ve toplu şekilde satın alıp yüksekten koyuyor. Bu şekilde milletin sırtından geçinen çok kişi var hatta size birkaç tane isim bile verebilirim. AH'yi bitirenler bu tip kişiler.

  • Black Hand X kullanıcısına yanıt

    Bu alımları anında mı yapıyorlar yoksa belli bir zaman geçiyor mu alma işlemleri?

  • Kısaca AH de goldu çok olan kazanıyor.


    öyle küçük tekil bir farmcının işi çok zor. heba oluyor.. zamanına da yazık. eziyet.

  • Black Hand X kullanıcısına yanıt

    Bu olayda ceza almalarını gerektiren yada banlanmalarını gerektiren bir durum yok isim vermen yada şikayet etmen birşeyi değiştirmez bu gibi durumlar için bildiğin itemleri normal değerinden koymaya devam etmen gerek ahta bir itemi kontrol edecek kadar goldu olan kişilerle baş edemezsin çünkü onların işi bu ah ta gün boyu zaman geçirmek al sat yapmak yada tsm ile bunu otomatikleştirmek blizz bir şekilde toplu satış sayılarında tsm addonslarına karşı bir engel getirdi belli bir item eklemeden sonraki aha item koyarken bir tür zaman geciktirmesi yapıyor ama tabiki otomatik bir sistem kurmuş adam çok etkilenmiyor...

    Birde bazı itemleri 1 adet 1 golddan ekleyen oltacılar var onlarda dalgınlıkla 1 çanta dolusu farklı itemle gelip bir an önce itemleri aha eklemek isteyenlerin itemleri yanlışlıkla 1 golda eklemesini sağlayıp çekmeye çalışıyorlar bunlar her serverda olan ve herhangi bir yaptırıma sebep olan durumlar değil ne yazıkki...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 25 Haziran 2022; 17:7:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Borsaları spekülatörler ayakta tutar  

  • Ben yanlış hatırlamıyorsam; 1-5 lvl arası oyunda sadece ah için açılmış karakterlere bir ara büyük bir ban dalgası gelmişti.


    Bu düşük lvl karakterler ah konusunda üzerinde durulması konulardan olmalıdır.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.