Şimdi Ara

Şu anda kaç TYT neti yapıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortalama zorlukta bir denemede 95-100 net arası yapıyorum. Dil bilgisi sosyal ve fenden konu eksiğim var onları kapatmaya çalışıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 60-120 arasında oluyor genelde

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt

• Fenden ve dil bilgisinden konu eksiğiyle 95 yapıyorsan 2-3 aya 105e sabitlersin hele ki coğrafyada da eksik varsa 110 bile olabilir

• 66 net yapmıştım ilk denememde genel denemeydi oda sadece 1 deneme çözdüm ve şöyleydi

Türkçe : 30D 0Y 10B
    Matematik : 20D 20B
    Sosyal : 16D 2Y
    Fen : 1D 2Y

Böyle birşeydi Türkçede edat fiil ses olayları bilmediğim için yapamadım paragrafları hallettim matematikte geometrim 0 hiç yapmadım pkob fonksiyon yüzde karışım çözmedim bilmiyom kesir sayı ve diğer konuları biliyom onları yapabildim sosyalde yorum sorularını yaptım bilgi sorularını beceremedim fende çoğu bilgi sorusuydu 2 3 tane mantıkla çözülecek gibi soru vardı onlarda bilgi sorusuymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 12 Temmuz 2021; 16:4:21 >
  • mattan 32 falan yapiyorum temelim iyi zaten trde 35-36 civari fen zaten kolay banko 15+ sos bir tek cografya zorluyor ona da calisirsam 17+ sabitlerim

• 70-80

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 115.75

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55-65 arası. matta 10 civarı net fende max 7-8 net bırakıyorum, sayisallara yeni basladim temelim pek saglam degil.

• en son 26 haziranda çözmüştüm 91.25 gelmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: ravbin

en son 26 haziranda çözmüştüm 91.25 gelmişti

Şu anda kaç TYT neti yapıyorsunuz? Şu anda kaç TYT neti yapıyorsunuz? Şu anda kaç TYT neti yapıyorsunuz? Şu anda kaç TYT neti yapıyorsunuz? Şu anda kaç TYT neti yapıyorsunuz? 

• Temel 0 gibi bişey 65-75 arası değişiyor. Türkçe dilbilgisi yok matta konu eksiğim var yazın kapatmaya çalışıyorum. Fende biyo eksik bir tek

• genelde 80 90 arası son sınav 80 altına düştüm şunun yüzünden ama endişelenmeye gerek yok doping hafıza alıp ünlü olucam tyt biyolojide 0 doğru 4 yanlış yaptığım denemeler oluyordu diyecem

Şu anda kaç TYT neti yapıyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.